עבור לתוכן

רעיון חדש לקירור + תוצאות!

Featured Replies

פורסם

חחח רעיון יפה אחי ... סחטייין על טמפ' :yelclap:

פורסם
  • מחבר

שמע אחי אני סה"כ חיברתי מאוור דיי חזק להיטסינק מקורי, אבל כנראה ששכתי להוסיף כאן משהו :ס

אוקי המחשב שלי יושב על שידה שמונחת על הרצפה, כאשר כ40ומשו סנטימטר מהמחשב יש חור בקיר של המזגן מהחדר של אחי, עכשיו מהחור הזה שבקיר חיברתי מעין תעלת אוורור למחשב, מה זאת אומרת, יש תעלה שמתחברת עם כמו משפך כזה לחור של המזגן, ןעם אזיקונים אל המאוורר שמכניס אויר קר אל המחשב.

המחשב מאוד מסודר, מאורגן, נקי וכו'.

זרימת האויר במחשב הולכת שיש מאוור שמכניס אויר קר מהמזגן, מאוור שנמצא ביאזור הסידירומים שדוחף אויר ומולו מאוור שמוציא אויר החוצה, ככה שגם המארז מסודר עם סירקולקצית אויר מן השורה שאבא שלי תכנאי באלעל עזר לי מאוד בהכנתה :ס

אני יחכה שהוא יחזור ואני מבטיח שאני יעלה תמונות.

פורסם
וגם מאורר של מיבש שיער לא מוציא כמות אויר כמו טורנדו 90 מ"מ.

אל תהיה בטוח כ"כ...

כי זה תלוי איזה פן , יש המון פנים מסוגים שונים.

לי למשל יש פן בבית ותאמין לי שהוא יותר חזק מהטורנדו(וגם הרעש של הפן הזה הוא פשוט לא יאומן , אם אני מפעיל אותו אפשר לשמוע אותו בכל הבית)

מה שאני מנסה בעצם להגיד - יש המון סוגים של פנים עם עוצמות שונות(למרות שזה פשוט לא הגיוני שפותח הת'רד מצליח להסתדר עם הרעש)

פורסם
  • מחבר

לגבי הרעש, אכן זה ממש בילתי נסבל, אמא כועסת :'(

על הפן שפירקתי רשום Superturbo 2600 שאין לי מושג בדיוק מזה אבל זה נשמע מאיים ]';

פורסם

חח אחלה רעיון אולי חשבתה לקנות מקרר לחדר לזרוק את כל המאווררים לפח ולעשים את המחשב בפנים להוציא כפתור בחוץ להדלקת המחשב ותרא איך שהתמפרטורה תיהיה 5-6 מעלות... :cool2:

פורסם

עיבוי= :nono:

פורסם

עיבוי= :nono:

אני ושב שהוא צחק בקשר למקרר...זה לא היה רציני.... :screwy:

פורסם

שים במקפיא של הארטיקים תגיע למינוס 30... :xyxthumbs:<< אני קופא  ;)

עכשיו ברצינות;

אם אתם כאלה יצירתיים יש לי רעיון טוב יותר ורועש פחות:

שימו מפוח כמושל המזגנים חחחח לא התכונתי שתיקחו ב'מת ת'מפוח מהמזגן בביית אלא לבנות משו ברעיון הזה

פורסם

יש עוד שיטה

פשוט לוקחים מכונה שמייצרת קרח בונים קופסת מתכת עמידה מפני חום וקור ביחד שמים את הקופבא על המעבד שמים מין צינור בין הקופסא(היא אטומה כמובן) למכונה ועושים חור קטן למטה של הקופסא ואז מחברים צינור ואליו משאבה חלשה למים וזהו ויש לנו המצאה חדשה מערכת קירור קרח

פורסם

לאן הגענו.... :kopfpatsch::screwy:

פורסם

לאן הגענו.... :kopfpatsch::screwy:

חחח לאן לא?...בקיצור נראה לי אפשר לנעול..תביא רעיות נחמדים נוספים.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים