פורסם 2005 בינואר 820 שנים קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133..הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות)..הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור)בכל מקרה,בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריותאני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים למימוש האחריות של הדיסק , אתה צריך לפנות לחנות שקנית ממנה את הדיסק הקשיח . היבואן לא ידבר איתך אפילו לגבי נושא של אחריות . אם עדיין לא רוצה לפנות לחנות , אני יכול לשלוח אותו בצורה ישירה למאקסטור עצמם , הם יחליפו לך אותו בלי יותר מדי בעיות . שום חנות אחרת לא תיקח על עצמה אחריות על משהו שלא נקנה אצלה . אין לך יותר מדי אופציות .
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר התכוונת, "אתה יכול לשלוח אותם" (אני משער).. אבל אם אני שולח אליהם, יש את כל הסיפור של proper packaging, אתה חושב שזה כדאי?אני יכול לפנות לחנות שממנה קניתי אותו, אבל אני לא בוטח בהם, הם בטח יחליפו לי אותו לאחד אנטיקה שישבוק יומיים אחרי שאני אתקין עליו את כל התוכנות והעניינים שלי.
פורסם 2005 בינואר 820 שנים למקסטור יש 2-3 יבואנים. אם רכשת את הכונן לפני זמן מה תבדוק אם יש מדבקה על הכונן ולפי זה תדע מיהו היבואן של הכונן שרכשת. אם אין מדבקה [חלק עברו לברקודים של היצרן] אתה יכול: 1) ללכת לחנות ממנה רכשת ולשאול מי היבואן [להתעקש אם מסרבים לומר] על מנת שתטפל בענין בעצמך, 2) להעזר בפבל הנחמד
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר אני רואה רק ברקוד.. ואני לא מכיר את פבל... אז אני כנראה אאלץ ללכת לחנות
פורסם 2005 בינואר 920 שנים לך לחנות תעשה להם קצת בלאגן ותבקש שיחליפו לך ל WD .. ואגב קוראים לך גיא ? (החרשן מדוברי אנגלית ? )
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר כן קוראים לי גיא, ואני מדוברי אנגלית.. אבל למה חרשן? (לא שהיה אכפת לי להיות אחד..)
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר אבל כמו שאמרתי, אין לי הרגע חנות קבועה (ושוב אני חוזר ואומר, אני אשמח אם תמליצו לי על אחת באיזור שלי, רחובות, רשל"צ וכד')..אני גם חושב שלא יהיה קל להחליף את ההרד-דיסק לחברה שונה, אני אסתפק בזה שיתנו לי אותו מודל רק שיעבוד..
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים נו אתה הג'ינג'י הזה ?רגע .. אם אין לך חנות קבועה אז מאיפה קנית את ההארדיסק ?
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר כן אני הג'ינג'י הזה....הייתי לי חנות, היא עברה כל מיני מקומות, היא עכשיו רחוקה ממנה.. בעניין ההרד-דיסק, כבר יצרתי איתה קשר, הם יחליפו לי אותה..א-ב-לאני עדיין צריך המלצה לחנות באיזור שלי (רחובות, רשל"צ וכד') או לחליפין באינטרנט?גיא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.