עבור לתוכן

מימוש אחריות - maxtor

Featured Replies

פורסם

קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133..

הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות)..

הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור)

בכל מקרה,

בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות

אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.

פורסם

למימוש האחריות של הדיסק , אתה צריך לפנות לחנות שקנית ממנה את הדיסק הקשיח . היבואן לא ידבר איתך אפילו לגבי נושא של אחריות .

אם עדיין לא רוצה לפנות לחנות , אני יכול לשלוח אותו בצורה ישירה למאקסטור עצמם , הם יחליפו לך אותו בלי יותר מדי בעיות .

שום חנות אחרת לא תיקח על עצמה אחריות על משהו שלא נקנה אצלה .

אין לך יותר מדי אופציות .

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

התכוונת, "אתה יכול לשלוח אותם" (אני משער).. אבל אם אני שולח אליהם, יש את כל הסיפור של proper packaging, אתה חושב שזה כדאי?

אני יכול לפנות לחנות שממנה קניתי אותו, אבל אני לא בוטח בהם, הם בטח יחליפו לי אותו לאחד אנטיקה שישבוק יומיים אחרי שאני אתקין עליו את כל התוכנות והעניינים שלי.

פורסם

תתקשר ל CRG בכרמיאל ותשאל אותם מה לעשות. יש להם שרות טוב.

פורסם

למקסטור יש 2-3 יבואנים. אם רכשת את הכונן לפני זמן מה תבדוק אם יש מדבקה על הכונן ולפי זה תדע מיהו היבואן של הכונן שרכשת.

אם אין מדבקה [חלק עברו לברקודים של היצרן] אתה יכול: 1) ללכת לחנות ממנה רכשת ולשאול מי היבואן [להתעקש אם מסרבים לומר] על מנת שתטפל בענין בעצמך, 2) להעזר בפבל הנחמד :)

פורסם
  • מחבר

אני רואה רק ברקוד.. ואני לא מכיר את פבל... אז אני כנראה אאלץ ללכת לחנות :kopfpatsch:

פורסם

לך לחנות תעשה להם קצת בלאגן ותבקש שיחליפו לך ל WD ..

ואגב קוראים לך גיא ? (החרשן מדוברי אנגלית ? )

פורסם
  • מחבר

כן קוראים לי גיא, ואני מדוברי אנגלית.. אבל למה חרשן? (לא שהיה אכפת לי להיות אחד..)

פורסם

למה להחליף לWD? זה סתם חרא

סגייט זה טוב

פורסם
  • מחבר

אבל כמו שאמרתי, אין לי הרגע חנות קבועה (ושוב אני חוזר ואומר, אני אשמח אם תמליצו לי על אחת באיזור שלי, רחובות, רשל"צ וכד')..

אני גם חושב שלא יהיה קל להחליף את ההרד-דיסק לחברה שונה, אני אסתפק בזה שיתנו לי אותו מודל רק שיעבוד..

פורסם

נו אתה הג'ינג'י הזה ?

רגע .. אם אין לך חנות קבועה אז מאיפה קנית את ההארדיסק ?

פורסם
  • מחבר

כן אני הג'ינג'י הזה....

הייתי לי חנות, היא עברה כל מיני מקומות, היא עכשיו רחוקה ממנה.. בעניין ההרד-דיסק, כבר יצרתי איתה קשר, הם יחליפו לי אותה..

א-ב-ל

אני עדיין צריך המלצה לחנות באיזור שלי (רחובות, רשל"צ וכד') או לחליפין באינטרנט?

גיא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים