עבור לתוכן

המעבד על 25 מעלות ב IDLE .. הגיוני ?!

Featured Replies

פורסם

שבת שלום ,

קניתי מחשב חדש ויש לי כמה שאלות

1. המעבד שלי על 25 מעלות בעבודה רגילה ( אינטרנט , מוזיקה וכו' ) בדקתי גם באברסט וגם בביוס. הגיוני או זיוף של הסנסור ?

2. אם זה הגיוני איך אני מוריד טיפה את המהירות של המאוורר של המעבד ? הוא על 3300 סל"ד וזה קצת מציק כי שומעים אותו כמו ציפצוף

כזה מעצבן , לא איכפת לי שהמעבד יעלה ל 30 מעלות והמערכת תהיה יותר שקטה.. המאוורר הוא מקורי של AMD .

תודה.

פורסם

1. תחדש, אחלה מערכת :xyxthumbs:

2. אם המאוורר באמת מציק תוריד תמהירות שלו אם זה כך או שתקנה משהו יותר שקט.

פורסם
  • מחבר

תודה .

זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות , השאלה שלי איך אני מוריד את המהירות שלו ?

פורסם

speedfan\bios

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשנות את האופצייה הזו בביוס אבל עושה רושם שלא ניתן לשלוט על המאווררים בביוס של הלוח הזה.

כאשר אני רואה את כל המאווררים זה מסומן באפור ולא ניתן לשנות כלום. ניסיתי לעשות ENABLED ואז האופצייה היחידה

שהוא נותן לי היא מתי אני רוצה להכניס את מצב המאוורר של המעבד ל 100% עוצמה .. הכוונה בכמה מעלות. אבל רשום שם

שיכנס למצב 100% רק כאשר הטמפ' עוברת את ה 72 מעלות. השאלה האם בביוס זה צלזיוס או פרנהייט ?

כי אם זה פרנהייט אז אני יעלה את זה ל 100 ..

תודה.

פורסם

אממ אם הלוח מארה"ב אז זה על פרנהייט אם אירופה אז צלזיוס

בעיקרון בחוברת של הלוח יש הסברים לכל העיניין ..

וסתם שאלה לא קשורה

על איזה אלבומים אתה ממליץ של הניק שלך ?

פורסם
  • מחבר

אממ אם הלוח מארה"ב אז זה על פרנהייט אם אירופה אז צלזיוס

בעיקרון בחוברת של הלוח יש הסברים לכל העיניין ..

וסתם שאלה לא קשורה

על איזה אלבומים אתה ממליץ של הניק שלך ?

לגבי הלוח - הוא מארה"ב ככל שאני זוכר. קניתי אותו בנועה מחשבים והבנתי שהוא עשה הזמנה מיוחדת משם אז שווה לבדוק בחוברת של הלוח באמת..

לגבי PORCUPINE .. אני אישית ממליץ על רוב האלבומים. האחרון IN ABSENTIA לדעתי הכי גרוע שלהם .

תתמקד בעיקר באלבומים הראשונים .אלבום חובה - COMA DIVINE - הופעה חייה ברומא. אני לא מת על הופעות בדיסק אודיו אבל איכות כזו של

הופעה עוד לא ניתקלתי בחיים שלי. מומלץ ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

EVEREST מראה לי שהמאורר של המעבד כרגע על 3184RPM .

עד כמה יהיה סביר להוריד אותו ולא לגרום לנזק ?

נ.ב - הוא גם מראה לי את המאורר של הספק כוח שנמצא על 8000RPM . זה לא נשמע קצת מוגזם ?

למרות שלא שומעים בכלל את הספק . הרעש היחידי שאני שומע בא מהמאוורר של המעבד.

פורסם

everest אומרת הרבה דברים, והרבה פעמים הם שגויים, אין לה שום אפשרות לקרוא נתונים מהספק מעבר למתחים שהוא מספק.

בביוס בדרך כלל צריך להפעיל אופציה כדי לכוננן ידנית את מהירות המאוררים, או לאפשר כוונון אוט' שלהם, כך שתחפש אותה. כמו כן אין שום קשר בין לוח שנקנה בארה"ב לפרנהייט, הביוסים של כל הלוחות אמורים לתמוך בשתי שיטות המדידה. אם אתה לא רוצה להסתבך עם הביוס, אתה יכול לנסות להוריד את התוכנה Speed Fan.

בקשר לכמה תוכל להוריד זה תלוי בך, תמצא אח יחס הרעש/ביצועים המתאים ביותר לך ותשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

OK סבבה

בדקתי עכשיו בביוס וגם שם הוא מראה בדיוק את אותם מהירויות כמו שאברסט מראה.

אבל שטויות , אני יעבוד עם התוכנה SPEED FAN ונראה כבר..

תודה.

פורסם

אני לא חושב שאם תוריד את מהירות המאוורר זה ישנה משהו נראה יש לך בעיה במאוורר עצמו כי אצלי הוא על 3300+ ואין רעש והחום נע בין 27-32 מעלות בעבודה של מוסיקה,אינטרנט ואימול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים