עבור לתוכן

כל היום בעיות - שעה עד שהמחשב נכבה...

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ

לוח אם ASUS P4P800

זכרון 512 של חברה לא ידועה

כרטיס מסך GFORCE 5200FX

יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט...

האם יש לי בעיה בחומרה???  :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???

פורסם

סרוק נגד וירוסים, סרוק נגד ספיי ווארים, תעדכן את כל הדרייברים של הכרטיסים שלך, תריץ memtest ולפני שאתה מכבה את המחשב תבדוק ב task manager איזה תוכנה תופסת לך הכי הרבה, תסגור אותה ואז תיראה אם זה עוזר

פורסם
  • מחבר

סרוק נגד וירוסים, סרוק נגד ספיי ווארים, תעדכן את כל הדרייברים של הכרטיסים שלך, תריץ memtest ולפני שאתה מכבה את המחשב תבדוק ב task manager איזה תוכנה תופסת לך הכי הרבה, תסגור אותה ואז תיראה אם זה עוזר

זה התחיל לפני שלוש ארבע ימים אני לא יודע למה עשיתי עם המחשב הרבה דברים...כבר נמאס לי מהבעיות שלו...

אני חושב שהנורטון סיסטם וורקס תוקע אותו אבל אני לא יודע...והדריברים של המאיץ מסך מעודכנים, ומה זה MEMTEST?

פורסם

תיכנס להפעלה msconfig

לך ללשונית הפעלה תוריד את כל מה שקשור לנורטון מהוי

תאשר תעשה הפעלה מחדש ושוב כיבוי

אם לא עוזר תראה בלשונית ההפעלה אם יש לך תוכניות נוספות כבדות

שעולות עם המחשב ןתבטל את ההפעלה שלהן עם ההדלקה.........

פורסם

אם איני טועה זה קשור לניהול כוח אם זה נתקע בשומר הגדרות.

אשר את שיטת ניהול הכוח APM שנמצאת בלוח הבקרה (בהגדרות שומר מסך יש קיצור דרך לשם) .ואשר אם קיים את שיטת ניהול הכוח ACPI שנמצאית בביוס.

פורסם
  • מחבר

אם איני טועה זה קשור לניהול כוח אם זה נתקע בשומר הגדרות.

אשר את שיטת ניהול הכוח APM שנמצאת בלוח הבקרה (בהגדרות שומר מסך יש קיצור דרך לשם) .ואשר אם קיים את שיטת ניהול הכוח ACPI שנמצאית בביוס.

לא הנה זה בסדר הסרתי את הסיסטם וורקס וזה מקל על המחשב, אני לא יודע אם זה מה שגורם ישירות לבעיה או איזו תוכנת טוויקינג שהסרתי גם...(GeForceTweakUtility)

אני מקווה שהבעיה לא תחזור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים