עבור לתוכן

שגיאה בפריים 95

Featured Replies

פורסם

הרצתי תבדיקה ותוך כדי שיחקתי אם כול מיני דברים ואז זה הפפסיק וקיבלתי שגיאה אבל הווינדוס שלי לא נפל המשיך לעבוד מה אפשר לעשות אם יש שגיאות תוספת מתח תעזור אני על באס 217 מכפלה 10 זכרונות 433

amd2800 to 3200 .2.34

פורסם

גם לי עשה שגיע כשעשיתי 2000@2200 ועדיין הכל עבד חלק..מוזר...

פורסם
  • מחבר

הקטע איפה השגיאה איך בודקים מה גורם לזה אין פה איזה לוג ?

פורסם

כן תוספת מתח תעזור

פריים לא נוצר כדי לקרוע את המעבד או הזכרונות או את הלוח (אולי כן אבל בצורה חיובית של העניין :))

בכל אופן שגיאה בפריים אומרת שזה לא יציב זאת אומרת שמשהו בחישוב שפריים עושה לא יצא כמו שאמור לצאת !!!! וזה בגלל שקרוב לוודאי חסר לו מתח במהירות הזאת

נפל המחשב בכלל (עשה ריסטארט ) משמע אתה רחוק מהיציבות מאד(יחסית כמובן )

פורסם
  • מחבר

ואם המחשב פשוט קופא אחרי שעתיים עבודה ככה מה זה אומר?

פורסם

שמין הסתם עדיין אין לך יציבות  וכדאי להוסיף מתח ומצד שני יכול להיות שכבר חם לו מידי

היגיון אומר שאתה כבר יותר קרוב אבל  מניסיון שלי לפעמים הקרוב הזה מאד מאד רחוק

אז קשה לי לדעת מרחוק תנסה לאט לאט (מלהעלות מתחים ) תבדוק(מעלות ויציבות בפריים ) ותשתף(אותנו ) רק ככה תגיע

פורסם
  • מחבר

כרגע אני יושב על 210 באס 11 מכפלה 1.725 וולט טמפרטורות 45 מעבד לוח על 37

יחס לזכרונות 6 2 2 2 באס 187 יציב ביותר! אם אני מעלה בעוד 4 כבר זה 1.800 וולט מעבד על 55 מעלות לא שווה דעתי

פורסם

כרגע אני יושב על 210 באס 11 מכפלה 1.725 וולט טמפרטורות 45 מעבד לוח על 37

יחס לזכרונות 6 2 2 2 באס 187 יציב ביותר! אם אני מעלה בעוד 4 כבר זה 1.800 וולט מעבד על 55 מעלות לא שווה דעתי

צודק זה אולי כבר חם מידי במנוחה () לעבודה רציפה

אבל לעבודה של כמה שעות לבדוק מה הגבולות של המחשב שלך זה בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

אני לא מנסה לבדוק גבולות אני רוצה לעבוד איתו באובר יציב למה לי לבזבז כסף על רכיבים חדשים אם אובר קטן אני משפר תמחשב שלי :silly:

פורסם

תבינו, מאמץ בודק יציבות במאה אחוז

גם אם המעבד לא יציב במאה אחוז, אתם בטח יכולים לשחק משחקים ולעשות עריכות גראפיות ואולי המחשב לא יתקע\יקרוס\יראה מסך כחול.. אבל זה לא אומר שאתם במצב טוב.

אל תסמכו על זה שהמחשב עובד כמו שצריך (למראית עין כמובן), אל תשאירו את המחשב במצב טיפה לא יציב, תדאגו תמיד אחרי אוברקלוקינג שהכל יהיה בסדר והפריים יעבוד ברציפות 6 שעות בלי בעיות (לא משנה איזה בעיות, גם קריסת התוכנה עצמה (מצב של "שלח\אל תשלח") זה סימן לא טוב).

עדיף לעבוד בתדר טיפה יותר נמוך בכמה מגהרצים ולהיות יציב, גם ככה שינויי של מספר מגהרצים בודדים לא יביא לשיפור או נפילת ביצועים הנראת לעין.

פורסם
  • מחבר

צודק אחי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים