עבור לתוכן

שפופרת AS אחת מספיקה בשביל המעבד + כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

פורסם

אפילו יותר...

תלוי כמה אתה שופך

בעיקרון מספיק ל 2 מעבדים ו 2 כרטיסי מסך

:xyxthumbs:

פורסם

יותר מ-2 מעבדים ו-2 כרטיסי מסך אפילו. כמובן בהנחה שאתה לא שופך חצי שפופרת על כל מעבד/כרטיס מסך. לשם כך תקרא את המדריכים שיש באתר שלהם או באינטרנט.

פורסם

אם אתה מיתכוון להחזיר את הקירור סטוק של הכרטיס מסך אז אין בעיה ! מצד שני יש זלמנים שצריך להוריד שם יותר מחצי שפורפרת !!! ובמידה ויש לך איזה AMD 64 אתה נישאר דיי בלי כלום...

פורסם

דווקא לא ::)

פורסם

מה דווקה לא ?

פורסם

אם אתה מיתכוון להחזיר את הקירור סטוק של הכרטיס מסך אז אין בעיה ! מצד שני יש זלמנים שצריך להוריד שם יותר מחצי שפורפרת !!! ובמידה ויש לך איזה AMD 64 אתה נישאר דיי בלי כלום...

::)

פורסם

אתה בכלל יודע לאיזה קירור היתכוונתי ? אני מדבר על הקירור של זלמן הכחול הזה שכולל שני היט פייפסים... הקירור הזה מוריד לך לפחות חצי שפורפרת ולפעמים יותר !! בנוסף מעבד 64ביט שצריך למרוח לו משחה לא רק על הליבה כמו AXP לא משאיר הרבה...

פורסם

תראה לי יש את הזלמן CU עם 64 וAS5 ועדיין נשאר לי המון ... אתה גם לא אמור למרוח כלכך הרבה אם בכלל אחרת זה יפגע במוליכות צריך שכבה דקה

פורסם

אתה בכלל יודע לאיזה קירור היתכוונתי ? אני מדבר על הקירור של זלמן הכחול הזה שכולל שני היט פייפסים... הקירור הזה מוריד לך לפחות חצי שפורפרת ולפעמים יותר !! בנוסף מעבד 64ביט שצריך למרוח לו משחה לא רק על הליבה כמו AXP לא משאיר הרבה...

איזה שטויות מה זה משנה איזה קרור אתה שם? את המשחה את גם ככה שם לפי הליבה והזכרונות על הכ.מסך (שזה שם לליבה +צ'יפים לזכרונות, במידה והקרור הוא בשביל הליבה והזכרונות)

ובכלל תסתכל על המפרט שלי - הספקתי כבר למרוח פעמיים על המעבד (A64...) ופעם וחצי על הכ.מסך (חצי כי פתחתי אותו ואז היית יצריך למרוח שוב כדי לעשות תיקונים במריחה) .

ועדיין יש לי עוד משחה.

נראה לי אתה פשוט הפגזת משחה לפי הגוף קרור וזה סתם מפגר כי וואלה יש לך משחה שלא נוגעת בכלום ...

פורסם

עזוב.... חכה שמישהו שיש לו ניסיון עם הקירור הספציפי שדיברתי עליו יכנס ויגיב... אתה פשוט לא יודע על מה אני מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים