עבור לתוכן

בעיות בזיכרון

Featured Replies

פורסם

בחודש האחרון מדי פים קופצת לי הודעת ארור שאומרת שיש בעיה במקום מסוים בזיכרון וז הנותן לי את הכתובת של זה..

וכל הזמן אחרי איזה שימוש של שעה במחשב הראם ב PF USAGE מגיע למעל 800 מגהבייט בשימוש ואפילו יותר , לפעמים ל1.2GB

מה יכולה להיות הבעיה?

אגב יש לי 2 סטיקים של 256 מגהבייט של סמסונג

ומערכת הפעלה XP

תודה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כתובת של מה זה נותן לך??

הודעות ארור קופצות הכוונה למסך כחול?

סרוק נגד וירוסים וספיי ווארים ואם זה לא עוזר תחליף ת'זיכרון באחריות שיש לך אם יש לך

פורסם

בחודש האחרון מדי פים קופצת לי הודעת ארור שאומרת שיש בעיה במקום מסוים בזיכרון וז הנותן לי את הכתובת של זה..

וכל הזמן אחרי איזה שימוש של שעה במחשב הראם ב PF USAGE מגיע למעל 800 מגהבייט בשימוש ואפילו יותר , לפעמים ל1.2GB

מה יכולה להיות הבעיה?

אגב יש לי 2 סטיקים של 256 מגהבייט של סמסונג

ומערכת הפעלה XP

תודה

תסתכל ב TASK MANAGER לפי ה MEM USAGE של ה PROCESSES ותראה מה לוקח את הכי הרבה זכרון ותבדוק את זה...

פורסם
  • מחבר

תסתכל ב TASK MANAGER לפי ה MEM USAGE של ה PROCESSES ותראה מה לוקח את הכי הרבה זכרון ותבדוק את זה...

הסתכלתי ....סך הכל י שלי איזה 4 תוכנות שתופסות יותר מ 10 מגהבייט וזה נע בין 10-25

אם אני אקח מחשבון ואחשב בדיוק זה לא יעבור את ה200 בטוח

פורסם

תעדכן את הגרסה של הפיירפוקס או תעבור לאקפספלורר.

פורסם
  • מחבר

גם באקספלורר הוא עושה בדיוק אותו דבר...מדי פעם הודעה מעצבנת כזאת

פורסם

עשית סריקות לוירוסים ורוגלות?

עדכנת את כל העדכונים שיש בווינדוס אפדייט?

איזה תוכנות רצות לך ברקע כשזה קורה?

פורסם

תבדוק שאתה לא עושה OC, ותבדוק את התזמונים של הזכרונות ב BIOS שהם מה שצריך להיות, וגם תבדוק שהמתחים של המחשב טובים...

אתה משתמש ב NORTON SECURITY אולי?

פורסם
  • מחבר

תבדוק שאתה לא עושה OC, ותבדוק את התזמונים של הזכרונות ב BIOS שהם מה שצריך להיות, וגם תבדוק שהמתחים של המחשב טובים...

אתה משתמש ב NORTON SECURITY אולי?

אין לי שום OC...

איך אני יודע אם המתחים טובים?

ואני לא משתמש בנורטון סקיוריטי, רק באנטיוירוס

פורסם

תריץ תוכנה כמו MOTHERBOARD MONITOR או EVEREST ותראה מה המתחים שהוא רושם של הספק....

בלי קשר, אולי תעשה SCREENSHOT של ה TASKMANAGER ממוין לפי MEMORY USAGE (ואתה יכול גם לעשות VIEW->SELECT COLUMNS->VIRTUAL MEMORY SIZE)..

פורסם
  • מחבר

קרה עכשיו משהו ממש מוזר

באתי לעשות פרינט סקרין לטסקמנג'ר וסגרתי את Google Desktop Search והבבילון ששתי התוכנות ביחד תפסו איזה 8 מגה...

ופתאום מ 1.19GB ב PF USAGE, זה ירד ל 304MB

הנה תמונה של המתחים

פעם הבאה כשזה יגיע שוב למעל 400 מגה אני אעשה פרינט סקרין לטסקמנג'ר

פורסם

חחחחחח GOOGLE DESKTOP SEARCH... תוריד את כל השטויות האלו, יהיה לך מספיק זכרון :)

פורסם
  • מחבר

עשיתי עכשיו בדיקה עם נורטון אנטיוירוס 2004 וADAWARE וסך הכל מצא איזה 2 עוגיות.... לא מאמין שזו הסיבה

יכול להיות שהזיכרון דפוק והוא לא יכול לכתוב על חלקים שכבר כתובים והוא מתחיל לכתוב על ההרדיסק? כי הוא תמיד אומר לי שיש בעיה באוברייט בכתובת מסוימת...אז הוא כותב את זה בכתובת אחרת ובסוף לא נשאר לו אז הוא כותב על ההרדיסק?

אגב- יש אנטיוירוס אחר מומלץ, פחות כבד מנורטון?

פורסם

AVG

פורסם

עשיתי עכשיו בדיקה עם נורטון אנטיוירוס 2004 וADAWARE וסך הכל מצא איזה 2 עוגיות.... לא מאמין שזו הסיבה

יכול להיות שהזיכרון דפוק והוא לא יכול לכתוב על חלקים שכבר כתובים והוא מתחיל לכתוב על ההרדיסק? כי הוא תמיד אומר לי שיש בעיה באוברייט בכתובת מסוימת...אז הוא כותב את זה בכתובת אחרת ובסוף לא נשאר לו אז הוא כותב על ההרדיסק?

אגב- יש אנטיוירוס אחר מומלץ, פחות כבד מנורטון?

תריץ MEMTEST על הזכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים