עבור לתוכן

OC לנורתוו'ד 2.26GHZ ועוד כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי חור בהשכלה בנושא האוברקלוקינג כנראה...

יש לי נורתוו'ד 2.26GHZ לא HT.

לוח IS7 די חדש לפני שבוע..

הייתי שמח לעוד קצת הרצים מהמעבד  ורוצה שתסבירו לי כיצד לבצע זאת,וגם..אולי גם קצת לזכרונות מדובר על A-DATA 3200 DUAL 256X2 ,

וגם לכרטיס מסך מהמהירות היציבות בישבילו וכיצד אני יודע שהוא לא מתחמם מדי ?

מדובר על MSI 9800PRO R360 ,הפעלתי את EVEREST והיא רשמה-

Field Value

Problem AGP aperture size is more than half of the system memory size. This may cause performance penalty.

שזה אומר?

אני יודע אנגלית טוב מאוד פשוט לא מובן לי הזכרון של ה AGP יותר מחצי הזכרון של המערכת ?!

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

תראה אין צורך לעשות OC לזכרון הוא נמצא הרבה מעל הFSB, כלומר 133 של המעבד מול 200 של הזכרון.

אתה צריך לשים את הזכרון על 266 כדי שיהיה יחס 1:1 ולהתחיל להעלות, עם הזכרון הזה אני מאמין שתנצל את מלוא יכולת הOC של המעבד, כי הזכרון הרבה יותר מהיר.

כדי לעבוד באופן סינכרוני עם הזכרון במהירות של 400MHZ, תצטרך להביא את המעבד למהירות של 3400MHZ [200*17], ואז יהיה למחשב ביצועים מעולים כי יהיה גם Dual!

האם זה אפשרי? אולי, למרות שנראה לי יותר מידי.

אני עם המעבד שלי, שהוא מכפלה אחת יותר משלך הגעתי ל3150 ומה שהגביל אותי זה הזכרון כי הוא רק 333MHZ ולא כ"כ לאוברקלוק, הוא עשה רק 175 במקום 166 בסטוק, ועבודה סינכרונית היא ב3006MHZ, כרגע אני במצב של OC כזה והמחשב פועל מעולה.

בDualDDR333 תצטרך לעבוד ב-2822 [166*13].

זכור שככל שהזכרון פחות מהיר מהסטוק שלו התזמונים שלו נמוכים יותר.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם יש ללוח שלי פונטנציאל לזה?

העליתי מ 133/66/33

ל 200/66/33

הלוח נתקע וגימגם אפילו סירב להיכנס לביוס וכו' קצת נבהלתי בהתחלה ובסוף הצלחתי לחזור ל 133/66/33

תוכל להסביר בדיוק כיצד לבצע את מה שאמרת ?

ואיך אני יכול לדעת שהכל יהיה יציב ?

פורסם

השאלה האם יש ללוח שלי פונטנציאל לזה?

העליתי מ 133/66/33

ל 200/66/33

הלוח נתקע וגימגם אפילו סירב להיכנס לביוס וכו' קצת נבהלתי בהתחלה ובסוף הצלחתי לחזור ל 133/66/33

תוכל להסביר בדיוק כיצד לבצע את מה שאמרת ?

ואיך אני יכול לדעת שהכל יהיה יציב ?

תראה הלוח שלך נועד לעמוד בבאס של 800MHZ, ככה שלא אמורה להיות בעיה מצדו, חוץ מזה שהAbitים אוברקלוקרים גדולים.

קודם כל עליך להעביר את הזכרו שיהיה גם 133 כלומר יחס 1:1.

בכל מקרה אתה צריך להגיע למהירות של 3400 כדי לעבוד ב200FSB 1:1, השאלה אם המעבד מסוגל לזה, ואם הטמפ' נורמליות.

יציבות אתה בודק עם פריים 95.

סליחה על התגובה המאוחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים