פורסם 2001 באוקטובר 1224 שנים יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץIDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורדמ 90% בופר בצורבעכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי דיאו יחד עם הדיסק הקשיח?
פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים כן כאילו אם הצורב מחובר על אותו ערוץ בIDE עם הCDROM/DVD) אז אי אפשר לצרוב ON THE FLY
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים כן כאילו אם הצורב מחובר על אותו ערוץ בIDE עם הCDROM/DVD) אז אי אפשר לצרוב ON THE FLYבאמת???לא ידעתי... זה תמיד ככה?
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים תחשוב על זה:כשהצורבים ON THEFLY זה ללא IMAGE על הHD כלומר הCPU צריך לקרוא מהCD/DVD ולשלוח ת'נתונים לצורב וכיוון שהם על אותו כבל IDE אז זה צריך לקרוא ולכתוב נתונים בו זמנית על אותו ערוץ(יעני תנועה דוכיוונית של נתונים בו זמנית)הדימוי היחיד שאני מצליח לחשוב עליו כרגע זה מכונית שנוסעת בנתיב הימני ומולה באה מכונית שנייה שנוסעת באותו נתיב...(הם יפגשו מתישהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.