עבור לתוכן

מתח של 1.75 למעבד 2600 barton

Featured Replies

פורסם

מקצר לו את החיים בהרבה?אני רוצה להישאר עם המתח הזה לעבודה תמידית,הגיוני לעבוד על מתח כזה?מתח המקור שלו למי שלא יודע 1.65

פורסם

לא כל כך נורא, אפשר לעבוד ככה לאורך זמן. יש גם סיפורים על את'לונים ששותים 2 וולט ויותר ומחזיקים מעמד חודשים. האת'לון יכול להתמודד עם מתח הרבה יותר טוב מהאינטל, אבל בלי קשר, אחרי גבול מסויים תוספת מתח לא תיתן תוספת לאוברקלוק אלא רק לטמפ. ולקיצור החיים.

כדאי שתדע, מעבדים לא מתים כל כך מהר, מה שקורה זה שהאוברקלוק המקסימאלי שלהם נהיה יותר נמוך עם הזמן עד השלב שאתה צריך תוספת רצינית למתח רק כדי להיות במהירות סטוק. ברור שאין לך מה לצפות ממעבד שיעבוד הרבה זמן ב90-100 מעלות...

פורסם
  • מחבר

נגיד מה היא תוחלת החיים הממוצעת שלו ומה היה תיהיה לאחר תוספת המתח הזו,הוא יחיה ככה בערך שנתים?

פורסם

תקרא בת'רד הזה על אנשים עם וולטים מטורפים לאת'לון XP, לא קראתי הרבה, אבל לא ראיתי בעיות גם אצל אנשים עם מעל 2, תמשיך לקרוא כמה שאתה צריך:

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=107609&page=1

פורסם
  • מחבר

תקרא בת'רד הזה על אנשים עם וולטים מטורפים לאת'לון XP, לא קראתי הרבה, אבל לא ראיתי בעיות גם אצל אנשים עם מעל 2, תמשיך לקרוא כמה שאתה צריך:

http://www.ocforums.com/showthread.php?t=107609&page=1

דעה שלך מניסיון?

פורסם

אף פעם לא היה לי את'לון, אז לא, אבל אתה שומע די הרבה מאנשים שדופקים לעצמם את הNorthwood עם לא כל כך הרבה מתח ואנשים עם את'לון על 2 וולט שמחזיק שנים...

פורסם
  • מחבר

שמתי לב עכשיו לדבר הכי מוזר שראיתי בחיים :o :o

אני מריץ פריימ 95 :lamer: באובר של 185*11.5 על מתח של 1.75 ואני מעלה את המאוורר שמקרר את הגוף קירור של המעבד (המאוורר זה סמארט פאן 2)

אני מקבל שגיאה תוך דקה ואם אני משאיר אותו על 3750rpm הוא ממשיך כאילו לא קרה כלום???מה זאת אומרת?זה היה מקרי או שהמאוורר הזה מוזר?

פורסם

אתה מתכוון שאם כשהמעבד מקבל יותר מתח אתה מעלה את מהירות המאוורר אתה מקבל שגיאה? זה מראה על ספק שלא עומד בעומס - ההספק של המעבד הרבה יותר גבוה (למרות שזה נראה כמו מתח נמוך, ההספק גבוה...). תוסיף על זה מאוורר שצורך יותר חשמל ואתה מקבל ספק שלא עומד בעומס.

פורסם
  • מחבר

איך זה יכל להיות????זה hec300 art

על מערכת axp 2600@2140mhz

9600xt 256

1*hd 80g sata

512 mb 400ddr

1*cd-rom

1*cdrw

2*vantec thermoflow 120mm

smart fan 2*1

1*floppy

epox 8rda3+ mobo

פורסם

שלי עובד יפה מאוד על 1.8 :)

פורסם
  • מחבר

איך זה יכל להיות????זה hec300 art

על מערכת axp 2600@2140mhz

9600xt 256

1*hd 80g sata

512 mb 400ddr

1*cd-rom

1*cdrw

2*vantec thermoflow 120mm

smart fan 2*1

1*floppy

epox 8rda3+ mobo

yoteldano הספק שלי מחזיק את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים