עבור לתוכן

במסך הכחול של XP ,נתקע לי אחרי 3 ימים של עבודה באימול ..למה?

Featured Replies

פורסם

טוב

1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.?

ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?

פורסם

קודם כל אסור אסור אסור!!! להוציא את שקע החשמל של המחשב מהקיר בזמן שהוא עובד (אפילו שהוא על מסך כחול),פשוט לחצי על כפתור ה restart וזהו.

בקשר לשאלה האחרונה,מחשב לא צריך לנוח,שלי עובד 24\7 ללא מנוחה,רק מדי פעם איתחול שה windows מתחיל להתעייף.

פורסם

למה אסור אסור אסור?

זה כמו הפסקת חשמל

כל עוד אין לו ספק דפוק בצורה לא רגילה לא יראה שום דבר מיוחד

אבל עדיין תעשה ריסטרט ואל תנתק מהחשמל

פורסם

אז שאלת למה,ואתה ממליץ לה לעשות אותו הדבר חחח יא שרוט,אוהב אותך ;D

פורסם

קודם כל - אל תוציאי את התקע של המחשב בזמן שהוא פועל.

שנית - תשני לכותרת אינפורמטיבית שמציגה את השאלה שלך בקצרה.

*אם זה נתקע לך במסך הזה שאמרת , פשוט תלחצי לחיצה רצופה על כפתור הכיבוי למס' שניות(או ריסט , מה שאת תבחרי)

פורסם
  • מחבר

כשאני לוחצת ריסטארט אז זה לא עושה כלום ...וככה גם כשאני מנסה לכבות את המחשב עם הכפתור , למה?? אולי אני צריכה לשנות משהו בהגדרות?

ודרך אגב יש לי ספק ג'נרי.. :( ...אבל טפו טפו טפו לא קרה כלום..

פורסם

תעשי מה ש milk אמר,תלחצי על כפתור הכיבוי למשהו כמו 5-6 שניות והמחשב אמור להתכבות.

ואם כפתור ה restart לא עובד,מי שהרכיב לך את המחשב לא חיבר את הכבל של כפתור ה restart ללוח-אם.

פורסם

בעיקרון זאת בעיה ידועה עם אנשים שיש להם אינטרנט ADSL ונדפקו עם המודם של - globespan.

מה שאת צריכה לעשות זה ללכת לאתר של wow ולהוריד משם את הדרבירים העדכניים של המודם.

פורסם

הדיסק קשיח שלך או המחיצה שבה נמצא האימיול עמוס אולי?

תפנה מקום

אם זה לא זה תבדוק הגדרות הזיכרון הוירטואלי.....

אם התקלה לא חזרה על עצמה תפסיק לחפש פתרונות........

פורסם

אם איני טועה זה יכול להיות בעיות בשיטת ניהול הכוח במשחב נסי לאפשר APM דרך לוח בקרה צריכת חשמל(יש קיצור בלשונית שומר מסך ).

או ACPI דרך הביוס ותראי אם הבעיה הסתדרה.

פורסם

i don't know if its cuz its a forum or not, but, one chick leaves the corniest question and a bunch of guys

swarm in with lots of irrelevant answers ...

"how many guys does it take to turn off a comp ? / how many guys does it take to turn on a chick ?"

p.s. no offence, but who says its a chick ?

פורסם

מספיק עם הודעות הספאם המעצבנות האלו(שמתי לב שיש לך די הרבה כאלו לאחרונה :P)

פותחת הת'רד - כשאת לוחצת מס' שניות על כפתור הכיבוי , המחשב לא נכבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים