עבור לתוכן

שאלה בקשר לאור

Featured Replies

פורסם

אם אני יפעיל כמה לדים מאחורי פספקס מלוטש אז יראו את זה יפה או שצריך להוסיף משהו?

פורסם

אם תוסיף כמה לדים מאחורי פרספקס מלוטש מספיק זה יראה כאילו אין שם פרספקס..

אם אתה רוצה שיראו את המחשב טוב ובצורה יפה, אתה צריך לכוון את הלדים על החלקים שאתה רוצה במחשב.

אם אתה רוצה שהפרספקס עצמו יהיה יפה, אתה צריך בשביל זה לבצע עליו חריטות. אחרת פשוט כמעט ולא תרגיש שהוא שם (מבחינה ויזואלית).

פורסם

זה די קשור למודינג...

מה שאתה רואה זה אור שמגיע מהלד, ו/או מוחזר מהפרספקס. כשאתה מלטש, אתה מסיר כל דבר שלכול לגרום לשבירה של האור, בצורה שונה מהפרספקס כולו, מה שאומר שחוץ מנק' האור של הלדים לא תראה כלום. אם תשנה את עובי הפרספקס באיזורים מסויימים ( ע"י חריטה לדוגמא...) אז תראה את האור שיוחזר מה"חריגה" בפני השטח.

אני מושפע ברמות ממעבדות במטלוגרפיה :silly:... אז אם לא הבנת משהו, אני אנסה להסביר... בעיקרון, זה מה שwerner כתב...

פורסם
  • מחבר

סתלליחה לא מלוטש...שזה כמו עשן כזה שלא רואים ברור מה יש מאחורי...

פורסם

מגורד, צבוע או שככה בא החומר מהחנות/ מפעל?

מלוטש זה לא אומר שזה חייב להיות שקוף. מלוטש זה אומר שפני השטח מבריקים וחלקים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

לא מלוטש...שזה כזה מגעיל ולא רואים דרך זה....רק שיש אור רואים מצד שני...

פורסם

כשאתה מטה את הפלסטיק בזווית, מתחת למנורה. אתה רואה השתקפות?

פני השטח חלקים?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה אמרתה...

פורסם

IG, אני חושב שהוא מתכוון למה שנקרא "זכוכית חלב"...

כמו החלונות ששמים בד"כ באמבטיות ושירותים, שאומנם מכניסים קצת אור אבל אי אפשר לראות דרכם (רק קצת צללית אם ממש מתאמצים).

במחשבה שניה, אחרי שקראתי את זה:

לא מלוטש...שזה כזה מגעיל ולא רואים דרך זה....רק שיש אור רואים מצד שני...

אולי אתה מתכוון למראה כיוונית? כזאת שיש בחדרי חקירות בסרטים?

פורסם

טופ גאן, עם ניסוח כזה, אי אפשר להבין למה הוא מתכוון...

nehmia, אתה יכול לתת תמונה של הדבר הזה? זה ממש יעזור.

פורסם
  • מחבר

אין לי מה לצלם אני רוצה לדעת אם זה יעבוד וכדאי לי לקנות...

פורסם

אם אני יפעיל כמה לדים מאחורי פספקס מלוטש אז יראו את זה יפה או שצריך להוסיף משהו?

על זה כבר ענו לך.

לך לחנות עם פנס לד קטן (אפשר לקנות ב3 ש"ח...) ותבדוק...

אם אתה רוצה להאיר חריטה, לא משנה באיזה פלסטיק (כמובן אם הוא מאפשר מעבר אור- לא אטום מידי) אתה יכול לשים את הלד בדפנות לוח הפלסטיחק וככה רק החריטה תואר. יש על זה מדריך באתר...

אם אתה רוצה שכל הפלסטיק יואר, שים ניאון מאחוריו.

אם אתה רוצה מהאיר נק' אחת, או שטח מוגדר על הפלסטיק, תעשה חריטה ותשים את הלדים בדפנות. אם אתה רוצה כמה צבעים, אז תשים כמה חתיכות פלסטיק. אפשר למנוע מהאור לעבור בין חתיכה לחתיכה...

תגדיר יותר במדוייק מה אתה רוצה לעשות, ככה שאני אוכל לתת לך תשובה יותר מדוייקת :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים