עבור לתוכן

מה הסיפור של Foxconn?

Featured Replies

פורסם

הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus :o. יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם?

תודה מראש.

פורסם

foxconn עושים חלקי לוחות(כמו בקרי ps2 וכו')

אבל בהחלט לא "בונים לוחות בשביל כל החברות..."

נדב

פורסם

FOXOCONN מייצרים את מארז החלומות שלי ! :-*

4238.jpg

פורסם

מה הקשר? :screwy:

פורסם

בירה נשר

פורסם
  • מחבר

נו, ואולי תתייחסו קצת לשאלה שלי. >:(

פורסם

PoD-מאיפה אתה?

פורסם

Foxconn באמת יצרנית ענקית של כל מיני מוצרי מחשב, ויכול להיות שבין היתר היא מייצרת את הלוחות של Abit/Gigabyte או חברות אחרות. בכל אופן זה לא אומר שכשאתה קונה Abit אתה מקבל תכנון ופיתוח של Foxconn וזה לא אומר שכשאתה קונה Foxconn אתה מקבל תכנון ופיתוח של Abit. הלוחות של Foxconn בכל מקרה על הפנים, קנה לוח טוב מיצרנית אחרת.

פורסם

הלוחות החדשים שלהם ולא רק הם קיבלו הרבה שבחים, הם דיי זולים רק צריך לדעת מי מייבא אותם, ואיזה לוח זה בדיוק.

הלוחות שלהם דיי מינימאליסטיים, אבל איכותיים, אם אתה רוצה לחסוך על חשבון פיטשרים, אולם לא על חשבון איכות, הFoxconnים החדשים מתאימים לזה.

ה925A01 וה915A01 קיבלו ביקורות חמות מהאתרים שסיקרו אותם.

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/foxconn.html

פורסם
  • מחבר

הלוחות החדשים שלהם ולא רק הם קיבלו הרבה שבחים, הם דיי זולים רק צריך לדעת מי מייבא אותם, ואיזה לוח זה בדיוק.

הלוחות שלהם דיי מינימאליסטיים, אבל איכותיים, אם אתה רוצה לחסוך על חשבון פיטשרים, אולם לא על חשבון איכות, הFoxconnים החדשים מתאימים לזה.

ה925A01 וה915A01 קיבלו ביקורות חמות מהאתרים שסיקרו אותם.

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/foxconn.html

המוכר אמר לי שהם מכניסים לארץ ייבוא פרטי משלהם.

תגיד, איפה אני יכול לראות את הלוחות שלהם שמתאימים לסוקט 754 של AMD. באתר שלהם אין פירוט על הלוחות שלהם.

פורסם

אין להם עד כמה שידוע לי, ויבוא פרטי נשמע מסריח, החנות מבוססת?

פורסם
  • מחבר

אין להם עד כמה שידוע לי, ויבוא פרטי נשמע מסריח, החנות מבוססת?

החנות מבוססת (היא חלק מרשת), אבל לא התכוונתי שהחנות תייבא אלא Foxconn בעצמם, כאילו יהיה להם בארץ סניף גדול.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הם באמת יצרן גדול שמייצר רכיבים שונים וגם לוחות ליצרני המחשב הגדולים כמו IBM ן DELL וגם אינטל

אבל זה לא אומר שצריך לרוץ ולקנות את המוצרים שלהם, לדוגמא התמיכה באתר שלהם לא משהו.

נכון לעכשיו, לוחות בסדר, לא יותר מזה עד שכמה סקירות יוכיחו אחרת.

פורסם
  • מחבר

איך אנשים פה מעלים נוסטלגיה :lol:. שכחתי בכלל את הנושא הזה, יפה שנזכרת בזה, תפוחים. בכל מקרה זה לא משנה לי כבר, קניתי את המחשב לפני חודש ומשהו. ;D

פורסם

בית התוכנה והמחשב בנצרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים