עבור לתוכן

מיקרוסופט שחררה BETA לתוכנת ה ANTI-SPYWARE שלה...

Featured Replies

פורסם

לינוקס - לא מוכיחה את עצמה. מלאה בבאגים ובפרצות אבטחה. יתרון יחיד: כל אחד יכול לתקן. חיסרון גדול: כל אחד גם יכול לנצל את הפירצות שפתוחות לציבור הרחב.

דפדפן - אני משתמש במוזילה ואין בה שום דבר שונה מבאקספלורר חוץ מהחלון הורדה.

וכל הקללות הקטנות שהוספת, באמת לא מוסיפים לרמה שלך.

פורסם
  • מחבר

ומט, אתה יכול להוריד את התגובות ממקום...

דבר שני, למה להפוך את הפוסט למלחמת LINUX ב WINDOWS.... זה דבילי....

מה שיקרה, זה פשוט שבהתקנת ה DEFAULT של ה WINDOWS, המערכת תהיה מספיק מאובטחת לאדם הממוצע שלא מריץ תוכניות כאלו....

מי שרוצה דברים יותר טובים ועל הקצה יהיה מוזמן אח"כ לשנות את זה ע"י התקנת דברים כמו FIREFOX, ADAWARE וכו'... אני מאמין כי בתחום האבטחה עדיף שמערכת ההפעלה תבוא עם שילוב של FIREWALL, ANTIVIRUS, ANTISPYWARE, LIVEUPDATE אוטומטי שיגן על המערכת, גם למי שלא מבין כלום....

ואז אני יוכל לבחור אם אני רוצה דברים אחרים (SP2 הוא ההתחלה של הליכה בכיוון הזה.. וגם היום לגבי המונופול, יש אפשרות ב SP2 לבחור שה DEFAULT BROWSER יהיה FIREFOX, ושה DEAFULT MAIL יהיה THUNDERBOX, וגם באירופה עכשיו יהיה 2 גרסאות WINDOWS אחת עם WMP אחת בלי), ככה שתמיד אפשר לבחור.

פורסם

quote author=ומט link=topic=101401.msg855300#msg855300 date=1105111102]

לינוקס - לא מוכיחה את עצמה. מלאה בבאגים ובפרצות אבטחה. יתרון יחיד: כל אחד יכול לתקן. חיסרון גדול: כל אחד גם יכול לנצל את הפירצות שפתוחות לציבור הרחב.

דפדפן - אני משתמש במוזילה ואין בה שום דבר שונה מבאקספלורר חוץ מהחלון הורדה.

וכל הקללות הקטנות שהוספת, באמת לא מוסיפים לרמה שלך.

קללות קטנות?...

להתחיל להסביר לך למה לינוקס עדיפה אין לי כוח.

אם זה מעניין אותך, יש לו מעט מאמרים בנושא.

just google it

פורסם
  • מחבר

שוב.. נא לא לגרור את הדיון הזה למחוזות אחרים, תודה (ואם אפשר למחוק את הפוסטים שלא קשורים)...

פורסם

באמת לא לגרור את זה לקרב לינוקס-ווינדוס...

בכל מקרה, כשהייתי טכנאי בחנות, וגם מאוחר יותר כ"פרילנסר" (מונח יפה לעבודה ;D ) אז טיפלנו בהרבה יותר מדי אנשים שהבעיה היחידה שלהם הייתה מלא ספאם במחשב ותוכנות ספייוור... ותשמעו, זה לא שעשינו את העבודה שלנו בחינם וזה עולה כסף לאנשים שלא מבינים איך למצוא ולהוריד את התוכנות המתאימות (הרבה פעמים זה היה יותר מלהוריד ADAWARE וSPYBOT S&D והייתי צריך למצוא דברים יעודיים, כמו CWSHREDDER) ודבר כזה שבילטאין במערכת, אם הוא יהיה איכותי, יכול באמת לחסוך BIG BUCKS לAVARAGE JOE (או במקרה שלנוף שקלים רבים ליוסי הממוצע)

פורסם

אחלה תוכנה!!

מצאה לי 9 ספייוואר שנורטון2004 מעודכן וADAWARE 6 PRO מעודכן לא מצאו...

בזמן האחרון מייקרוסופט מצליחים להפתיע אותי כל פעם מחדש...באמת משתפרים עם התוכנות

חוץ ממסנג'ר 7 בטא...שזה באמת מסריח

פורסם
  • מחבר

מיקורסופט הולכת להוציא גם עד סוף החודש את ה ANTI VIRUS BETA... בחודשים הקרובים יוציאו עוד 2-3 BETA ואז ביוני יצא ה FINAL.. הבעיה שהם בעצם עוד לא יודעים אם המוצר יהיה בחינם או יעלה כסף לעודכונים חודשיים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים