עבור לתוכן

מיקרוסופט שחררה BETA לתוכנת ה ANTI-SPYWARE שלה...

Featured Replies

פורסם

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en

זאת ההתקנה, שוקלת 6MB וכרגע נמצאת בשלבי BETA, בהחלט צעד משמעותי לשיפור חסינות ה WINDOWS מכל הבאגים של INTERNET EXPLORER ו OUTLOOK EXPRESS:)

יש פה REVIEW שלה:

http://microsoft.blognewschannel.com/index.php/archives/2005/01/06/microsoft-anitspyware-first-impression/

פורסם

לא יודע מה איתכם.. אבל אותי באטות של מייקרוסופט דיי מפחידות

פורסם

לא יודע מה איתכם.. אבל אותי באטות של מייקרוסופט דיי מפחידות

עזוב בטא...

תוכנה שנועדה להגן על המחשב...

מבית מיקרוסופט?!?!?!

פורסם

תוכנה מדהימה!

היא גילתה אצלי כמה spywares שתוכנות אחרות כמו adware לא גילו

גם המראה שלה הרבה יותר נעים מכל תוכנה אחרת ויש אפשרות לבדוק כל הזמן ברקע כמו אנטי וירוס

פורסם

תוכנה מצויינת, כמו רוב המוצרים האחרונים של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

מאז SP2, מיקרוסופט מבינה שאם היא לא תספק פתרונות הגנה למשתמשים שלה בתור DEFAULT, אז המצב יהיה הרבה יותר גרוע... לכן היא שחררה את זה .. זה עדיין לא אומר שכדי גם להשתמש בנוסף בתוכנות אחרות....

אני מניח שיש סיכוי גם שבעתיד הם יוציאו ANTI VIRUS שיגיע ב DEFAULT של ה WINDOWS...

בסה"כ זה עדיף... כי ככה מתבצעת סריקה אוטומתית של SPYWARE, דבר שעדיין המשתמש הממוצע לא בודק לבד.

פורסם

דבר אחד ששמתי לב

התוכנה מזהה פריצות (יש לי כמה על המחשב של NT) ומעלה אותם לרשת.. (אלא אם מבטלים את העזרה לכולם הזה)

פורסם

זה כמו שיתוף קבצים.

מוצא בעיה ומדווח עליה לכולם שכולם יהיו מעודכנים. זה איכותי ביותר. הייתה כזאת תוכנה לדואר זבל (ספאם נט נדמה לי) שעבדה בדיוק באותה צורה, יעיל ביותר.

פורסם

אני מניח שיש סיכוי גם שבעתיד הם יוציאו ANTI VIRUS שיגיע ב DEFAULT של ה WINDOWS...

בסה"כ זה עדיף... כי ככה מתבצעת סריקה אוטומתית של SPYWARE, דבר שעדיין המשתמש הממוצע לא בודק לבד.

אתה אומר שזה טוב שמיקרוסופט תדחוף עוד מוצרים כחלק ממערכת ההפעלה?

אז יקרה שוב בדיוק כמו מה שקרה עם הנטסקייפ.

מיקרוסופט רצו שכולם ישתמשו אך ורק בie ולא בנטסקייפ, אז מה הם עשו? כבר מwin98 הם הכניסו אותו כחלק אינטגרלי ממערכת ההפעלה, וככה הם גרמו לכל מי שהתקין ווינדוס להשתמש בדפדפן שלהם.

ככה הם הפילו את נטסקייפ.

מיקרוסופט היא מונופול!

אסור לתת לה לעשות דברים כאלה!

זה הורס את שוק התוכנות!

פורסם

מיקרוסופט היא מונפול כי אין שום חברה שמסוגלת לפתח תוכנה באיכות וברמה שכולם יוכלו להשתמש בה.

פורסם

אתה אומר שזה טוב שמיקרוסופט תדחוף עוד מוצרים כחלק ממערכת ההפעלה?

אז יקרה שוב בדיוק כמו מה שקרה עם הנטסקייפ.

מיקרוסופט רצו שכולם ישתמשו אך ורק בie ולא בנטסקייפ, אז מה הם עשו? כבר מwin98 הם הכניסו אותו כחלק אינטגרלי ממערכת ההפעלה, וככה הם גרמו לכל מי שהתקין ווינדוס להשתמש בדפדפן שלהם.

ככה הם הפילו את נטסקייפ.

אם במהלך התקנת Windows תהיה אפשרות מה אתה רוצה ומה לא (כמו WMP,Firewall,AntiVirus) זאת תהיה אחלה אופצייה...

לא כולם יודעים להוריד כל מה שזז באינטרנט ולהתקין AV,FW כמו שצריך...

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד, שכשווינדוס XP יצא, יצאו תוכנות XP ANTISPY שהמטרות שלהם היו להוריד כל מיני אופציות של מיקרוסופט לאסוף מידע על המשתמש של וינדוס. כמו למשל אלקסה ואקספלורר שש...

פורסם

נבדוק אותה מקווה שהיא טובה, צריך תוכנה טובה למשתמשים הפשוטים נגד כל הספייוורים האלה. במקום כל שני וחמישי ללכת לתקן לאותם אנשים תמחשב מספייוור..

חיפשתי באמת משהו טוב שירוץ ברקע ולא יהיה מסובך לכאלה שלא מבינים כלום (שלא ישגעו אותי).

פורסם

ואני שמעתי שפרס רצח את רבין.

נו באמת...

פורסם

מיקרוסופט היא מונפול כי אין שום חברה שמסוגלת לפתח תוכנה באיכות וברמה שכולם יוכלו להשתמש בה.

מערכות הפעלה - מערכות מבוססות לינוקס יותר טובות מxp

דפדפנים - השועל מוכיח את עצמו כדפדפן הפתוח שיותר טוב מהie הדפוק, שמעולם לא היה בפסגת בטכנולוגיה.

מיקרוסופט היא מונופול כי אנשים לא מספיק חכמים לדעת מה באמת טוב להם, מתקינים את מה שבא עם המערכת הפעלה ולא מחפשים דברים טובים יותר.

ומיקרוסופט מצידה נהנת מזה אז היא דוחפת את זה עוד יותר, היא לא רוצה מתחרות.

הרי רק לאחרונה אחד מהפרוייקטים הכי חשובים למיקרוסופט הטוד-נט פאספורט, קיבל מכה קשה כי ebay ביטלה את התמיכה בו (כמו עוד חברות ענקיות) בגלל בעיות אבטחה וכו', ודווקא פרוייקט דומה שמבוסס קוד פתוח - פורח.

והיום, כשרוב צרכני התוכנה נהיים חכמים יותר ובדקים אפשרויות אחרות, הם רואים כמה לא טוב עם תוכנות של מיקרוסופט ועוברים לתוכנות אחרות.

אתה יכול לראות בעצמך את הצניחה של אחוז המשתמשים בie, למה? כי יש דפדפן יותר טוב.

עוד עובדה - יותר ויותר אנשים משתמשים בלינוקס (וביום שאני אסדר את הכרטיס רשת במחשב השני שלי, גם אני אהיה אחד מהם).

ובכלל, אני לא רואה שום סיבה לתמוך במונופול של חברה אחת על כמה שווקים! (דפדפנים/מערכות הפעלה/תוכנות משרדיות, וכיום גם אבטחה). זה רע, רע מאוד.

כי אם אין תחרות בשוק התוכנה, אנחנו, הצרכנים נסבול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים