עבור לתוכן

מה ההבדל בין ה Gigabyte K8NS 939 ל Ultra?

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת, מה ההבדל בין הלוח Gigabyte K8NS לדגם אולטרה שלו? משהו מהותי, כגון ביצועים וכד'?

- תודה.

פורסם

מה שאין בGA-K8NS-939 ויש בGA-K8NS Ultra-939

1.dual bios (שני ביוסים יותר מידע ב http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_dualb.htm)

2.firewire

3.ide raid

4.raid deluxe (מאפשר לעשות raid מכונני sata וide יחד)

5.ארבעה חיבורי sata (לדגם הרגיל יש 2)

6.שני כרטיסי רשת אחד gigabit ואחד 10/100 (שימושי לשיתוף אינטרנט אם המחשב האחר או כדי לעשות רשת ,לדגם הרגיל יש כרטיס רשת אחד gigabit)

7.יציאה דיגיטלית ועוד 3 יציאות אודיו כדי שיהיה אפשר לנצל את ה7.1 (אם דגם הultra מגיע בראקט כמו שמראה התמונה שמספקת אקסטרה יציאות אודיו כדי שתוכל לחבר 7.1 וגם כוללת יציאה דיגיטלית,הבראקט הזאת לא מגיעה אם הדגם הרגיל אבל נראה לי שאתה יכול לרכוש אותה בנפרד מהיבואן ללא הבראקט אתה יכול לחבר עד 5.1 וגם תשאר בלי יציאה דיגיטלית,לשני הלוחות אותו כרטיס קול והוא 7.1)

יש לוחות טובים יותר כשזה מגיע לאוברקלוק

קניתה כבר או שסתם רשמתה את הדגם הרגיל בחתימה? אין שום הגיון בלשאול על מוצר אחרי שכבר נקנה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

מה שאין בGA-K8NS-939 ויש בGA-K8NS Ultra-939

1.dual bios (שני ביוסים יותר מידע ב http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_dualb.htm)

2.firewire

3.ide raid

4.raid deluxe (מאפשר לעשות raid מכונני sata וide יחד)

5.ארבעה חיבורי sata (לדגם הרגיל יש 2)

6.שני כרטיסי רשת אחד gigabit ואחד 10/100 (שימושי לשיתוף אינטרנט אם המחשב האחר או כדי לעשות רשת ,לדגם הרגיל יש כרטיס רשת אחד gigabit)

7.יציאה דיגיטלית ועוד 3 יציאות אודיו כדי שיהיה אפשר לנצל את ה7.1 (אם דגם הultra מגיע בראקט כמו שמראה התמונה שמספקת אקסטרה יציאות אודיו כדי שתוכל לחבר 7.1 וגם כוללת יציאה דיגיטלית,הבראקט הזאת לא מגיעה אם הדגם הרגיל אבל נראה לי שאתה יכול לרכוש אותה בנפרד מהיבואן ללא הבראקט אתה יכול לחבר עד 5.1 וגם תשאר בלי יציאה דיגיטלית,לשני הלוחות אותו כרטיס קול והוא 7.1)

יש לוחות טובים יותר כשזה מגיע לאוברקלוק

קניתה כבר או שסתם רשמתה את הדגם הרגיל בחתימה? אין שום הגיון בלשאול על מוצר אחרי שכבר נקנה

הזמנתי את המחשב שלי עם הדגם הרגיל, אבל סדרה של טעויות אנוש הביאה לכך ששמו לי את האולטרה. ומכיוון שאמי חתמה על ההזמנה עם הדגם הלא נכון אין שום דבר שאני יכול לעשות.

רק רציתי לדעת אם יש איזשהו יתרון משמעותי בין שני הדגמים.

פורסם

אז אם זה כך,הרווחת, :xyxthumbs: :xyxthumbs:

למה לפי איך שראיתי במבחני ביצועים שונים,דגם האולטרה חזק ביותר, ועוקף את המתחרים שלו ברוב המוחלט של המבחנים,

תריץ חיפוש ותיווכח לדעת שזה באמת כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים