עבור לתוכן

קניית היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

לא זכור לי שום כרטיס 9700 או 9700 פרו עם סינקים על הזיכרונות, אז למה שאתה תצטרך?

שאלה - איך מסודרים הצ'יפים של הזיכרונות על הכרטיס שלך? ר' או בשתי שורות?

פורסם
  • מחבר

אתה מעלה את המטח של הרכיבים אבל אתה תזדקק לקירור רציני!

מתח* :)

וכפי שאמרתי אני משיג קירור מים מעולה שיטפל בעניין הקירור..

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שום כרטיס 9700 או 9700 פרו עם סינקים על הזיכרונות, אז למה שאתה תצטרך?

שאלה - איך מסודרים הצ'יפים של הזיכרונות על הכרטיס שלך? ר' או בשתי שורות?

נראה לי שאני אצטרך מפני שהמהירויות של ה9700 הן לא המהירויות סטוק וזה אוברקלוק די רציני מהמהירויות של ה9500 פרו שלי עד ל9700\9700 פרו..

ובקשר לצ'יפים של הזיכרונות,אני חושב שבתשתי שורות.

פורסם

שתי שורות זה לא טוב, בכלל לא טוב. ר' אומר 256 ביט רוחב פס לזיכרון שעובדים ב128, ויש סיכוי טוב להפוך אותו ל256 ביט (כמו 9700 לא פרו או פרו). שתי שורות אומר 128 ביט בלי אפשרות ל256.

נראה לי שאני אצטרך מפני שהמהירויות של ה9700 הן לא המהירויות סטוק וזה אוברקלוק די רציני מהמהירויות של ה9500 פרו שלי עד ל9700\9700 פרו..

זה כמו להגיד שמה שמגביל את כל המעבדים באוברקלוק זה הקירור, אבל תעשה מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

זה כמו להגיד שמה שמגביל את כל המעבדים באוברקלוק זה הקירור, אבל תעשה מה שאתה רוצה.

אני לא בא לעשות דווקא ולא להקשיב,פשוט אני לא מבין מה כן יגביל,מה כן יכול להינזק..

תוכל להסביר לי בפירוט למה לא כדאי\לא צריך לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך?

פורסם

תן תמונה של הכרטיס תשיג מגוגל אם איו לך מצלמה

פורסם
  • מחבר

תן תמונה של הכרטיס תשיג מגוגל אם איו לך מצלמה

חיפשתי במאגר התמונות של גוגל ולא מצאתי את התמונה של הכרטיס הנכון, ובתמונה הנכונה גם לא ניתן היה לראות את הזכרונות מפני שראו רק את הצד השני של הכרטיס

פורסם

9500boardshot.jpg

האם זה הכרטיס או שיש לו פיסי בי אדום אבל אותה צורה?rad_9500pro.jpg

או שזה הכרטיס?

פורסם

נתת תמונה של אותו PCB בדיוק בצבע אחר.

לפותח, נסה לחפש בגוגל תמונות את המילים 9500pro ולתת לינק לתמונה שנראת כמו מה שיש לך.

פורסם
  • מחבר

אני כמעט בטוח שיש לי כזה:

top.jpg

פורסם

תנו לבעל הכרטיס להחליט

פורסם
  • מחבר

החלטתי =)

הכרטיס שאותו הראתי בהודעה הקודמת שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים