עבור לתוכן

קניית היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכם תומכים נחמדים! (טוב,לאחרונה לא הייתם נחמדים אבל שיהיה..)

כמו שבטח ראיתם בשבעים אלף ת'רדים שפתחתי אני מתכנן אוברקלוק רציני לכרטיס מסך ולכן אני מעוניין לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך.

השאלה,או אולי שאלות, היא\הן:

*אני קונה בלוק מים TDX של Danger Den ולכן אני צריך היסטינק שיוכל גם להתלבש טוב ולשמור על הזכרונות כמו שצריך וגם אחד שיתאים בגודל.. (המחיר הוא לא הבעיה,אז אל תקחו את זה בחשבון)..

*האם זה מסוכן להתחיל אוברקלוק לכרטיס מסך למרות שאין לי עדיין היטסינק וקירור מתאים? (אבל בינתים אין ארטיפקטים או בעיות)

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

...

איזה כרטיס יש לך ומה הקירור שיש עליו?

ואשר לעשות אוברקלוק לכרטיס גם בלי קירור מיים פשוט לא מגיעים רחוק כמו עם קירור מיים.

אתה יכול לנסות.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך Radeon 9500Pro של Sapphire.

כרגע הוא עם קירור סטוק.

הקירור מים אינו במיוחד עבור הכרטיס מסך אלא עבור המעבד :)

תוכל לעזור לי עם הפרטים הללו?

פורסם

כן אני אוכל

תוכל לנסות להעלות במעט את המהירויות של הכרטיס עם הקירור הסטוק למרות שהוא ממש אבל ממש מעפן

לאחר שתקבל את הקירור מיים שים קירור גם על המעבד וגם על כרטיס המסך, על הזכרונות קנה מיוחד מנחושת....

ובהצלחה!

הדבר שמשפיע מקיצוניות על התוצר היא הליבה ולא הזכרונות למרות שהם חשובים גם הם, הם משניים לליבה.

תתחדש ובהצלחה!

פורסם
  • מחבר

כרגע הצלחתי להגיע ליציבות ב346 Core (כשהסטוק הוא 277),כאמור עם קירור סטוק.

תוכל בבקשה להמליץ לי על היטסינק טוב מנחושת שכמובן ייתן ביצועים טובים ויתאים בגודלו כך שהוא והבלוק מים Danger Den TDX יהיו יחד?

אני מבקש שתתנו לי דגם וחברה של היטסינק מאחר שאני לא מבין כמעט בנושא הזה ואני מעוניין לקבל את הטוב ביותר בתמורה. :D

פורסם

עשית סופט מוד ל9700? אם אתה יכול, אז זה ממש כדאי. חוץ מזה, שתדע שאם אתה מוסיף סינקים לזיכרונות שלא היה להם בסטוק, ב90% מהמקרים השיפור שתקבל הוא 0, גם בזיכרונות לכרטיסי מסך וגם בזיכרון מערכת.

פורסם
  • מחבר

את הסופט מוד ל9700 עוד לא עשיתי מאחר שאין לי קירור מתאים בינתיים..

ובקשר לסינק..

איך יכול להיות שאתה ממליץ לי לא לקנות סינק,אם בכל מדריך אוברקלוק ברשת אומרים שהזכרון של הכרטיס מסך הוא החלק שהכי רגיש לחום בכרטיס מסך...

מצטער אבל אתה לא נשמע לי אמין\מבין במיוחד.

:-\

פורסם

אשמח לקבל לינק לאיפה שזה כתוב. המידע שלי הוא מפורום אחר, מה לעשות, יותר אמין (הבעייה כאן היא שאין אף אחד שעוסק בתחום, אלא רק מתעניין, כי לא מפתחים יותר מדי רכיבים בארץ ואחד כזה לא ראיתי כאן)...

הרעיון שכל זיכרון צריך קירור שגוי מיסודו, הכל תלוי בIC, ומה לעשות יש עשרות כאלה, לכל דגם של כרטיס, לכל חברה שמייצרת אותו. אתה צריך לברר מה ההשפעה של קירור של הIC על האוברקלוק. hynix וinfinion מסוג DDR1 על סדרת הרדאון 9800 לא מושפעים מקירור ואני מנחש שגם לא על סדרת ה9500 שכן הן מבוססות על אותו דבר (אותו 256 ביט לזיכרון).

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל לינק לאיפה שזה כתוב. המידע שלי הוא מפורום אחר, מה לעשות, יותר אמין (הבעייה כאן היא שאין אף אחד שעוסק בתחום, אלא רק מתעניין, כי לא מפתחים יותר מדי רכיבים בארץ ואחד כזה לא ראיתי כאן)...

הרעיון שכל זיכרון צריך קירור שגוי מיסודו, הכל תלוי בIC, ומה לעשות יש עשרות כאלה, לכל דגם של כרטיס, לכל חברה שמייצרת אותו. אתה צריך לברר מה ההשפעה של קירור של הIC על האוברקלוק. hynix וinfinion מסוג DDR1 על סדרת הרדאון 9800 לא מושפעים מקירור ואני מנחש שגם לא על סדרת ה9500 שכן הן מבוססות על אותו דבר (אותו 256 ביט לזיכרון).

את המידע הזה, שגוי או לא קיבלתי במקרה מהמדריך לאוברקלוקינג בפורום הזה :)

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=overclocking_part1

קשה לי להאמין שזה לא נכון מכיוון שהכותב של המדריך נראה לי מתמצא מספיק כדי לכתוב מדריך ולתת עצות..

תוכל בכל מקרה לתת לי דגם של היטסינק טוב שיתאים?

פורסם

זיכרונות בכרטיס מסך ( כמו כל זיכרון ) כמאט אף פעם לא מגיע למקסימום שלו עקב חום אלה מחוסר יכולת ! קירור כניראה שלא יתרום כלום ל OC.

פורסם
  • מחבר

כמו שנאמר פה מקודם,מהירות הליבה חשובה ומשפיעה יותר ממהירות הזכרון ולכן אני גם מתכוון להגיע איתה למהירויות גבוהות,שלא כמו בזכרון- אבל, בכל זאת אני לא יכול להשאיר את הזכרון ללא קירור כי ללא הקירור המתאים הוא ייחשף לחום גבוה יותר כתוצאה מהאוברקלוק ולכן אני צריך קירור עבורו...

פורסם

לא אם אתה לא מתכוון לעשות וולט מוד לזיכרון. כמו בזיכרון מערכת, העלאת המהירות שלו ב10% לא תחמם אותו כמעט בכלל.

פורסם

ני הצלחתי להגיע למהירות של 350 לליבה הכל נראה בסדר בטרידימארק אבל זה עושה לי בעיות בflatout עשיתי את הקלוק עם קירור סטוק(הכרטיט הוא gainward fx 5200 le עם סטפינג של b1)

פורסם
  • מחבר

האמת, אין לי מושג מה זה וולט מוד..

אני מתכוון לעשות פלאש לביוס של הכרטיס שלי לביוס של 9700 (כנראה PRO).

תוכל להסביר לי מהו המונח וולט מוד, והאם אני אצטרך את ההיטסינק עבור הפלאש לביוס?

פורסם

אתה מעלה את המטח של הרכיבים אבל אתה תזדקק לקירור רציני!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים