עבור לתוכן

pionner הוציא צורב חדש תומך בdual layer של מינוס! ומהירויות מדהימות אחרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ אבל לפי דעתי זה צריך להופיע בחדשות

פורסם

אם היית קורא כמה טרדים לפניך היית רואה שזה כבר פורסם.

בנוסף, אם היית קורא עוד קצת בפורום היית רואה ש LG ו NEC כבר הוציאו כזה צורב כך שהחידוש לא ממש מרגש חוץ מלאוהבי הפיוניר.

פורסם
  • מחבר

האחרים לא תומכים במינוס dual layer

פורסם

קודם כל אין מדיות כאלה עדיין. אין אפילו +R DL במחיר הגיוני. אני לא הייתי משלם שקל אחד בשביל זה ובשביל הפיוניר תשלם הרבה מאוד שקלים יותר (לא שיש לזה הצדקה).

בנוסף הפיוניר לא תומך ב DVD RAM כמו ה LG שהרבה הרבה יותר משמעותי מ DL -R.

פורסם
  • מחבר

שיטת הDVD RAM הולכת ומתה

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

:lol:

תראה את האחוזים שתומכים בתכנולוגיה הזאת הם כל הזמן יורדים lg תומכים כי היה לה חלק בפיתוח

פורסם

תראה לי את האחוזים בבקשה.  :silly:

דוקא בזמן האחרון פלקסטור ועוד חברות התחילו לתמוך ב DVD RAM. אפילו הפיוניר שלך מנסה לתמוך בקריאה של DVD RAM.

בשנה האחרונה נמכרו יותר מכשירי הקלטה ביתיים התומכים ב DVD RAM מאשר בכל פורמט אחר.

אבל, מה הקשר בין כל זה לעובדה שאינך קורא בו זמנית יותר משורה אחת? ולעובדה שאתה מתלהב מ"מהירויות מדהימות אחרות"?

עריכה:

תסתכל פה אם אתה עדיין מחפש את עניין האחוזים. כי השטח מראה אחרת:

http://www.panasonic.com/industrial/computer/storage/dvdram/new/press/pr147.htm

According to the report, over 40 million DVD Recorders will be sold around the world in 2006. And, this year, sales of DVD-RAM units will grow by 116% over 2003.

"DVD-RAM Recorders continue to outstrip other formats in sales, " said David Millar, Principal Consultant, Understanding & Solutions. "Our figures indicate that DVD-RAM currently maintains a 55% share of the worldwide DVD Recorder deck market, which encompasses the United States, Japan and Western Europe. In fact, DVD-RAM holds roughly two times the share of the next most popular format."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים