פורסם 2005 בינואר 620 שנים יש לי בעיה במדיה פלייראיך שאני מפעיל את הסרטון הכפתור בתמונה שתראו נראה טוב אבל אחרי כמה שניות הכפתור מתעוות ונהיה אחרהתמונה:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר אחים שלי לא התכוונתי לכפתור..בטעותתסתכלי הכי ימינה בתמונה..החלק הזה השתנה מהתכול הזה לעבמ הירוק
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר זה לפי דעתי באג שאלתי חבר ובמקום מה שיש לי , בזמן שפועל סרט, לו יש כמו קווים של ביטים קופצים לפי המוזיקה ולא את הירוק הזה..זה כאילו חתיכה ממדיה פלייר 9 נשארה .............
פורסם 2005 בינואר 620 שנים גמלי יש את זהמה הבעיה זה סימן שאומר שהסרט רץמה שאתה מפעיל פועל?!?!אז מכפת לך?
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר ואני רוצה שזה יראה נורמלי לכמה חברים שלי זה לא ככה...זה כאילו חלק מ9 נשאר
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מחבר אווו עכשיו גם אי אפשר להסיר תמדיה פלייר הזה (אין לי שחזור מערכת)הירוק הזה מעצבן תחת ..כן אותי זה מעצבן :-[
פורסם 2005 בינואר 820 שנים אני לא מבין על מה כל הרעשברגע שאתה מפעיל מדיה הסמל משתנה ל-"עבמ" הזה, שזה רק אומר לך שהמדיה רצה. אם אתה שם לב זה סמל של PLAY ועוד עיגולאם זה כל כך מפריע תעבור לגנן אחר
פורסם 2005 בינואר 820 שנים מחבר לי יש קוים ירוקים ש"קופצים"ככה זה אמור להיות..מחקתי את מדיה פלייר 10 גם ככה הוא לא משהו..אני עם 9
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.