עבור לתוכן

super pi מתאימה כתוכנה לבדיקת יציבות לאחר אוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

או שרק תוכנות כמו prime 95 מתאימות לכך?

פורסם

super pi יכול להיות מדד מסויים שמראה את יציבות המערכת, מערכת יציבה אמרוה לסיים את בידקת pi ולהפך, כנ"ל סנדרה או שאר תוכנות הבנצמארק.

prime95 בודקת יציבות, לא pi ושאר התוכנות הם בנצמארקים ולא באות להחליף את ה prime.

פורסם

הצלחה במבחן SUPER PI 16M בהחלט מעידה על יציבות טובה של המחשב...

אני אוהב לאחר אוברקלוק להריץ SUPERPI 16M מספר פעמים, תוך כדי ריצת PRIME95 ברקע... בדיקת יציבות מוחלטת...

פורסם

או שרק תוכנות כמו prime 95 מתאימות לכך?

חוץ מP95 יש שם עוד תוכנה נחמדה S&M שאיתה אפשר לבדוק יציבות גם

פורסם
  • מחבר

באסה כי המחשב באובר קלוק של 187*11.5 על מתח של 1.75 מריץ את super pi ואת כל הבדיקות האלו בלי לעשות בעיות יציבות,ולעומת זאת פריימ מקבל שגיאה אחרי איזה 15 דקות, הכוונה לא לשגיאה שמופיעה בווינדוס בחלון כזה אלה שגיאה בתוך התוכנה עצמה שאומרת שהתהליך נתקע וצריך לבדוק את החומרה.

אוף איזה מעצבן זה אם לא היה את הפריימ הזה מזמן הייתי משאיר את האובר לשימוש תמידי

פורסם

באסה כי המחשב באובר קלוק של 187*11.5 על מתח של 1.75 מריץ את super pi ואת כל הבדיקות האלו בלי לעשות בעיות יציבות,ולעומת זאת פריימ מקבל שגיאה אחרי איזה 15 דקות, הכוונה לא לשגיאה שמופיעה בווינדוס בחלון כזה אלה שגיאה בתוך התוכנה עצמה שאומרת שהתהליך נתקע וצריך לבדוק את החומרה.

אוף איזה מעצבן זה אם לא היה את הפריימ הזה מזמן הייתי משאיר את האובר לשימוש תמידי

זה אומר שהמערכת לא יציבה, ואין דבר כזה אם לא היה את הפריים, זו התוכנה שאתה משתמש בה כדי לבדוק יציבות, אף אחד לא מכריח אותך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאף אחד ל מכריח אותי,אתה חושב שאני לא?

לעזעזל1!!!אני רוצה לאמא מה זה השטויות האלו מה אני ישים עכשיו את המתח לליבה עד ל-1.825?זה יחתוך את החיים של המעבד לשתיים :bash:

פורסם

אתה תמיד יכול להתנהג כאילו שפריים לא קיים ולהמשיך...

אבל זה יהיה דבר מטומטם לעשות

וזה רק לטובתך שהיא קיימת, שכן אחרת היית ממשיך להשתמש

באובר קלוק שלך שהוא לא יציב, ויכול לגרום נזקים...

מה שאתה עושה שקול לאדם שעושה אובר קלוק מטורף, מעלה את הוינדוס ובודק אם המחשבון של וינדוס עובד, ואם כן הוא מסיק מכך

שהאובר קלוק יציב. עכשיו שנינו יודעים שזאת דוגמא קיצונית, אבל זה מה שאתה עושה כשאתה אומר "הלוואי שפריים לא היה קיים"

בעצם אתה מסכן את הרכיבים שלך, אז אולי לפני שאתה פותח את הפה פעם הבאה ומוציא משם שטויות, תחשוב לרגע ותיזכר שפריים

הוא לטובתך כי הוא בודק האם הOC שלך יציב או לא, כמובן שאתה מוזמן להתעלם מהתוצאות,אבל זה יהיה טיפשי

הרי אם פריים לא הייתה קיימת פשוט לא באמת היית בודק את המחשב בזמן מאמץ באמת, אז מה הפואנה של לבדוק אותו?

פורסם
  • מחבר

אהממ אז אם אני לא רוצה לעלות מתח את מציע לי להוריד כמה באסים עד לרמה שפריימ יעבור,ואם הוא כן יעבור לא נשפקת סכנה לחלקים האחרים מהבחינה הזו?ועוד משהו מתח של 1.75 למעבד שלי (axp 2600 barton) שהמתח סטוק שלו 1.65 מסכן את המעבד והמוריד הרבה משנות ה"עבודה" שלו?

פורסם

זה שהאוברקלוק לא יציב לא מסכן את החומרה שלך.

אבל פתאום, בדיוק אחרי שגמרת להקליד 18 עמודים של עבודת דוקטורט בהיסטוריה, המחשב יכול להיתקע ו.... :smile1:

קפיש?

פורסם

RZAOR

תחזיר לטורבו לובר ומהר!

מה זה סטריט רייסר,שטויות כאלה לא מתקבלות אצלנו.

TURBO LOVER

פורסם

LOL

לא ידעתי שמישהו באמת קורא את זה חח

לבקשתך \ה ישונה בהקדם ;)

פורסם

thats better :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים