עבור לתוכן

ההרדיסק שלי תקין או לא

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה שהמחשב חושב על טיפה עומס המוזיקה ניתקעת והוא עושה רעשים כאילו הוא ניתפס במשהו יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? :kopfpatsch:

פורסם

if those "clinking" noises are coming from your hard disk, it is somewhat defective

i assume its an old one, i got an old hd which makes those noises as well.

פורסם

הרעשים יוצאים מהרמקולים או מאיפהשהו בתוך המארז?

חשבת להשיג דרייבר עדכני לכרטיס קול?

פורסם
  • מחבר

הרעשים יוצאים מתוך המארז מההרדיסק עצמו אפשר לשמוע אותו חושב ואז פיתאום ניתקע  והוא לא ישן

maxtor 80 giga 8 bufer

אני לא יודע אם הוא עובד כמו שצריך או לא הוא מוציא בפי סי מרק 2004 4067 אומר לכם משהו?

הכול עובד מהר חוץ מכמה דברים לדוגמה בטעינה של אנריל המוזיקה ניתקעת יעני קופצת כמו לא יודע מה אין תוכנה שבודקת את ההרדיסק יעני של החברה עצמה?

פורסם

כנראה יש בו מידע לא קריא (כלומר מידע שממוקם על סקטורים פגומים) והוא נתקע בנסיון לקרוא את המידע מהסקטורים האלה,אתה יכול להשתמש בתוכנה spinrite כדי לנסות לתקן את המידע הלא קריא אבל לא בטוח שהיא תצליח לתקן את כולו

לסיכום סביר להניח שהוא גוסס תגבה את כל הדברים החשובים

אתה 100% בטוח שהרעש מהדיסק קשיח?

תבדוק אותו אם התוכנה של מקסטור

powermax - http://downloads.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/downloads/powermax.exe

מדריך - http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/manuals/powermax_guide_en.pdf

פורסם
  • מחבר

בטוח ב 100 אחוז שהרעש נובע ממנו :bash: התוכנה הזאתי רוצה דיסקט ואין לי כונן כזה ביכלל אין דרך אחרת לבדוק בד סקטורים? רון אם כבר מדברים על דריברים יש משהו חדש לקריאטיב

extigy? זה כבר המקסטור השני שהולך לי שונא תחברה הזאת!

פורסם

אמרת שהוא לא ישן?

אז למה אתה מחכה

יש א-ח-ר-י-ו-ת

פורסם
  • מחבר

תיודע מה זה אחריות ב קי אס פי!!! צריך להרוג מישהו בישביל להחליף אותו :pissed:

פורסם

זה 3 שנים אפילו שם למיטב ידיעתי..

שוונה לנסות, לא?

אם אתה לא מצליח לתקן אותו\ לא רוצים להחליף לך כי אומרים שהוא בסדר

אז אתה תמיד יכול לעזור לו להתאבד

פורסם

בטוח ב 100 אחוז שהרעש נובע ממנו :bash: התוכנה הזאתי רוצה דיסקט ואין לי כונן כזה ביכלל אין דרך אחרת לבדוק בד סקטורים? רון אם כבר מדברים על דריברים יש משהו חדש לקריאטיב

extigy? זה כבר המקסטור השני שהולך לי שונא תחברה הזאת!

יש לי תוכנה שמתקנת סקטורים פגומים, אבל אתה צריך דיסקט כדי להעלות ממנו את המחשב.

פורסם
  • מחבר

אין את זה בגירסת סי די?

פורסם

אין את זה בגירסת סי די?

עם מה שאני עובד לא.

פורסם

אולטימט בוט סידי עובד מCD

פורסם

איזה תוכנה מה השם שלה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים