עבור לתוכן

עשיתי OC לג'יפה 4 אף אקס 5200

Featured Replies

פורסם

טוב אז עשיתי קצת המשכתי עד מקום כלשהו שפחדתי להמשיך למרות שעדיין לא הראה כל מייני בעיות כמו ריצודים או ריבועים ובעיות וכתמי צבע.

אני מפחד לכן אני יראה לכם תוצאות ואם לדעתם לא מסוכן אני ימשיך עוד.

coer clock- 337.5

memory clock-364.5

להמשיך?כדי?

פורסם

מה יצא לך מזה?

ואם אתה רוצה לראות לאן אתה מגיע ולשבור שיא אישי או יותר גדול אז תמשיך.

פורסם
  • מחבר

מה יצא לך מזה?

ואם אתה רוצה לראות לאן אתה מגיע ולשבור שיא אישי או יותר גדול אז תמשיך.

כן.. אבל תמבין אני מפחד יענו שיקרה משוה אני לא יודע אם אני ימשיך שלא יישרף לי משהו.

ואני חייב ללכת לישון יש לי מחר אימון בוקר ואני מפחד להשאיר את זה בלילה שלא יישרף לי אני יודע מה..

בגלל זה שאלתי אולי מישהו יודע אם התוצאות האלו לא נוראות כאילו גבוהות שיכולות לגרום לסכנה כלשהי...

ובנתיים האידה32 הטמפרטורות אחלה לא השתנו במעבד או בלוח או במארז כללי

פורסם

כן.. אבל תמבין אני מפחד יענו שיקרה משוה אני לא יודע אם אני ימשיך שלא יישרף לי משהו.

ואני חייב ללכת לישון יש לי מחר אימון בוקר ואני מפחד להשאיר את זה בלילה שלא יישרף לי אני יודע מה..

בגלל זה שאלתי אולי מישהו יודע אם התוצאות האלו לא נוראות כאילו גבוהות שיכולות לגרום לסכנה כלשהי...

ובנתיים האידה32 הטמפרטורות  אחלה לא השתנו במעבד או בלוח או במארז כללי

הטמפ' של המעבד או בלוח אם או במארז לא אמורים להשתנות !!!

רק הטמפ' של הכרטיס מסך אמור להשתנות ולא בטוח שיש לך חיישן חום על הכרטיס מסך ככה שרוב הסיכויים שלא תצליח לדעת מה החום אלא אם כן תרכיב חיישן משלך...

פורסם
  • מחבר

הטמפ' של המעבד או בלוח אם או במארז לא אמורים להשתנות !!!

רק הטמפ' של הכרטיס מסך אמור להשתנות ולא בטוח שיש לך חיישן חום על הכרטיס מסך ככה שרוב הסיכויים שלא תצליח לדעת מה החום אלא אם כן תרכיב חיישן משלך...

אז איך אני אמור לדעת אם מה שהגעתי מסוכן או לא?

ואני אומר שוב שעדיין לא ראיתי שום ריצודים או בעיות כלשהם בתיפקוד שלו...

פורסם

שני מילים קירור חדש (vantec icberq 4 ומלץ בחום) או הzalman vf 700 cu!!

פורסם
  • מחבר

שני מילים קירור חדש (vantec icberq 4 ומלץ בחום) או הzalman vf 700 cu!!

למה קרור חדש?

מי אמר שישי בעיית חום ההפך אמרתי שהגעתי לאן שהגעתי ולא עשה בעיות במסך וכאלו... יענו אם היה בעיית חום זה לא היה גורם לבעיות בעבודת המסך?

פורסם

תגיד 364 זה כddr או sdr?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים