עבור לתוכן

האימיול גורם לי לצרות..

Featured Replies

פורסם

ברגע שאני מפעיל את האימיול משום מה הוא מאט לי את האינטרנט בצורה כזו שהוא אפילו לא עובד... זה לא שהוא סתם מאט... חלקים מהאתרים בכלל לא עולים ... וזה מחשב חדש והמשחקים רצים יופי בזמן שהאימיול עובד... רק האינטרנט לא זז... וכן אני יודע שהוא מאט על המחשב ומקשה עליו לעבוד אבל בצורה כזאת זה לא היה לי ויש לי אימיול הרבה זמן... תגובות יתקבלו בברכה.... :xyxthumbs:

פורסם

תנמיך קצת את מהירות ה upload

פורסם
  • מחבר

זה המהירות שמורידים ממני??? איך עושים את זה בדיוק???

פורסם

זה המהירות שמורידים ממני???  איך עושים את זה בדיוק???

Not clearly, but something like that.

Anyway as much as the upload speed getting higher it effects your browsing speed.

Go to "Preferences" => "Connection" =>  And then "Upload" = Sustain the requiered value.

פורסם

או אם האימיול שלך במצב minimize (זה שהוא ליד השעון),פשוט תן לחיצה ימנית עליו ותוריד טיפה את הסליידרים עד שאתה רואה שהאינטרנט שלך עובד נורמלי.

פורסם

המיול גונב הרבה רוחב פס , זה לא קשור למחשב ......

פורסם
  • מחבר

אני מודע לעובדה שהוא גונב רוחב פס אבל יש גבול האינטרנט בכלל לא עולה והיה לי אימיול בכמה מחשבים וזה אף פעם לא היה ככה.

הורדתי את האפלוד מ 11 ל 2 וזה לא ממש עוזר...

תודה בכל זאת לעונים.

פורסם

תגביל ל 2, תעשה ריסטרט בגלל שהפרד לא תמיד משחרר כמו שצריך ותפעיל אותו שוב.

פורסם

ככה  זה יהיה תמיד אימיול תכונה שתוקעת את המחשב אין מה לעשות..

היא כבדה מידי ולא מתוכננת טוב

פורסם
  • מחבר

עשיתי ריסטרט זה אותו דבר.. יש לי חבר שהיתה לו אותה בעיה ואחרי שהוא פירמט והתקין SP1 במקום SP2 זה עבר לו... מי יודע... אולי..

פורסם

עשיתי ריסטרט זה אותו דבר.. יש לי חבר שהיתה לו אותה בעיה ואחרי שהוא פירמט והתקין SP1 במקום SP2 זה עבר לו... מי יודע... אולי..

נראה לי שהבנתי את הבעיה... יש לך יותר מדי CONCURRENT CONNECTIONS... או שתוריד את המספר, או שתתקין את זה:

http://www.lvllord.de/

פורסם
  • מחבר

מה זה ??? ואיך אני מוריד את המספר??

פורסם

התוכנה הזאת פשוט מחזירה את מצב הקשרים כמו שהיה בSP1. לי אישית יש SP2 אבל אין את הבעיה הזאת.

פורסם
  • מחבר

מה זה מצב הקשרים??

פורסם

ככה זה יהיה תמיד אימיול תכונה שתוקעת את המחשב אין מה לעשות..

היא כבדה מידי ולא מתוכננת טוב

כנראה שלא שמעת על פרוייקט ה- eMule PLUS. הגרסה הזאת היא בהחלט הטובה ביותר שנתקלתי בה עד היום מתוך כ- 15 גרסאות שונות ומשונות של המיול.

בכל אופן הנה הצעה בשבילך:

תריץ חיפוש בגוגל ל- eMule PLUS ותוריד.

כנס למדריך הנהדר שפה ותפעל לפיו: http://guides.cszone.co.il/index.php?lang=0&CODE=02&id=304

טיפ אישי: את המיול תגדיר לפי UPLOAD 10 אבל בנוסף תתקין את התוכנה NET LIMITER שנועדה להגביל DL/UL. שם תגביל את המיול ל- 2-4 UPLOAD תלוי ברוחב הפס שלך.

דרך צלחה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים