פורסם 2005 בינואר 520 שנים היום הייתי אמור לעבור ל-1.5 מגה מ-750 מבזק כצפוי החארות האלה לא עומדים במה שהם אומרים לא מספיק שהם אמרו לי שהמעבר יגיע תוך חמישה ימים האינטרנט זוחל לגמרי!!! יש משהו שאני יכול לעשות??? האינטרנט ממש איטי ועד שהטמבלים מבזק עונים זה שעה!
פורסם 2005 בינואר 520 שנים איזה תשובה בדיוק אתה רוצה לקבל??הרי אתה יודע שאין שום דבר שאנחנו פה יכולים לעשות
פורסם 2005 בינואר 620 שנים לא משנה באיזה ספקית אתה, תתקשר לתמיכה של נטויז'ן - 04-8560570 או כוכבית3031ותבקש מהם להעביר אותך לבזק, יש להם קיצור דרך שזורק אותך למרכזיה של בזק במקום ראשון בתור ההמתנה למענה, בדוק (אבל תוודא עם התומך שהוא באמת משתמש בקיצור הדרך הזה ! יש כאלה שלא מכירים, זה לא שטיק של נטויז'ן, זה פשוט משהו שחלק יודעים וחלק לא)(הייתי מספר לך בעצמי מה הקיצור דרך, אבל אם כולם יידעו אותו, אז בזק יבטלו את האופציה הזאת במרכזיה שלהם...)מידע שלי כתומך -מהירות איטית יכול להיות מ-2 סיבות:ספק תשתית (בזק או כבלים)ודברים במחשב.זה אף פעם לא קשור לספקית שלך (אלא אם כן הרוחב פס שלהם לחו"ל נמוך מאוד, ואז יש זמני עומס, וזה לא קורה בספקיות גדולות אף פעם)שיטת הבדיקה די פשוטה -אלימינציה..אתה מתנתק מהאינטרנט לכמה רגעים, ומתחבר ישירות לספקית תשתית שלך - ומוריד ממנה בדיקת מהירות.אני לא יעבור על איך עושים את זה בחיבור כבלים כרגעבבזק זה נעשה ככה :מתנתקמתחבר מחדש עם שם משתמש 1@1בכל אופן נותן 100 פינגים ל 192.168.97.12 ובודק האם יש איבוד מידעוגם נכנס לאתר (אותו איי-פי) ומוריד משם בדיקת מהירותשים לב - כשאתה מחובר על 1@1 אתה לא באינטרנט, אתה על השרתים של בזק, וכלום לא יעבוד - אייסיקיו, מסנג'ר, וגלישה יש רק לאתר שעל השרת שלהם !
פורסם 2005 בינואר 620 שנים כנ"לעברתי שבוע שעבר מ 750 כבלים ו1.5 ADSL, אותו ספק, בזקנלאומי.פתחתי ת'רד על זה לפני כמה ימים - אפחד לא הגיב וזה ירד למטה :-[
פורסם 2005 בינואר 620 שנים אתה יכול לנסות להתחבר בתור GUEST לאחד מהספקים האחרים ולעשות בדיקת מהירות שם ולראות אם זה שונה (ככה תוכל לדעת אם הבעיה אצל הספק או לא...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.