פורסם 2005 בינואר 520 שנים בקשר למעבדים כפולי הליבה של אינטל שעליהם כתוב בדף החדשות באתר...השאלה העיקרית והמרכזית שאני רוצה לשאול זה שאני רוצה לקנות מחשב חדש (יש לי מחשב דיי חלש עכשיו: P4 1.5GHZ 128 RAM וכו'...)אז השאלה שלי אם כדאי אולי לחכות עוד חצי שנה למעבדים כפולי הליבה?האם הם יהיו מיועדים לשוק הביתי או יותר לשרתים? (כמו הXENON)האם הם יציגו שיפור רציני בביצועים מהמעבדים הנוכחיים?כמה הם יעלו בערך? הם יהיו יקרים?והאם באופן כללי כדאי לחכות עוד חצי שנה עד שיצאו ואז לקנות מחשב חדש?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים לדעתי, עדיף לך לשדרג עכשיו איזה שדרוג ביניים ועוד כמה חודשים לשדרג שוב אם צריך. המעבדים מיועדים לשוק הביתי עד כמה שהבנתי, אבל תזכור שבהתחלה הם יהיו יקרים, בגלל זה עדיף לך לעשות עכשיו איזה שדרוג ביניים עד שהמחירים והטכנולוגיה תתבסס)על שיפור אין לי מושג, אומרים שכן.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר איזה שדרוג ביניים אני כבר יכול לעשות? אני צריך להחליף לפחות מעבד, לוח, זיכרון, כרטיס מסך ומארז!סתם לזרוק לפח עכשיו לפחות 3000 ש"ח?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים לדעתי כדאי לחכות חצי שנה , אם אתה לא לחוץהמעבדים החדשים יראו שיפור של בערך 40 אחוז בביצועיםאבל המעבד הוא רק חלק אחד , השיפורים הנוספים הם , זכרונות DDR2 667MH, הבאס של לו אם 1066MH , תמיכה בכוננים קשיחים SATA2 , וכמובן ערכות שבבים חדשות 945 ו-955תמיכה ב-64BIT וכו'
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר ומה יהיה לAMD להציע?הם שוב יהיו יותר טובים מאינטל למשחקים או שזה הולך להתהפך?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים זה פחות בעיה, כי לרוב גם יש תאימות מסויימת אחורה, אבל אם מחליפים גם את התושבת זה החלפה דלוקס של כמעט כל הרכיבים.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מי יודע .. אולי הם יבחרו לפתוח סידרה חדשה המעבדים כפולי הליבות כמובן יחלקו קאץ' יחיד - מעניין לכמה הוא יגיע.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים אני באמת חושב שהגיע הזמן לאינטל לנטוש את הפנטיום ולהמציא שם חדש ויותר אקזוטי (משהו כמו, סופר ומט) ועד כמה שהבנתי, דווקא לכל מעבד שם יש קאש נפרד, אבל אולי לא הבנתי נכון את הכתבה.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים אני באמת חושב שהגיע הזמן לאינטל לנטוש את הפנטיום ולהמציא שם חדש ויותר אקזוטי (משהו כמו, סופר ומט) ועד כמה שהבנתי, דווקא לכל מעבד שם יש קאש נפרד, אבל אולי לא הבנתי נכון את הכתבה. יכול להיות אני הבנתי שלשתי הליבות יחד יש קאש של 1 מגה יכול להיות בכל מקרה , אני שמעתי איפשהו את זה. מי יודע .. אולי הם יבחרו לפתוח סידרה חדשה המעבדים כפולי הליבות כמובן יחלקו קאץ' יחיד - מעניין לכמה הוא יגיע.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים יש מספיק מפות דרכים של אינטל ברשת בשביל שיהיה אפשר להגיד באופן ודאי שהם יהיו עם 2x1MB של מטמוןוגם AMD מתכננת להוציא באותה תקופה מעבדים כפולי ליבה, זה בטח לא עניין שבלעדי לאינטלאם יש משהו של אינטל שבאמת שווה לחכות לו זה הפרסקוט עם 2MB L2, שאמור להגיע ברבעון הנוכחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.