עבור לתוכן

מה הן תוכניותיכם ל2008??

Featured Replies

פורסם

זוכרים את התרד הקודם הנה עוד אחד

http://tv.yahoo.com/news/wwn/20020918/103236120009.html

נשמע לי מאוד מוזר לפי מה שאני יודע השמש שלנו תתפוצץ רק בעוד מאות מיליונים של שנים עכשיו מדברים על 6 אין לי מושג מה האמינות של המקור ואני לא ממש מודאג אבל עדיין מה אתם חושבים?

נראה לי כמו שטות זה גם מלפני שנתיים ככה חבר שלח לי את זה

פורסם

אם היא לא התפוצצה ב100 מיליירד שנים האחרונות אני לא רואה סיבה שהיא תתפוצץ עוד 6

וגם אם כן היא תתפוצץ נגיד עוד 200-400 שנה אז לאדם (אם ישאר כזה דבר עד אז.. no nukes!) תהיה את הטכנולוגיה לעבור לכובב אחר עם שמש אחרת

פורסם

איך אני אוהב אסונות טבע :lol:

פורסם

זה על קצה המזלג: השמש לא תתפוצץ (לא תיווצר נובה), היא כוכב בעל מסה קטנה מידי יחסית ל"שמשות" במערכות אחרות בגלקסיה שלנו. השמש שלנו "ניזונה" מתהליך תרמו-גרעיני המתרחש בליבה - אטומי מימן הופכים להליום וכתוצאה מכך משתחררת האנרגיה האדירה בצורה של אור וחום. מה שאמור לקרות בעוד כ-5 מיליארד שנים הוא, שמאגר המימן שבשמש - כלומר ה"דלק" שמניע אותה - יאזל ולפיכך הליבה תקרוס, בעוד שהמסה נשארת קבועה, השמש תתפח (כלומר נפחה יגדל, כמו בלון אוויר בזמן ניפוחו) ותבלע בתוכה את כוכב חמה ונוגה ולמעשה גם תבלע חלק מכדו"א (כ-1/3 כמדומני). השמש תהפוך למה שמכונה "ענק אדום". לאחר מכן, היא תהפוך ל"ננס לבן", שהוא בעצם הגופה של השמש - כדור בעל נפח קטן מהשמש המקורית ולפיכך בעל צפיפות מסה אדירה - למעשה כוכב מת. מן הסתם, הסיכויים שהאנושות בצורתה הנוכחית תשרוד עד אז הם אפסיים. עוד עלי לציין שדברי עלולים להיות ממש לא מדויקים ו\או נשמעים חובבניים כי זה מה שאני זוכר בערך.

פורסם

אם היא לא התפוצצה ב100 מיליירד שנים

השמש כרגע נמצאת באמצע חייה והיא בת כ-5 מיליארד שנים.

ד"א, שמתם לב שהמאמר ההוא כבר בן שנתיים?

פורסם

ואתה אסטרו-פיסקאי מוסמך בעל התמחות בכוכבים?

מדענים מודאגים מזה, והתצפיות מראות שהשמש בדרך להתפוצץ

פורסם

Fkl0ster צודק, השמש תהפוך לענק אדום ולאחר מכן לננס לבן

אבל זה יקרה בעוד כ5-4.5 מיליארד שנים, אז אין לנו מה לדאוג כרגע

והשמש באמת בערך באמצע חייה, שכן היא בערך בת 5 מיליארד שנה

(וכל זה לפי תחזיות של רוב המדענים, תמיד תמצא מישהו שיגיד שזה יקרה עוד שנה וחצי)

חוץ מזה,

אני חייב להגיד שאני מאמין למי שאומר שהשמש תתפוצץ עוד 3 שנים

בערך כמו שהאמנתי שבשנת 2000 יהיה מלחמת גוג ומגוג על פני

כדוה"א שתשמיד את כל האנושות, ולא, לא באמת האמנתי

ועוד נקודה לסיום,

לא נמאס מנושאים "מה הן תוכניותיכם לXXXX(תכניסו שנה כאן)?" ???

פורסם

כן, בעוד כ-4 מליארד שנים...

פורסם

:lol: :lol:

מזכיר לי את הדיון המופרך שהתקיים בפורומים לפני כשלוש שנים, בנוגע ל Planet X, תופעת האל-ניניו והיכחדות כדור הארץ בשנת 2003.

פורסם

ואתה אסטרו-פיסקאי מוסמך בעל התמחות בכוכבים?

אני בסך הכל חובבן מתחיל.

שים לב שהכתבה היא משנת 2002, ו-Yahoo הוא לא בדיוק עיתון לאסטרונום הבכיר, אלא עיתון כללי שמחפש סקופים. מן הסתם, אם לא שמענו על זה מאז ביתר הרחבה, זה אומר שהתחזיות הללו לא יתממשו והתיאוריה הופרכה.

פורסם

ראיתי את התכנית על מגה-צונאמי בערוץ 8, פשוט מדהים.

תחשבו, גל בגובה 500 מטר - חצי קילומטר של גל, חומת מים שגדולה יותר מכל גורדי השחקים של ארה"ב.

אם כזה גל יפגע בארה"ב למשל הוא ישמיד 20 ק"מ של קו החוף, כלומר ערים כמו ניו יורק יעלמו לחלוטין.

:o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים