עבור לתוכן

Avant vs Firefox

Featured Replies

פורסם

כן אני שם לב עכשיו

היה צריך לעבוד :nixweiss:

בקשר לשמירת טאבים אני זוכר שבגירסאות קודמות היה. כניראה הורידו את זה משום מה

בכל מקרה ניראה לי אני ישלח להם מייל בעניין

פורסם
  • מחבר

כן אני שם לב עכשיו

היה צריך לעבוד :nixweiss:

בקשר לשמירת טאבים אני זוכר שבגירסאות קודמות היה. כניראה הורידו את זה משום מה

בכל מקרה ניראה לי אני ישלח להם מייל בעניין

יש EXTENSION שנקרא tabbrowser extension שמאפשר לשמור את הTAB כאשר סוגרים את הדפדפן אבל משום מה הוא הפסיק לעבוד אחריי ששיניתי את מה שאמרת לי(למרות שהחזרתי את זה לFALSE).

עוד שאלה האם אפשר לחפש ב GOOGLE ע"י כתיבה ב ADDRESS BAR? והאם אפשר למחוק את מנועי החיפש שאפשר לבחור ב SEARCH BAR ולהשאיר רק מה שרוצים?

נ.ב. אני ממש נהנה לעבוד עם FF, יש מלא פונקציות מגניבות, במיוחד שמירת הסיסמאות המובנת והחיפוש (CTRL+F).

פורסם

תתקין את התוסף מחדש

בקשר ללחפש מהאדרס באר אז אצלי הוא מחפש בגוגל כל דבר שהוא לא ערך URL חוקי

אפשר גם להוריד מנועיי חיפוש(אני יחפש ויגיד לך בפרטי כי כבר דיי גלשנו)

פורסם
  • מחבר

תתקין את התוסף מחדש

בקשר ללחפש מהאדרס באר אז אצלי הוא מחפש בגוגל כל דבר שהוא לא ערך URL חוקי

אפשר גם להוריד מנועיי חיפוש(אני יחפש ויגיד לך בפרטי כי כבר דיי גלשנו)

כן זה באמת מה שעשיתי וזה הסתדר.

כשאני כותב משהו ב ADDRESS BAR הוא מחפש לי אתר שלדעתו אני חיפשתי(למשל שכאני כותב MOVIE הוא מעלה את IMDB...).

תודה

פורסם

חיכיתי לתשובה כזאת...

תמיד יש מישהו שלא יודע מה הוא מדבר :)

לא בטוח על אבנט (לא השתמשתי בו הרבה זמן) אבל מקסטון הרבה יותר בטוח מIE, רק חצי מהחורים שיש בIE קיימים גם במקסטון...

מה שכן תמיד המפתח של מקסטון מפתח לזה תשובה הרבה הרבה יותר מהר מmicrosoft, ועד סוף היום מקסטון כבר יהיה מוגן.

אני חושב שככה זה גם באבנט, אבל אני לא בטוח.

החסרון היחיד שאני רואה של מקסטון זה שהוא לא קוד פתוח, אבל בינתיים המפתח עושה עבודה טובה והוא כבר אמר שבעתיד זה יהפוך לקוד פתוח..

עריכה - אם זה Avant נגד מקסטון אני מציע לך מקסטון.

אם זה השועל נגד שניהם (כלומר נגד מקסטון לפי דעתי) אז זה כבר בחירה אישית, מה לעשות, שניהם מעולים :)

הוא יכול לנסות.. אבל הבעיה נשראת בעינה, הie הוא לא בקוד פתוח, אז בעצם הבנאדם, לא משנה כמה הוא רוצה, אותם חורי אבטחה שיש בie קיימים ועוד איך במקסטון. אולי הוא יכול למנוע חלק מהם, אבל לסתום חורי אבטחה בתוכנה שאתה לא יכול לראות את הקוד שלה... זה לא באמת אפשרי.

ואם יש דרך לראות את הקוד של תוכנה שהקוד שלה לא משוחרר לאף אחד, בבקשה תגיד לי איך.

ד"א, אני מאלה שכן יודעים לע מה הם מדברים, אז בבקשה, תבחר טוב טוב את האנשים שאיתם אתה רוצה להתווכח, כי אני מבטיח לך, אני מאלה שלא מפסידים בויכוחים.

יום טוב.

פורסם

הוא יכול לנסות.. אבל הבעיה נשראת בעינה, הie הוא לא בקוד פתוח, אז בעצם הבנאדם, לא משנה כמה הוא רוצה, אותם חורי אבטחה שיש בie קיימים ועוד איך במקסטון. אולי הוא יכול למנוע חלק מהם, אבל לסתום חורי אבטחה בתוכנה שאתה לא יכול לראות את הקוד שלה... זה לא באמת אפשרי.

ואם יש דרך לראות את הקוד של תוכנה שהקוד שלה לא משוחרר לאף אחד, בבקשה תגיד לי איך.

ד"א, אני מאלה שכן יודעים לע מה הם מדברים, אז בבקשה, תבחר טוב טוב את האנשים שאיתם אתה רוצה להתווכח, כי אני מבטיח לך, אני מאלה שלא מפסידים בויכוחים.

יום טוב.

ממש לא, אתה רחוק מאוד מהמציאות.

תאורטית יש את אותם חורי אבטחה, אבל מעשית לא, למה?

הרה חורי אבטחה שיש בIE הם בגלל ActiveX (לא כולם, אבל הרבה), FF מוגנת מהם בגלל שאין לה בכלל ActiveX. לעומת זה למקסטון יש הגנה מעולה נגדם, 20-40% מהחורים נחסמים רק בגלל זה.

חוץ מזה למקסטון יש עוד הגנות שבאות לפצות על חורי אבטחה.

עכשיו אתה צודק בקשר לדבר אחד, הוא לא סותם את חורי האבטחה, חורי הבטחה נמצאים במנוע של IE שאותו הוא לא יכול לשנות, הוא מונע אותם שזה גורם בדיוק לאותו דבר - הם פשוט לא עובדים יותר.

אני יתן לך סתם דוגמה

התגלתה הפירצה הזאת שכן הייתה קיימת במקסטון:

http://secunia.com/advisories/12959/

לMicrosoft לקח איזה שבוע להוציא פאטץ, לעומת זאת באותו יום כבר יצא גרסה חדשה של מקסטון (הוא מתעדכן אוטומטית אם אתה תועה), 1.1.067, הגרסה תיקנה את זה (זה היה כמעט השינוי היחיד בגרסה הזאת, זו לא הייתה גרסה שאמורה הייתה לצאת והם פשוט תיקנו עוד משהו, הוציאו אותה במיוחד).

אין ספק שFF יותר מוגן גם ממקסטון וגם מIE, אבל מקסטון גם יותר מוגן מIE וזה עובדה.

אני כמעט בטוח שגם לאבנט יש הגנות נגד חורי בIE, אך אני לא יודע עד כמה הם יעילים.

פורסם

סליחה על ההדחפות אבל כל מה שפועל על הIE יפעל לי על מקסטון חלק? (כל האפליקציות של האתרים ושטויות שבשועל סתם עושים סרטים?)

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההדחפות אבל כל מה שפועל על הIE יפעל לי על מקסטון חלק? (כל האפליקציות של האתרים ושטויות שבשועל סתם עושים סרטים?)

99.99% כן. לעיתים ממש נדירות יהיו בעיות.

פורסם

למה אתה מתווכח איתי אם אתה שוב חוזר על מה שאני אמרתי.

אני אמרתי שהוא יכול למנוע חלק מהחורי אבטחה, ואתה עכשיו אומר את אותו הדבר.

אבל שוב, יש המון פרצות שהוא לא יכול לעשות נגדם כלום עד שמיקרוסופט יזכרו להוציא תיקון לתוכנה שלהם... וזה ידידי, לוקח זמן.

אגב, לכל אלא שאומרים ש"השועל לא תומך באתר", אז זה לא ככה, זה יותר כמו"האתר לא תומך בתקנים הבינלאומיים של בניית אתרים".

כי אכן יש וועדה מיוחדת שהיא קובעת תקנים בקשר לטכנולוגיות שמותר להשתמש בהן באתרי אינטרנט, כדי שלא יווצר מצב שיש חברה אחת שמייצרת טכנולוגיות שרק הדפדפן שלה יודע להפעיל, וככה להגדיל את האחיזה שלה בשוק (האבסורד הוא שזה כבר קורה, תודות למיקרוסופט).

אבל עכשיו, תודות לעלילה הניכרת באחוז הגולשים שלא גולשים בie, יותר ויותר אתרים משנים את הקוד שלהם שכן יעמוד בתקנים כדי שהאתר שלהם יפנה לקהל נרחב יותר.

פורסם

אני לא חוזר על מה שאמרת.

לא אמרתי שהוא לא יכול לעשות נגדם כלום ולא אמרתי שיש המון!

למעשה, יש קצת מאוד (יחסית לIE) פרצות שהוא לא מוגן מהם, הם מוגן נגד יותר מ50% הפרצות שיש נגד IE עם ההגנות ה"רגילות" שלו.

חוץ מזה שיש משהו שעובר את ההגנה, הוא גם מוציא פאטץ הרבה יותר מהר מmicrosoft!

כן אז הוא לא מתקן את החור עצמו כי אין לו דרך לעשות את זה, אבל הוא מונע את השימוש בחור ולכן האפקטיביות לרוב זהה!

בקשר לתאימות - אתה צודק, הבעיה זה לא הדפדפן זה אתרים מטומטים שלא תומכים בסטנדרטים!

אבל נראה לך שאיכפת לי מי אשם?

עובדה - עם FF חלק מהאתרים לא עובדים כמו שצריך, לי אישית לא איכפת מי האשם...

זו אחת הסיבות העיקריות שבזמנו בחרתי במקסטון ולא בFF, עם הזמן מצאתי עוד סיבות (עבדתי עם שניהם קבוע במשך חודש לפני שהחטלתי סופית).

פורסם

אבנט-סתם קורס/נתקע לפעמים

מקסטוןן-נחמד,משלב את הטאבים של הפיירפוקס עם הנוחות של אקספלורר

פיירפוקס-דפדפן מעולה,מהיר,לא קורס ובקיצור,תענוג לעבוד איתו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים