פורסם 2005 בינואר 420 שנים יש תופעה כזאת, אצלי ועוד אצל כמה חברים שלי שמדי שבוע בערך, כשמסתכלים בתחתית של העכבר רואים שם לכלוכים מעצבנים על הגומי הזה שעליו העכבר נא..... לפעמים זה אפילו מפריע לתזוזה חלקה של העכבר, יש דרך כלשהי להמנע מהקקי הזה ? גם קצת בעייתי הבעיה הזאת לא ידעתי איפה לפרסם את זה :\
פורסם 2005 בינואר 620 שנים שנה בבקשה לכותרת אינפורמטיבית...הלכלוך שנדבק לגומיות העכבר נגרם בעת השימוש בעכבר וזוהי תופעה נפוצה,מומלץ להשתמש במשטח לעכבר וסביר להניח שלא יהיה לך יותר לכלוך..
פורסם 2005 בינואר 620 שנים LOL אחת היציאות החזקות... :lol: :lol: :lol: בכל מקרה, כמו שאמרו, פשוט נקה את השולחן מדי פעם.... ואם זה עדיין לא עוזר, שים לו חיתול :lol:
פורסם 2005 בינואר 620 שנים תלמד אותו לעשות בסיר בקשר למשטח זה לא נכון לי זה ממש מפריע עוד יותר מהקקי של העכבר
פורסם 2005 בינואר 620 שנים זה מהאבק שיש על שולחן..לא נראה לי שיש לזה פתרון פשוט נקה את השולחן שלך לפעמים..
פורסם 2005 בינואר 620 שנים זה לא רק האבק... זה גם השומן שעל הידיים... תשטוף ידים לפני שאתה נוגע בעכבר...
פורסם 2005 בינואר 620 שנים חח ומהם בדיוק ה skates האלו? אם יש את זה אני קונה חח זה באמת מפריע לי שאני משחק בלי תחתית לעכבר, הכל נהיה כמו אבק כזה וצריך לגרד את זה כל הזמן
פורסם 2005 בינואר 620 שנים לאמצעי מניעה האלה של העכבר קוראים לפי מה שאני זוכר Skates הם 100 אחוז מונעים או שצריך גם כדור?? ותמיד אתה יכול לכסות את אזור הפליטה בינילון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.