עבור לתוכן

מזמן לא שמענו גינויים על הדיסקים של IBM .

Featured Replies

פורסם

האם הסיבה שהם כבר לא רלוונטיים ?

פורסם

אם באומרך לא רלוונטים התכוונת לדיסקים, אז כן הם לא רלוונטים.

בהתחשב בבעיות, ובכך ש-IBM מוציאה את ידיה בסוף השנה מייצור דיסקים קשיחים.

פורסם

רוצה לשמוע הודעת גינוי?

שלחתי דיסק IBM 20GB 7200 לתיקון לפני שלושה שבועות והוא עדיין לא חזר. מספיק טוב בשבילך?

זה שכבר לאנשים נמאס לשמוע מהדברים האלה או לכתוב עליהם, כי הם כבר השלימו עם העובדה שהם נקברו עם דיסק קשיח שעלה להם המון והערך שלו ירד פלאים בגלל התקלות שלו ואין להם מה לעשות בעניין זה אלא לקבל זיכוי של 100-200 שקל עליו או לחכות כמה שנים טובות עד שהם יקבלו דיסק קשוח אחר שיתפגר להם גם כן אחרי מספר שבועות/חודשים.

פורסם

למה דיסקים קשיחים חייבים להיות שבירים כאלה ? :-/

פורסם

זה הכלל בגלל טכנלוגיה של דחיסת נתונים שIBM ניסת ליישם על הדיסקים הקשיחים החל מסדרת ה75GXP, דרך ה60GXP וגם ב120GXP. לכן, בעיות ההחזרה הגדולות התחילו רק מהסדרות האלה. אם IBM היו ממשיכים לייצר כוננים קשיחים, והיו משנים את הטכנלוגיה של דחיסת נתונים יכול להיות שהיית קונה דיסקים מהסדרות ה"עתידיות" שלהם.

פורסם

אז עשכיו זה סיגייט ו-WD ? מאקסטור ככה ככה, עדיין לא ידוע...

פורסם

אז עשכיו זה סיגייט ו-WD ? מאקסטור ככה ככה, עדיין לא ידוע...

זה מסכם את התמונה הכללית של כוננים קשיחים בימינו.

פורסם

:bash:

גם אני מנפגעי ibm ,דיסק 40 גיגה 7200 קרס,מת,שבק,לאחר כשבועיים בלבד,למזלי הספק שלי החליף לי אותו לבקשתי ,ללא שום בעיות ,למקסטור באותו סדר גודל

:) :)

פורסם

עוד מעט יתחילו עם SERIAL ATA ואז SEAGATE תחזור למשחק עם כונן ביצועיסטי.... אם יהיה שווה לקנות WD אחרי שSERIAL ATA יצא אצל SEAGATE, זה יהיה רק אם גם אז לWD יהיו סדרות עם 8MB.

פורסם

הסיגייט 40 ג'יגה שלי הוא אחת הקניות הטובות ביותר שעשיתי אי פעם למחשב שלי

פורסם

לי היה סיגייט 40MB (כן, 40 MB) ושנאתי אותו

יש לי IBM 500 MB (מה-486) שעדיין עובד מעולה (8שנים).

ה-IBM 30GB 60GXP נדפק לי אחרי 3 חודשים והחליפו לי אותו ל-40GB 75GXP

כרגע אני משתמש ב-WD80GB 8mb cache וה-IBM הוא הנייד.....

(אם זה מעניין מישהו...)

פורסם

לידע כללי, ה120GXP הוא חיה רעה כשהוא עובד תחת רייד0 ;)

פורסם

לידע כללי, ה120GXP הוא חיה רעה כשהוא עובד תחת רייד0 ;)

עד שהוא מפסיק...

פורסם

חוץ מזה אם יש לכם כוננים קשיחים שיובאו לארץ ע"י CCC - Triple C, צר לי לומר לכם אבל אתם הולכים לאכול חרא ובגדול לא משנה מאיזה חנות קניתם את הכונן הקשיח שלכם. היבואן הזה לא שם מדבקות בכלל על הכוננים הקשיחים שלו, ומשתמש בסריאל במחשבים שלו בשביל לבדוק האם הכונן באחריות שלו או לא, ובמקרים מסויימים הם פשוט מתכחשים לאחריות של כוננים מסויימים גם אם בתחילה יאשרו שזה כונן שלהם.

פורסם

חוץ מזה אם יש לכם כוננים קשיחים שיובאו לארץ ע"י CCC - Triple C, צר לי לומר לכם אבל אתם הולכים לאכול חרא ובגדול לא משנה מאיזה חנות קניתם את הכונן הקשיח שלכם. היבואן הזה לא שם מדבקות בכלל על הכוננים הקשיחים שלו, ומשתמש בסריאל במחשבים שלו בשביל לבדוק האם הכונן באחריות שלו או לא, ובמקרים מסויימים הם פשוט מתכחשים לאחריות של כוננים מסויימים גם אם בתחילה יאשרו שזה כונן שלהם.

שימחת אותי!!!!!!!

יש לי כונן IBM מת-45GB .

ואין לי עליו מדבקה, והחנות שקנתי משם סגרה-בל הבית נתפס על זיוף כרטיסי אשראי!

אין לי לאן ללכת עם הכונן כי אין עליו מדבקה, אף חנות לא מסכימה לקבל אותו.

איך אני יכול ליצור קשר עפ החנות הזאת ולברר אם הדיסק מהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים