פורסם 2002 ביוני 2123 שנים Okאז ככה:עשיתי adsl חצי מגה והספק שלי הוא netvision אז מה דעתכם...הוא טוב? הוא מהיר?וכמה הוא מוריד בערך 5 מגה?וכמה קילו בייט הוא מוריד בשנייה?עוד לא עשיתי את זה, הם צריכים לבוא להתקין לי את זה ביום ראשון...
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים זה יוריד לך במקסימום של 60KBps...ולמה לא כבלים?כבלים Good for you!(And me,And me!)
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים לגבי הכבלים (750k), הבנתי שכרגע זה יותר מהיר מה- ADSL (0.5(כי לא הרבה מחוברים לכבלים אבל בגלל שבסופו של דבר כל שכונה או קבוצת בתים מתאגדים לכבל אחד אז רוחב הפס ילך וירד...תקנו אותי אם אני טועה.The Doorman
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים מחבר אמרו לי שזה גם יכול להגיע ל-80 קילו בייט בשנייה....יכול להיות?וכמה זמן זה מוריד 5 מגה או 10 מגה או 20 מגה?
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים לי יש חבילת חצי מגה עם ספק נטויזיון והאינטרנט עובד פשוט מעולה!הוא מוריד לי במהירות 60-62K בחו"ל ובערך 63-65K בארץ(בערך 4 וחצי מגה בדקה~)
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים הסיפור של נטויז'ן הוא כזה: הם טיפה יקרים ביחס למתחרים, אבל הם פשוט הספק הכי טוב בישראל. נקודה. יש להם את הרוחב הכי גדול, ואתה השרתים הכי טובים. השירות שלהם די טוב. כשחושבים על זה, בסופו של דבר אצל כל ספק אינטרנט אחרי חודשיים ניסיון צריך להתחבר במשהו כמו 15-30 דולר לחודש, אז נטויז'ן הם די בסיידר: 29 דולר בלי התחייבות לחודש כשזה המחיר בלי ההיכרות.
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים זה שנטויז'ן יקרים זה ברור רק חבל שלא מקבלים מהירות כמו שצריך ביחס למחיר... לפחות לא בשעות הצהריים עד לשעות הערב... יש להם איטיות מחרידה מארה"ב לפחות וזה פשוט בלתי נסבל! מה שכן הם מהירים ב 2 - 3 לפנות בוקר עד 12 בצהריים ולאחר מכן זה פשוט קטסטרופה! לא ממליץ עליהם בכלל! ובדוגרי כל הספקים זה אותו דרק... :'(
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מה שאתה מתאר כאן תקף לגבי אינטרנט-גנב, שכל הדילים שלהם באים לקבור אותך לחצי שנה אצלהם במחיר לא מי יודע מה זול ובנוסף הם גם מגבילים לך את מהירות הגלישה לחו"ל בשעות מסויימות.
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מה שאני מתאר כאן זה על נטויז'ן ולא רק עליהם... כמו כן כמו שציינת אינטרנט זהב... חברה עם לא פחות בעיות מאשר נטויז'ן...
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מה שאתה מתאר כאן תקף לגבי אינטרנט-גנב, שכל הדילים שלהם באים לקבור אותך לחצי שנה אצלהם במחיר לא מי יודע מה זול ובנוסף הם גם מגבילים לך את מהירות הגלישה לחו"ל בשעות מסויימות.יש להם עכשיו מבצע של 3 חודשים ב- 50 ומשהו שקל לחודש בלי התחייבויות והמודם "חינם" (אחרי 3 חודשים המחיר עולה ל-170) יש התחייבות לבזק לחצי שנה אבל לא לאינטרנט זהבעוד לא מצאתי את ה-catch, נראת לי עסקה די טובה.
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים אני עשיתי עסקה חצי שנה אני משלם 19.99$ לכול חודש עם התחיבות לחצי שנה ;Dהמבצע השווה ביותר כיום.
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים מה שאתה מתאר כאן תקף לגבי אינטרנט-גנב, שכל הדילים שלהם באים לקבור אותך לחצי שנה אצלהם במחיר לא מי יודע מה זול ובנוסף הם גם מגבילים לך את מהירות הגלישה לחו"ל בשעות מסויימות. זה פשוט נורא !!! אצלי זה ככה כל הזמן !!!
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים What r u guys talking abaut??? I am downloading 62K from servers that is placed in amerika and europe all day and all night long And i am paying only 19.99$ each month with ithayvut for only 6 months at that price
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים אני עשיתי עסקה חצי שנה אני משלם 19.99$ לכול חודש עם התחיבות לחצי שנה ;Dהמבצע השווה ביותר כיום.לא ממש שווה... לקווי זהב יש חצי שנה ב14.90 בלי התחייבות אלא אם כן אתה לוקח מהם מודם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.