עבור לתוכן

בעיות מעצבנות עם כרטיס הקול ה"איכותי" - ה SoundStorm

Featured Replies

פורסם

אוקי אני אומר משום שאני בודק כל פרסום שלי באתר הרשמי של סאונדסטורם ומשום מה אני לא רואה שם לוחות של איפוקס

יכול להיות שטעיתי ואני מפיל את זה על אנווידיה ::)

פורסם

אתה שומע רחשים כאלו מוזרים כאילו יש איזה רדיו על הכרטיס קול שלך נכון? נראה לי שגם לי יש בעיה כזאת, אם אני מגביר את הווליום אצלי עד הסוף אני שומע ממש רחשים כאלו כאילו זה איזה רדיו על הכרטיס קול וממש אין לי מושג מה זה, לא נראה לי שיש קשר אבל זה אולי בגלל שאני מחובר מ yes wow, אתה גם מחובר לאינטרנט דרכם?

פורסם

אחרי גלישה ממושכת באתר של איפוקס חיפשתי לוח שבמפרט שלו מוזכרת המילה סאונדסטורם ולא מצאתי.

http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=229

אשמח ללינק אשר יוכיח לי אחרת.

אני לא מפרסם דברים שאני לא בודק מאה אחוז, אני לא יודע מה יש לך על הלוח ידידי אבל לא האתר של אנווידיה ולא האתר של איפוקס מזכיר לוחות של איפוקס עם סאונדסטורם!

פורסם
  • מחבר

אתה שומע רחשים כאלו מוזרים כאילו יש איזה רדיו על הכרטיס קול שלך נכון? נראה לי שגם לי יש בעיה כזאת, אם אני מגביר את הווליום אצלי עד הסוף אני שומע ממש רחשים כאלו כאילו זה איזה רדיו על הכרטיס קול וממש אין לי מושג מה זה, לא נראה לי שיש קשר אבל זה אולי בגלל שאני מחובר מ yes wow, אתה גם מחובר לאינטרנט דרכם?

כן אבל לא נראה לי שזה בכלל קשור לאינטרנט, ואני ב WOW הרגיל, יש לי סתם רסיבר כזה עם יציאה לא דיגיטלית, של RCA ואני מחבר לזה חוט (משהו איכותי כחול כזה) וזה מתחבר ליציאה הירוקה של המחשב, אפילו שאני שם אוזניות (בלי הרסיבר) ואני מחבר משהו לליין אין או למיקרופון עם ה BOOST זה עושה ממש רעשים

פורסם

אוקי תיקנתי את עצמי סופית

רק מעניין למה לא מציינים זאת באתרי החברות עצמן :nixweiss:

פורסם

מציינים שיש ALC65X כי זה באמת הקודק , אבל יש גם MCP-T וזה הסאונדסטורם ולא המקודד , אתה מבין? , משהו כזה... , יענו יש סאונדסטורם , וגם מקודד ALC65X....

בקיצור , הכרטיס הוא סאונדסטורם , מתקינים אותו כמו סאונדסטורם והוא עובד כמו סאונדסטורם.

פורסם

אוקי, אז כנראה אצלי זה משהו מיוחד. פשוט עוד לא ראיתי דבר כזה מוזר שאני שומע שיר באוזניות כשאני סתם מגביע את הווליום עד הסוף בלי להפעיל כלום ואחרי זה שאני בודק בטלויזיה אם יש שירים אני רואה את אותו שיר בדיוק שמתנגן לי באוזניות :nixweiss:

פורסם

אוקי, אז כנראה אצלי זה משהו מיוחד. פשוט עוד לא ראיתי דבר כזה מוזר שאני שומע שיר באוזניות כשאני סתם מגביע את הווליום עד הסוף בלי להפעיל כלום ואחרי זה שאני בודק בטלויזיה אם יש שירים אני רואה את אותו שיר בדיוק שמתנגן לי באוזניות :nixweiss:

הפורום הזה הופך למוזר מרגע לרגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים