עבור לתוכן

בעיות מעצבנות עם כרטיס הקול ה"איכותי" - ה SoundStorm

Featured Replies

פורסם

מאז שקיבלתי את המחשב עד עכשיו יש לי איתו בעיות, הוא אמור להיות מאוד איכותי בכרטיסי הקול OB נכון?

אני משתמש ברסיבר קטן עם 6 רמקולים, לא משנה כרגע

בקיצור יש לי סאונד, אבל נגיד אני מגביר יותר מהחצי ברסיבר שומעים צצצצצצצצצ כזה מעצבן, אני מקליט גם די הרבה ושמתי לב שיש רמקול או מגבר או משהו מחובר לליין אין או ליציאה של המיקרופון יש רעשים ברקע ואי אפשר להקליט ככה. הבעיות הם לא מהמיקרופון או משהו כי חיברתי מגבר ויש עדיין רעשים ברקע. (זה עם ה MIC BOOST כי בלי זה, זה ממש חלש)

ניסיתי לשים כרטיס קול של קריאייטיב שיש לי (CT5803) זה הדגם, חיברתי ל PCI ולא מפעיל, ביטלתי את ה OB שעל הלוח ועדיין זה לא עובד, והכרטיס עובד במחשב אחר, ניסיתי להסיר, להוריד דרייברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל. זה רושם לי גם בעיה this device cannot work משהו CODE 10

בקיצור כרטיס קול OB גרוע להקלטות או מה? ה SS אמור להיות "איכותי מאוד"... אני מאוכזב

פורסם

או שהבעיה בציוד שלך (אם אתה מגביר ברסיבר זה כבר תלוי במערכת הגברה שלו ולא של הכ.קול) או שבמקרה הכי גרוע הלוח אם שלך תקול

מניסיון עם הSS זה אחלה כרטיס קול והוא לא אמור לעשות בעיות כאלה..

פורסם
  • מחבר

הציוד לא תקול, לא היה לי בעיות כאלה עם הכרטיס קול הקודם, שאני לא מצליח להתקין אותו עכשיו

אמרו לי פעם שכל כרטיסי ה OB הם זבל בשביל הקלטות ודברים כאלה, אני לא עושה את זה בתור מקצועי שיש כרטיסים כאלה יקרים אלא סתם להקליט באיכות סבירה, ניסיתי גם בלי הרסיבר, חיברתי אוזניות ועדיין, כל מה שאני שם בליין אין\ מיקרופון עם ה BOOST זה עושה רעשים ברקע... אם אין BOOST כמעט ולא שומעים כלום..

פורסם

באיזה חיבור אתה מחבר את הסאונדסטורם שלך?

שלי מחובר לריסיבר של 3500 ואין שום צצצצצצ ברקע

אולי החיבור שלך לא טוב

נסה לקנות או להשיג פלח אופטי חבר אותו לריסיבר ותפתר הבעייה לדעתי ואם יש לך לוח נורמלי יש גם חיבור ליין אין קוקסיאלי לסאונדסטורם.

איזה לוח יש לך?

ואיזה ריסיבר

ואיך חיברת בינהם?

פורסם
  • מחבר

סתם רסיבר קטן כזה ל 2.1 שאני מחבר אליו רמקולים ביתיים

לוח - ABIT NF7-SL

יש מאחורי הרסיבר יציאות RCA אז שמתי אותם על מתאם כזה שמכניסים לחור של המחשב

שאני מחבר משהו ושם עם ה BOOST יש רעשים ברקע..

פורסם

הבעיה היא ידועה ולא קשורה לסאונסטורם.

היא קשורה לקודק אשר נמצא על הלוח (ALC650 ברוב המקרים).

זה לא שהקודק גרוע כל כך, זה פשוט שהוא לא הוטמע כמו שצריך על הלוח, ותדרים שונים קופצים על הקוים שלו.

אין הרבה מה לעשות נגד זה מלבד לעשות mute לכל ערוץ קלט שלא עובד.

אפילו בלוחות של אסוס זה קורה לעיתים. ב a7n8x deluxe שלי, כאשר רמקולים או אוזניות מחוברים ליציאה האנלוגית, שומעים את תזוזת העכבר, נקישות המקלדת ועומס המעבד דרך הרמקולים.

עברתי לדיגיטאלי, אין שום בעיה בצורה זו.

פורסם

יש לך את הדרייברים הכי עדכניים ?

הגדרת נכון את ההגדרות סאונד ?

יש לי שנה וחצי לוח של EPOX עם SS

וזה עובד מעולה ..

פורסם
  • מחבר

זה הדרייברים הכי עדכניים, שיחקתי עם ההגדרות וזה בצורה הטובה ביותר.. ולמיטב ידיעתי אין לוח של EPOX עם SS.. תקן אותי אם אני טועה

פורסם

אין איפוקס עם סאונדסטורם.

לגבי הזמזומים שלך הבעייה היא באמת כמו שהוצגה כאן לגבי מיקום הטמעת הציפ בלוח.

קראתי על עוד כמה אנשים עם הבעייה הזאת אך עם מעט ווליום היא אמורה להעלם אלא אם אתה מדליק את הרמקולים ושומע לדממה או שלא כ"כ דממה הבוקעת מהם.

כאש יש עיבוד של סאונד כלשהוא הוא אמור לגבור על רחשי הרקע.

תקן אותי אם אני טועה

פורסם

איך אתה מחבר אותו לרסיבר ? היות והחיבור הוא יציאת קואקס דיגיטלית ומחייב רסיבר עם כניסה דיגיטלית

פורסם

בעזרת קואקס דיגיטאלי כמובן, למה שלא תהיה לרסיבר כניסה דיגיטאלית?

פורסם

יש רסיברים בלי כניסות דיגיטליות אבל לא נכנס לזה , תנסה לחבר את אחד המכשירים שמחוברים לרסיבר (קומפקט , dvd וכ....) לחשמל ללא תקע הארקה מחובר

לכמה שניות בשביל לבדוק אם אחד מהם הוא הגורם לרעשים , חוץ מזה תנסה להשיג כבל קואקס אמיתי עם מיגון טוב נגד רעשים והפרעות עם התנגדות

נכונה של 75 ohm , תבדוק ותגיד לנו מה קורה עם זה ....

פורסם

אין איפוקס עם סאונדסטורם.

ועוד איך יש , הEPoX 8RDA+ על כל סוגיו(חוץ מרבישן 1.0) כולל סאונדסטורם...

וה8RDA6+ כולל רילטק ALC850... , שזה עוד יותר טוב...

פורסם

ראשית תיקון טעות

יש EPOX עם SOUNDSTORM (אולי בחדשים אין) גם 8RDA+ וגם ב 8RGA+

ואני מקליט אם ה SOUNDSTORM (בעיקר גיטרה דרך יציאה של המגבר לי וכניסה ל SS) והאיכות בסדר - אין רעשי רקע

פורסם

תאמינו לי שאני יודע מה שיש לי על הלוח אם ..

ולפני שאתה מפרסם הודעה תסתכל במפרט.. (לברק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים