עבור לתוכן

כמה הגעתם עם בארטון נעול?

Featured Replies

פורסם

הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB

הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע.

מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה

מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח..

אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים..

תודה. (:

פורסם

אני מכרתי את המובייל שהיה לי ועכשיו יש לי 2500 נעול... אני מצליח להריץ אותו ב 2300MHZ בבאס 209 ב 11-2-2-2 אבל ב 1.8V... ממש גרוע ביחסית למובייל שהיה לי שבמצח הזה היה עושה 2.65GHZ

פורסם
  • מחבר

כמובן, אל תכלילו מובייל בתארד הזה כי אני מדבר רק על AXP נעולים (:

בכל מקרה התזמונים לא ממש קשורים כי זה הזיכרון זה לא משנה כרגע

אז אתה הגעת לבאס 209 במתח 1.8V

תתעודד, זה לא כזה גרוע

אני ל 209 הייתי צריך לתת קצת יותר מה 1.8V

(הבעיה היא שיש לי אנדרוולטינג עצבני! אני לא יודע אם זה ה NF7S או ה HEC ART.. :-\)

בכל מקרה קצת התאכזבתי מהבארטונים הנעולים, כמעט כל ה2500 מגיעים ל 3200 בלי בעיה, אבל מעבר לזה הם כבר צולעים ו\או דורשים ים מתח..

פורסם

תתנחם בזה לפחות... ה AXP 1700+ שלי מגיע ל 1900 (דירוג) רק אחרי תוספת מתח וגם אז הוא לא הכי יציב :)

שלא נדבר על ה XT שב SPEC שלי :)

פורסם

תיראה זה ניראה לך אוליי מאט 2300MHZ אבל על תישכח שזה OC של משהו כמו 500MHZ !!! שזה המון !! בקשר למתח... איפה אתה מיסתכל בביוס ? יכול להיות שהביוס לא מראה טוב... למשל הוא מראה לי שה 12V שלי צולע, פעם 11.70 פעם 11.86 קופץ מצד לצד... יש לי ANTEC TRUE POWER ומדדתי עם מכשיר בדיקה הספק לא זז מ 12.0V לא בעלייה של המחשב ואפילו לא בפריים... אז שוב יכול להיות שרק הלוח מזייף...

פורסם

תיראה זה ניראה לך אוליי מאט 2300MHZ אבל על תישכח שזה OC של משהו כמו 500MHZ !!! שזה המון !! בקשר למתח... איפה אתה מיסתכל בביוס ? יכול להיות שהביוס לא מראה טוב... למשל הוא מראה לי שה 12V שלי צולע, פעם 11.70 פעם 11.86 קופץ מצד לצד... יש לי ANTEC TRUE POWER ומדדתי עם מכשיר בדיקה הספק לא זז מ 12.0V לא בעלייה של המחשב ואפילו לא בפריים... אז שוב יכול להיות שרק הלוח מזייף...

אולי מייצבי המתח שעל הלוח אם, והחלקים השונים בו גורמים לתנודות, זה לא המתח הישיר שמגיע מהספק אולי...

פורסם
  • מחבר

אצלי לדוגמא המתחים של ה 3.3V 5V מצויינים, וה 12V עדיין בגדר הנורמלי (11.8 בערך)

כדרך אגב אני בודק מתח עם תוכנות בוינדוס..

(בביוס זה לא ממש יעזור לי כי אני צריך לדעת את מתח המעבד במאמץ)

והמתח למעבד ממש ממש לא יציב, שוב אני אומר זה HEC ART שמתוך 300W אני מאמין שהוא מנצל 250-260W בלבד..

מתחים במאמץ:

ב1.75V הוא עומד על 1.728

ב1.8V הוא עומד על 1.776

ב1.825V הוא עומד על 1.792

ב1.85V הוא עומד על 1.824

ב1.9V הוא עומד על 1.856 וולט..

המתחים נמדדו עם מספר תוכנות במקביל, בינהם ABIT EQ, SPEEDFAN, CPUZ ועוד..

פורסם

אני הגעתי ל2.2 עם 2500+, עם מתח 1.65 למעבד ו2.7 לזכרונות..

אני לא מצליח להגיע יותר מזה, ניסיתי מתח 1.775 למעבד ו2.9 זכרונות ואני מגיע לסביבות 205-210 אבל הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ונופל.

תאמת אני לא חושב שניסיתי כל מה שאפשר בשביל לעלות למעל 210 אבל אני פשוט מרגיש שאני לא צריך את זה בינתיים, למרות שזה דיי מעניין אותי לאן המערכת מגיעה

פורסם
  • מחבר

זה בערך המצב אצלי, נעצר בסביבות 210 ומוכן להמשיך משם רק עם מתחים היסטריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים