עבור לתוכן

רוצה לעשות OVERCLOCK ל ATI 9600 PRO שלי...

Featured Replies

פורסם

יש לי ATI 9600 PRO 256MB PROCOLOR, ואני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK. יש לו קירור STOCK ואני לא מתכוון לשדרג אותו או לעשות VMOD.

השאלה שלי לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע מה 398MHZ CORE וה 200MHZ MEM שהוא מגיע, ואם אני משתמש ב ATITOOL כדי להעלות את המהירות, מתי כדאי להפסיק ? הרי לכרטיס אין מד טמפ' פנימי (ואני מניח שלפי שזה מגיע ל ARTIFECTS עדיין יש טווח בטיחות, לא ?)...

פורסם

פשוט תעלה וזהו ....

ותראה לבד את השיפור....

ותעצור כשיש ארטיפקטס ותחזור קצת אחורה שלא יהיו.

לא קשה....

ואז לבדוק תוצאות תריץ 3dmarks . :xyxthumbs:

פורסם

תשתמש בATI TOOL הכי נוח...

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא, מכיוון שאין לי דרך לדעת את הטמפ ישירות מהכרטיס, אז אולי יגרם נזק לאורך טווח וה ARTIFECTS יהיו לי עוד מספר חודשים כי רצתי על OVERCLOCK ? (זה מה שקרא לכרטיס הקודם שלי ה GEFORCE 2 GTS)...

פורסם

תראה מתי שאתה משתמש בATI TOOL יש לו תכונה שנותנת לך לבדוק עם כמה מקס אתה מגיע עם ליבה וכמה עם זיכרון בלי ארטיפקטים ...

אז תנסה... תגיע למצב שלא יהיה לך ארטיפקטים ויהיה לך סבבה!

פורסם
  • מחבר

סבבה, ה ATI יתחמם ויהרס תוך כמה חודשים ולא כמה שנים, ואז יהיה כבר ARTIFECT גם במצב רגיל...

לא משנה.. עשיתי SOFTMOD והרצתי ATITOOL, עשיתי SCAN FOR MAX CORE והוא עושה HEATUP וזה, אבל לא מעלה את ה CORE.. הוא נשאר על ה DEFAULT.

הסתדרתי.. היית צריך לעשות REMOVE CLOCK LOCK ב SETTINGS...

טוב, נראה לכמה אחוזים הגעתי...

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה, ה FAST-WRITE הזה DISABLED אצלי, אם אני ידליק אותו, זה יביא בכלל לשיפור בביצועים, אם כן בכמה?

פורסם

9600פ שלי על

core 450

זכרון 440

אני חושב שעםם הזכרון הגעתי ליותר

הכל רץ חלק ככה למרות שיש לי ארטיפקטים ב gta

הקירור סטוק

כרטיס של fic שזה נראה לי דיי קקמיקה

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי ה FAST-WRITE, זה עוזר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים