עבור לתוכן

השוואת לוחו 939 אצל tom

Featured Replies

פורסם

נחמד מאוד אם כי חסר שם לוח בהשוואה שהוא מאוד פופלארי פה בזמן האחרון :GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 . לפי מה שראיתי שם , ה MSI K8N NEO2 הכי משתלם ןגם נתן הכי הרבה ביצועים, למי שמתכוון להמשיך עם דור הAGP כמובן...

פורסם

הם הביאו את האח הגדול של הלוח הזה - הK8NSNXP-939

אבל ההשוואה די שטחית, הם לא נתנו הרבה מידע על הלוחות, למשל לא הראו את הBIOS של כל אחד

פורסם

נכון הם בקושי נתנו מידע על הלוחות >:( סתם השוואה

פורסם

בגדול, צריך להתעלם לגמרי מהשוואות הביצועים בסקירות האלה, בד"כ ההבדל נובע מאוברקלוק שעושה הלוח למעבד - ממש לא חוכמה.

פורסם

לא הבנתי בתכלס מי הכי טוב אבל נראה לי שהMSI K8N NEO2 קיבל תוצאות הכי טובות

אבל הוא לא נפורס 4

יש לו בכלל PCIE?

פורסם

מה קשה לקרא??!?

Any way you look at it, the two SLI boards from Asus and MSI occupy a special position, as their nForce4-SLI chipset gives them more inherent potential for performance and future-proofing. This comes at a "deluxe" price as well, of course, but if you got a lot of cash for Christmas, you may want to seriously consider getting hold of one of these boards. Thanks to PCI Express and SLI, you should be all set for at least the next 18 months -- upgrading your CPU to a dual-core model and acquiring a second NVIDIA graphics card should allow system performance to remain at the cutting edge for a long time.

We definitely recommend PCI Express for anyone considering purchasing a new PC, and also for those users contemplating a complete system makeover. Most of the boards in stores are nForce4 based, and both the Gigabyte K8NXP and the K8N Neo2 from MSI performed well. If for some reason you have to go with PCI Express components with a x4 interface, you should take a look at the K8X890 Pro from Albatron, as the manufacturer has now bundled the four PCIe lanes of the K8T890 chipset into a single fast port. The best bargains of the bunch could be the boards from EPoX and Leadtek Winfast, with EPoX using the nForce3 Ultra, and Leadtek the 755FX from SiS.

פורסם

הם צודקים, כדאי מאוד לקנות לוח עם PCIE אם גם מחליפים כרטיס מסך, כבר לא הכל יוצא לAGP, וחלק מהכרטיסים הם אטקרטיביים מאוד, כמו ה X800XL, מאוד אטרקטיביים.

פורסם

אפוקס איכזבו אותי קשות, ציפיתי מהם להרבה יותר!

פורסם

לדעתי מה שקובע זה המחיר של התכל'ס.

והתכל'ס זה שיקלול של:

אפשרויות הOC , בעיקר הוולטאז'.

בסיס משתמשים גדול - ראה NF7-S

פיצ'רים שנחוצים לקונה כמו אודיו טוב , LAN , RAID וכ"ו

אפשרות שידרוג של המעבדים - סמפרון 939 אמור לצאת בתחילת 2005 , האם ניתן יהיה לשדרג לכפולי ליבה אח"כ ?

כרטיס מסך חזק שמתאים למערכת

והמחיר הכולל

פורסם

רק מי לעזאזל בארץ זקוק ל- 1GIGABIT LAN?! :lol:

פורסם

אחלה כתבה יש לתום הזה.

אני הייתי הולך על אמאסאי עם הכרטיס קול המובנה והבלותוו'ת.

אחלה פיצרים ואחלה ביצועים יש להם.

מעניין למה לא צירפו את דיאפאי לביקורת...?

פורסם

חחחחחח......1GB LAN..... מי צריך את זה?! סתם מעלה את המחיר...

פורסם

לא זוכר מי זה היה אבל בהחלט סקירות ראונדאפ הן די שטחיות מבחינת הפירוט על כל מוצר. אבל זה דבר מקובל בתחום מאחר ובדר"כ הראונדאפ מתבסס על מוצרים שקיימים בשוק מזה זמן מה והרוב מכירים אותם אך רוצים לראות כהיכן הם עומדים האחד ביחס לשני.

כך גם במקרה של תום, הם כבר כתבו על חלק מן הלוחות שם ומתבססים על העובדה שקולגות שלהם בחו"ל כתבו ביקורות מפורטות.

לגבי ה-EPOX - בהחלט מוזר לי לראות את התוצאות הללו. אמנם ההבדלים אינם גדולים אבל עדיין, מוזר. טוב, נצטרך לבדוק את זה בקרוב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים