פורסם 2005 בינואר 320 שנים אני רוצה לשנות את קצב הריענון של המסך ל- 100 הרץ כלומר ההרץ של המסך אני לא יכול לבחור אפילומה איפשר לעשות בנידון תודה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 320 שנים בדרייברים של הכרטיס מסך יש לך במתקדם אפשרות לעקוף קצבי ריענון ואץ תוכל לבחור 100 HRZ
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר זה מה שאני מנסה לחפש את הדרייבר כבר הרבה זמןולא מוצא אין לי את הדיסק הוא נעלם ליוזה הדגם:Intel 82815 Graphics controller
פורסם 2005 בינואר 420 שנים אם המסך שלך באמת מסוגל להגיע ל 100HZ, אז תמצא את הדייבר שלו, במקום להשתמש בדרייבר של PNP, לאחר ההתקנה תקבל את כל האפשרויות כל עוד כרטיס המסך לא מגביל אותך, ולא נראה לי שזו תהיה בעיה.
פורסם 2005 בינואר 420 שנים ^^^אכן כן ,תתקין את הדרייברים למסך כדי שתוכל לפתוח את כל האפשרויות(שינוי קצבי רענון וכד')
פורסם 2005 בינואר 420 שנים נתנו לך עיצות מאד מסוכנות !! אל תפתח ובודאי אל תשתמש במצבי ריענון משום שהמסך לא מתוכנן להם ואתה יכול בקלות להזיק למסך ! תוריד את הדרייברים האחרונים של המסך מאתר היצרן . זה נכון לכל חומרה שיש לך חפש ותתקין MULTIRES - תכנה קטנה ונוחה שמאפשרת שינוי רזולוציה ורפרש מהירים רק לפי מה שמותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.