עבור לתוכן

תחליף חינמי ל WORD ?

Featured Replies

פורסם

יש למישהו יש רעיון תוכנה שאפשר ליכתוב ולהדפיס דרכה ?

אפילו בצורה רגילה ולא עם כל מיני תספות

פשוט אין לי אופיס ואני לא מתכוון ליקנות/"להשיג" אחד בישביל מכתב אחד שאני צריך

10X

פורסם

open office

תחפש בגוגל לינק

פורסם
  • מחבר

יש עוד הצעות ?

פורסם

כתבן...

פורסם

כתבן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה'דבר' הזה שמקבלים עם ווינדוס ?

התחלתי לכתוב בו אבל הוא מעצבן

אופס לא שמתי לב שאני ב כללי :bash:

סורי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם

אני ישתמש בOpenOffice

פורסם

יש עוד הצעות ?

זה נשמע כאילו שאתה מזלזל ב open office....

יש (הרבה מאוד) האומרים שזו תוכנה יותר טובה ממה שביל מציע....

פורסם

זה נשמע כאילו שאתה מזלזל ב open office....

יש (הרבה מאוד) האומרים שזו תוכנה יותר טובה ממה שביל מציע....

כן, אלה ה OPEN SOURCE PEOPLE בעיקר....

תוכנה די טובה (עדיין לא מגיעה לרמה של WORD לצערי), אך הבעיה המרכזית שלה, חוסר תאימות עם קבצים שנוצרו ב WORD... (שזה די בעיה, כי למשל, כל ה DOC שאני מוריד מהאינטרנט לא נראים טוב ולכן עברתי ל OFFICE האוריגינל)... אולי OPEN OFFICE 2 יהיה טוב יותר

פורסם

כן, אלה ה OPEN SOURCE PEOPLE בעיקר....

תוכנה די טובה (עדיין לא מגיעה לרמה של WORD לצערי), אך הבעיה המרכזית שלה, חוסר תאימות עם קבצים שנוצרו ב WORD... (שזה די בעיה, כי למשל, כל ה DOC שאני מוריד מהאינטרנט לא נראים טוב ולכן עברתי ל OFFICE האוריגינל)... אולי OPEN OFFICE 2 יהיה טוב יותר

אני בטוח שברסה הבאה (ואם לא אז בזו שאחריה), open office תעבור את word, מכיוון שחלונות לא משקיעים בכלל!

השיפור הבא יהיה רק ב 2006, וגם אז לא מובטח לנו שום דבר...

פורסם

אני בטוח שברסה הבאה (ואם לא אז בזו שאחריה), open office תעבור את word, מכיוון שחלונות לא משקיעים בכלל!

השיפור הבא יהיה רק ב 2006, וגם אז לא מובטח לנו שום דבר...

שוב, לא איכפת לי שיעבור, פשוט שיקרא את המסמכים שנכתבו ב WORD המקורי, אחרת התכונה לא שווה הרבה, כי מרבית הקבצים שאנשים משתמשים (והתוכנה שלמרבית האנשים יש ) היא WORD ולא OPEN OFFICE...

פורסם

דווקא OO תומך בקבצי word... יש כמובן לפעמים אי תאימיות אבל לפי ביקורות שקראתי אולי בקובץ 1 מתוך 20 יש בעיות, כל השאר נראים בסדר.

בטוח שבכלל ניסית לפני שאתה אומר?

אגב, יש גם את AbiWord.

פורסם

דווקא OO תומך בקבצי word... יש כמובן לפעמים אי תאימיות אבל לפי ביקורות שקראתי אולי בקובץ 1 מתוך 20 יש בעיות, כל השאר נראים בסדר.

בטוח שבכלל ניסית לפני שאתה אומר?

אגב, יש גם את AbiWord.

חחחחחחחחחחחחחחחח, חזק אתה!!! ניסיתי את OPEN OFFICE מה BETA הראשון שלו עד לגרסא הנוכחית... בגרסא האחרונה קבצי WORD באנגלית נראים סביר מינוס לרוב (וזה אם הם לא משתמשים ביותר מדי FEATURES של WORD).... קבצי עברית עם טבלאות וכו', פשוט אין על מה לדבר....

ואני מדבר כמובן על קבצים שנכתבו ב WORD... אולי לא קראת את הביקורת, 1 מתוך 20 הוא בסדר...

פורסם

icebreak, אין לך מה להתלונן אל החברה בOOo בקשר לתמיכה בקבצי word, דווקא הבעיה היא עם מיקרוסופט.

הרי מיקרוסופט לא תתן את הקוס של התוכנה שלה כדי שאנשים יראו איך לעבוד עם הקבצים של התוכנות שלה, ובגלל זה מי שמפתח תוכנות כמו OOo מנסה כמה שהוא יכול לעשות משהו עם הקבצים האלה בלי לראות את הקוד האמיתי של איך באמת צריך לפעול איתם.

הגיע הזמן שאנשים יתחילו לשמור קבצים כpdf/html/stf וכו'...

עדיף pdf.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים