עבור לתוכן

OC ל 6800LE - תוצאות!

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה ,

GF6800LE 12x1.6 קירור יחסית טוב של POV

48-53 idle

53-55 load

stock clocks : 300/700

drivers 71.22

אני לא מצליח להגיע ליותר מ 325/750 , כלומר אני מצליח אבל ככול שאני מעלה יותר ממהירויות האלו הציון ב 3DMARK05/03 יורד! 

(כנראה בגלל הפריזים) אין ארטיפיקס או משהו אבל פריזים..

אני יודע שאפשר יותר , אני רוצה להגיע לפחות למהירויות של NU בזכרונות (325/800 ) בצורה יציבה, בהתחלה חשבתי שהדרייברים עוצרים אותי , ניסיתי המון , כולל Omega - לא עזר ממש. יכול להיות שהבעיה היא במתח? הספק מגביל? כי דיי טוב ואמור להחזיק את המערכת בצורה טובה..

ראיתי פה את אקספלוייט נראה לי שהגיע בלי בעיה עם קירור סטוק ממהירות של NU ל מהירויות של כמעט GT , בטוח יש פה משהו מוזר אצלי :(

---כרגע הציון ב 3DMARK05  3624  דיי טוב אבל אפשר יותר אני בטוח!

פורסם

העשה פתיחת צינורות עיבוד עם RIVATUNER

תנסה דרייברים ישנים יותר....

פורסם
  • מחבר

עשישתי פתיחת צינורות אבל מה זה קשור לOC?

ה LE בא עם 8X1.5

ניסתי המון דרייברים , איזה דרייברים ישנים עדיף?

פורסם

OX? , ניסית לפתוח ל16?, בכל מקרה , הNU בא עם 325לליבה ו700לזיכרונות...

מה שנראה לי מגביל אותך זה המתח , כנראה מכיוון שזה הLE נתנו לו 1.1V או 1.2V כמו בNU , בעיקרון יש תוכנה שאתה יכול גם להעלות עד 1.5V(הULTRA עובד על 1.4V)

פורסם
  • מחבר

ברור שניסיתי, אפשר , אבל הצינור עיבוד דפוק ורואים את זה במשחקים...

לא צריך לעשות וולטמוד בשביל להעלות מתח?

אפשר לינק לתוכנה? אני יודע אם אין קירור מאסיבי מסוכן להעלות מתח במיוחד שאני לא מבין בתחום הזה..

אם אפשר עוד קצת עזרה אני אשמח...

פורסם

תנסה לצרוב לכרטיס ביוס משופר עם Vcore של לפחות 1.3\1.4 V

כדי לעשות את הפלאש ביוס הזה תוריד את התוכנה OmniExtremeEdit FX v1.5

ואת הביוס המתאים לכרטיס שלך (Google it) ואז תטען את הביוס לתוכנה ותעלה ב3D ובThrtl. את המתחים,בשאר על תגע.

עכשיו יכול להיות שיש לך עם הכרטיס תוכנת צד שלשי שעושה את הפלאש עצמו (בדיסק של הדרייברים,לדוגמה בלידטקים יש את WinFox 2)

אם לא מצאת אחת כזאת (בדרך כלל יותר פשוטות ובעלות ממשק גראפי) תנסה את nvFlash 5.08

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תנסה לצרוב לכרטיס ביוס משופר עם Vcore של לפחות 1.3\1.4 V

כדי לעשות את הפלאש ביוס הזה תוריד את התוכנה OmniExtremeEdit FX v1.5

ואת הביוס המתאים לכרטיס שלך (Google it) ואז תטען את הביוס לתוכנה ותעלה ב3D ובThrtl. את המתחים,בשאר על תגע.

עכשיו יכול להיות שיש לך עם הכרטיס תוכנת צד שלשי שעושה את הפלאש עצמו (בדיסק של הדרייברים,לדוגמה בלידטקים יש את WinFox 2)

אם לא מצאת אחת כזאת (בדרך כלל יותר פשוטות ובעלות ממשק גראפי) תנסה את nvFlash 5.08

בהצלחה.

אני מקפיץ את הת'רד כי רק עכשיו התחלתי לנסות לעשות FLASH לביוס אבל גיליתי משהו מוזר, כשניסיתי לעושת גיבויי לביוס המקורי שלי שאמור להיות 1.1 או 1.2 וולט

בדקתי וכבר בביוס המקורי היה מוגדר ב 3D כבר 1.4 וולט וגם כשהורדתי ביוס של POV 6800nu היה שם בדיוק אותם מתחים- ב 3D 1.4 ו ב Thrtl1.2

מה עושים?

פורסם
  • מחבר

אני שמח שהצלחתי לבסוף להעלות מתח לכרטיס מ 1.1V ל 1.4V הכרטיס התחיל להתחמם יותר בסביבות 4-5 מעלות וכרגע נפתחו עוד אפשרויות אך עדיין , אפשר יותר!

12x1.6

365/810 Core @1.4v

Temps: 55c-56c idle

58c-60c load 

drivers :

Xtreme G Drivers 71.24

3dmark03 : 9907

3dmark05 :4025

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אחלה תוצאות  :xyxthumbs:

נעלמו הפריזים אחרי שהעלת מתח לVcore?

נסה לשבור את ה10k ב03

פורסם
  • מחבר

נעלמו, אבל עדיין כשאני עובר את ה 400 בליבה ו 850 בזכרונות הם חוזרים... לפני זה לא יכלתי להגיע אפילו ל 330 780

פורסם

וואי יפה מאוד... חייבים לצרוב ביוס כדי להעלות מתח?

אני לא מצליח כמעט להעלות בOC.

פורסם
  • מחבר

קודם כל של איזה חברה הכרטיס שלך?

אתה יכול לנסות דרייברים אחרים , כי יש דרייברים שגם הגבילו את ה OC דבר שני אתה יכול להעלות מתח רק דרך צריבת ביוס ( אפשר גם דרך וולטמוד אבל רק אם אתה יודע להלחים טוב ) אבל תעזוב , אני לא רואה שום סיבה שלא תיהיה מרוצה מה GT שלך לפחות ל 8 חודשים הקרובים :)

פורסם

הכרטיס של GIGABYTE... אני לא רוצה להחרים לו תת'ראד ואתה צודק אז עוד 8 חודשים נדבר..

פורסם

אח שלי ממש כל הכבוד על האומץ!!

תעלה מדריך קצת יותר מפורט על התהליך של עדכון הביוס והעלאת המתחים אשמח ללמוד למוד..... :smile1:

פורסם

אחלה תוצאות ... :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים