פורסם 2005 בינואר 320 שנים יש לי ידע מאוד בסיסי במחשבים ואני רוצה ללמוד C ו C++ למשהו יש אתר מדריך או ספר טוב שיכול לתת ליתודה מראש עומר
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אני מניח שאתה מתכוון בסיסי זה באמת כל הבסיס אז הנה ספר נחמד שהוא למתקדמים.שפת C - נושאים מתקדמים בגרפיקה ומלטימדיה ( אני כמעט בטוח שקוראים לו כך, ולצערי אני לא זוכר של מי הוא )חיסרון גדול מאוד שהוא עולה 140 שקל אבל אם אתה רוצה לחסוך אתה יכול לצלם אותו, ואז זה יעלה לך46 שקל, אבל תצטרך לעמוד הרבה ליד המכונת צילום ( מאוד הרבה, כ-430 עמודים)
פורסם 2005 בינואר 320 שנים קשה ללמוד C++ עם ספר....השפה הזאת פשוט עצומה, כמעט אינסופית והיא ממש מורכבת.C יהיה יותר קל, וכמובן שזה גם הבסיס של C++.בכל מקרה, אני ממליץ לך מנסיון, ללמוד ממש טוב את הבסיס ואת הדברים הפשוטים כי הכל בנוי על זה....תתרגל הרבה, תשיג קומפיילר טוב (ממליץ לך על TC++), ואם תוכל תעזר במשהו שמבין טוב את השפה שייתן לך כיוון ומשם השמיים הם הגבול.וסתם שאלה? למה בחרת ללמוד דווקא C?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים או קי יש לי ידע מאוד בסיסי..אני צריך משהו למתחילים ממש....אז תקנה את "ללמוד C"... הוא כנקראה יתאיםה לך..וזה שמעליי צודק בהחלט!
פורסם 2005 בינואר 420 שנים http://clang.eitan.ac.il/index.php?doc=chp&id=1אתר באמת חמוד אבל בסופו של דבר תיהיה חייב לשבת על ספר מעמיק
פורסם 2005 בינואר 620 שנים מאיפה אני יכול להוריד tc++?זו תוכנה חוקית, אתה תצטרך לרכוש אותה.אם אתה קונה ספר שמלמד שפת C, בדר"כ הTC++ באה עם הספר חינם
פורסם 2005 בינואר 620 שנים א. ספר מעולה בשביל להתחיל עם C זה The C Programming Language של K&R.ב. אני לא מבין מה יש לכם לחפש במהדר הישן הזה. תעבדו עם ++Dev-C.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.