פורסם 2005 בינואר 320 שנים אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומיםיש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותוכעת אני רוצה להחזיר למשני את החומרהשאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתרהאם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקיןאמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין
פורסם 2005 בינואר 320 שנים תכנס לכאןhttp://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htmתריץ סריקה... אם זה לא מוצא כלום אז הווירוס\סוס נעלם
פורסם 2005 בינואר 420 שנים מחבר בזמן שמישהו פרץ לי ל ICQ ולסקייפ הרצתי שתי תוכנות אנטי וירוסוחמש תוכנות anti spywareאני לא סתם פראנואידמה שזה לא היהשום דבר לא מגלה את זהאני מנסה לשדרג את המודם eci שלי לראוטר בתקווה שתהיה לי יותר הגנה
פורסם 2005 בינואר 520 שנים לא ברור לי מה הקשר לפירמוט. הבעיה אצלך היא שמישהו משתמש בחשבון שלך, אז תשנה את הסיסמא. שינוי סיסמא לא יספיק, אתה צריך להתקין פיירוול (לדעתי הכי טוב זה בכלל לקנות נתב ולעבוד מאחוריו), אנטיווירוס (אני מעדיף AVG) ותוכנות נגד רגלות (ADAWARE וספייבוט) תבחר סיסמא אחרת, יותר קשה.
פורסם 2005 בינואר 520 שנים תשנה סיסמה תסרוק עם הקיישור שנתנו לך ותתקין קספרסקי האנטי וירוס הכי טוב שיש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.