פורסם 2005 בינואר 220 שנים בבקשה: http://overclockingaddiction.com/index.php?showtopic=419 יש לי 9600XT וראיתי את ה VMODDING שנתת יש אותו שמה אבל מה זה עושה ולמה אני צריך את זה? סליחה על החוסר ידע :<
פורסם 2005 בינואר 220 שנים זה מעלה את את המטח לזיכרון ולליבה וככה מאפשר לך להגיע לOC גבוהה יותר אבל זה גומר את הרכיבים הרבה יותר מהר ומצריך קירור רציני
פורסם 2005 בינואר 320 שנים תוספת מתח מעלה את ה טמפ' של הרכיב ורכיבי אלוקטרוניקה לא ממש אוהבים חום (אל תישאל למה כי אני לא יודע אני פשוט יודי את זה כעובדה ;D) וזה מקצר את החיים שלהם (לרוב משמעותית ) אבל למשל כששומרים על אותה טמפ' בשני מעבדים זהים ואחד יקבל מתח גבוהה מהשני הוא עדיין 'ימות' מהר יותר היתה עוד הודעה בין ההודעות שלי לאן היא נעלמה ???
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אם הוא לא יתחיל להיתחמם משתשותית מהמתח הרגיל, אז בטח יספיק בערך.בכללי מי שעושה VMOD צריך לדאוג לקירור נוסף לרכיב שבו מעלים את המתח.
פורסם 2005 בינואר 320 שנים יש לי RADEON 9500 PRO BUILT BY ATI ויש לי עליו את הסינסר +סינקים שמחוברים כולם בAS 5.....זה אומר ש- VMOD הוא אופציה?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אם תקרא משהוא שלוש הודעות לפני שלך תבין.בקיצור אתה צריך לקרר את החלקים שאתה עושה להם וולט מוד כמו המיצבים וכו אתה לא צריך לקרר את הזיכרון או משהוא כי הוא כבר מקוררדרך אגב סילנסר זה אחלה קירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.