עבור לתוכן

צריך עזרה: איזה דיסקים לצריבה DVD הכי טובים ומשתלמים לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר....

תודה...

פורסם

חיפוש

פורסם

אחלה תשובה...

מבחינת עלויות, ניתן להשיג מדיה במחיר 2 שקל...אם תחפש תמצא

אם אתה רוצה לצרוב ולהשתמש במדיה הצרובה במחשב שלך קנה את המדיה הזולה ביותר זה לא משנה אם תקנה - או + זה יעלה אצלך..

אם אתה צורב ע"מ לצפות במכשיר הDVD הביתי כדאי שתחפש איזכורים לגבי אם המדיה שאתה מתכוון לקנות עולה על הDVD שלך

המלצה שלי...לא לקנות חבילה של דיסקים שאולי לא יעלו על המכשיר הביתי, עדיף לקחת מחברים או לקנות דיסק בודד במחיר יקר מחנויות ופשוט לנסות.

ברחבי האינטרנט ישנן אינספור התייחסויות בקשר ל + וה- אבל זה משתנה מאתר לאתר...כל אחד אומר משהו אחר

גם התייעצתי עם אנשים ומוכרים בחנויות..לכל אחד דעה משלו...והכל נשמע חסר בסיס...

בקיצור הסיפור מתסכל, יש לי את הNEC 3500A אחלה צורב שבעולם בלה בלה בלה....הבעיה היא כזאת

יש לי DVD של ELTAX משנת אנטיוכוס....והוא לא מעלה שום מדיה שצרבתי...לא מינוס ולא + ולא ממורקס פורטיס טיאק קינג MAX

בקיצור....בעיה

תוך כדי חיפוש מצאתי שהוא העלה למישהו DVD-R אבל הוא לא כתב מאיזו חברה...לך תמצא איזו מדיה זאת

הדבר שהכי סתום מבחינתי הוא כזה:

איך צורבות חברות הסרטים את הסרטים שלהם???????? למה כל סרט מהסיפרייה עולה ודווקא מה שאני צורב לא עולה?

אין איזו חברה שמייצרת דיסקים שיעלו על בטוח?

יש שיגידו שאני תמים...יש שיגידו שאני לא מבין.....

אני בסה"כ מתוסכל

פורסם

אם אומרים שה DVD שלך קורא מדיה מסוג R - קנה מדיה מסוג -R.

אל תקנה מדיות ב 2 שקל. קנה וורבטים דאטא לייף פלוס -R X4 (ייצרב ב X8 על ה NEC שלך) לדברים חשובים ולדברים של יום יום SILVERLINE.

יש גם FW לא רשמי לצורב שלך ("חיפוש") שמאפשר ביטסטינג ל DVD +R. כלומר, הוא "מספר" לצורב שלך שהמדיה היא DVD ROM. תוריד FW כזה וקנה +R איכותי ותנסה (רק אם ה -R לא יעבוד). החברות לא צורבות את הדיסקים. הן מטביעות (או יותר נכון מזריקות אותו על תבנית) אותו. הפורמט של הסרטים הקנויים הוא DVD ROM. לכן אולי ביטסטינג יעבוד אצלך.

פורסם

אחלה תשובה...

תודה,אם גם אתה היית עושה חיפוש היית רואה שתשובה ניתנה על שאלה כזאת בדיוק היום + 50 אלף פעם...נמאס לחזור כמו מפגר על אותם תשובות על בסיס יומי.

פורסם

תודה,אם גם אתה היית עושה חיפוש היית רואה שתשובה ניתנה על שאלה כזאת בדיוק היום + 50 אלף פעם...נמאס לחזור כמו מפגר על אותם תשובות על בסיס יומי.

אתה צודק אבל....

לא כולם מבינים את משמעות המילה "חיפוש"

תסביר שנשאלה השאלה כבר ושיחפש בארכיון

ותוסיף גבר גבר בסוף... :xyxthumbs:

פורסם

שמע חבל שנגרור את הדיון הזה סתם,לפותח הת'רד יש כבר איזה 50 הודעות,אני חושב שמישהו שכבר כתב לפחות 50 הודעות יודע מה זה חיפוש.

פורסם

צודק :s07:

פורסם

יש לי נסיון טוב עם מדיות של PRINCO גם זול (ניתן להשיג בשני ש"ח) וגם עדיין ללא בעיות על כל ה- 4.7.

תתרחק מ- Infinite לא ניתן לצרוב עליה בצורה סבירה והשירות של החנות על הפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים