פורסם 2005 בינואר 220 שנים לפי דעתי מכיוון שהם מתכוונים לשלב פרסומות בתוכנה (כמו שיש ב MSN וכו'), אז בשלב הראשוני הם לא יפיצו את הקוד שלה, אבל נראה לי שזה יהיה עניין של זמן, עד שאנשים יפענחו את הפרוטוקול של איך שזה עובד ויכתבו משהו קוד פתוח בלי פרסומות
פורסם 2005 בינואר 220 שנים חהחהחהחהחהכי ניסיתי להפעיל את הקובץ exeem.exe, והוא נתקע ולא עולה, גם המחשב נתקע, ואני צריך לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות על מנת שהמחשב יחזור לעבוד...אשמח לקבל תגובות רציניות.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים זה פועל רק על מערכות AMD64 ומעלה.עכשיו ברצינות - דרך מה אתה מנסה להתקין את זה?(zip/קובץ התקנה)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים זה נתקע בגלל שזה מיקרוזיפט/ביתא לא בגלל שזה אקס פיאקס פי היא מערכת ההפעלה הכי נפוצה היום ואם תוכנה חדשה יוצאת תהיה בטוח שהיא תרוץ על אקס פיאצלי בכל מקרה היא עובדת בלי שום בעיה
פורסם 2005 בינואר 220 שנים זה פועל רק על מערכות AMD64 ומעלה.עכשיו ברצינות - דרך מה אתה מנסה להתקין את זה?(zip/קובץ התקנה)קובץ זיפ.אלה הקבצים שיש בפנים:תיקיית skinboost_thread-vc71-mt-1_31.dllclient.dlleXeem.exeeXeem.exe.manifestmsvcp71.dllmsvcr71.dllמה לעשות?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים חהחהחהחהחהכי ניסיתי להפעיל את הקובץ exeem.exe, והוא נתקע ולא עולה, גם המחשב נתקע, ואני צריך לסגור את התוכנה דרך מנהל המשימות על מנת שהמחשב יחזור לעבוד...אשמח לקבל תגובות רציניות.ברור.. מה נראה לך, מי מוציא תוכנית שלא עובדת על XP היום ?או שהורדת מאיפשהו עם וירוס (EMULE ?), או שיש לך בעית חומרה (עושה OC או משהו כזה).... או שסתם לא יודע...
פורסם 2005 בינואר 220 שנים ברור.. מה נראה לך, מי מוציא תוכנית שלא עובדת על XP היום ?או שהורדת מאיפשהו עם וירוס (EMULE ?), או שיש לך בעית חומרה (עושה OC או משהו כזה).... או שסתם לא יודע...הורדתי את זה מכאן :http://p2p.weblogsinc.com/entry/1234000703025392/ - למה, לא טוב? אתה יכול לתת לי לינק אחר שהוא טוב?אני לא עשיתי במחשב שום OC, הוא בסדר גמור, בלי וירוסים ולי טרויאנים או תוכנות ריגול למיניהן.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים תחלץ את כל הקבצים לתיקייה ותתקיןותוודא שהקבצים הולכים למגירות הנכונות (כל ה GIF ל SKINS וכו')....
פורסם 2005 בינואר 220 שנים יואו איזה טמבל אני, ניסיתי כל הזמן להפעיל את זה דרך השולחן עבודה, במקום להעתיק את זה לפרוגרם פיילס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.