עבור לתוכן

יש לי exeem

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היא ממש לא כמו ה דיסי פלוס פלוס

זה סתם כמו ביטורנט רגיל רק עם חיפוש וכמה תוספות

• תגובות 61
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אכן, אפשר להשתמש בתוכנה להוריד TORRENT שקיימים, אבל אז זה די דבילי, זה עובד כמו BITTORRENT רגיל... אין לך יכולת SEARCH וגם לא נראה לי TRACKER HOPING

אני חושב שרק לבטא-טסטרים שהכניסו סיריאל יש אפשרות לעשות חיפוש וכל זה..

פורסם

ברור.. דיברתי על האופציה להשתמש בתוכנה בלי להכניס SERIAL... זה סתם BITTORRNET איטי :)

לזה שמלמטה... אנחנו יודעים, נפתח על זה דיון של 8 עמודים מקודם....

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה ביטורנט לכל דבר

אבל בקרוב יהיה לזה לינק בפני אצמו זאת אומרת שזה לא יהיה כמו ביטורנט

זה יהיה קצת יותר רציני

פשוט עכשיו זה רק בטא

פורסם

עד כמה שהבנתי זה לא יהיה מנוע חיפוש כמו באימיול, אלא יותר חיפוש כמו בליאון נטוורק (אמור להיות על סופר נובה או משהו, לא?)

ככה שזה לא ממש מעניין זה לא הקבצים אצל המשתמשים, רק הקבצים שנמצאים בארכיון של הפורטל..

פורסם

אם זה חוקי אז אני יביא הסבר קטן מאיפה להוריד את התוכנה, לא תוכלו להנות מכל האפשרויות שיש בה אבל תוכלו להישתמש בה בתור קליינט רגיל להורדת טורנטים התוכנה לא עוברת את ה-5 מגה בצריכת זיכרון וזה די מדהים יחסית לזה שאזאורוס מגיע כמעט ל50.

פורסם

אתה לא קראת מה שרשום בעמודים לפניך ? חוץ מזה, יש לינק להורדת התוכנה בעמוד החדשות הראשי (וגם חיפוש קצר בגוגל לא יזיק..).

פורסם

לא מדובר על קובץ ZIP אלא על קובץ התקנה של התוכנה.. ובעמוד הראשי רשום שאי אפשר להישתמש בתוכנה לשם הורדה

הבטא מוגנת ע"י מספר יחודי המתבקש בהפעלת התוכנה אבל אפשר פשוט ללחוץ על האיקס ולהגיע לתוכנה אך ללא אפשרות להתחבר לרשת, כך שאין טעם להוריד את התוכנה, פרט לצורך התנסות עם הממשק והאופציות.
פורסם

חברה אתם צריכים קצת להרגע אם הקטע של חוקי ולא חוקי,exeem לא מוגנת בשום זכויות יוצרים,היא מבוססת על קוד פתוח (כן אני ממש בטוח שיתבעו אותכם על הורדת תוכנה שנותנת להוריד דברים לא חוקיים) בחחחח ;)

פורסם

מה זה משנה אם זה ZIP או התקנה ? זה אותו דבר, וחוץ מזה, אפשר להתחבר בדיוק כמו ההתקנה הרגילה, ואפשר להוריד TORRENT רגילים, פשוט לא להשתמש באפשרות החיפוש... הם טעו במה שכתבו... (ובתור BITTORRENT CLIENT זה די חרא ואיטי...).

פורסם

אהה בסדר מצטער על הבילבול פשוט חשבתי שבגירסת הזיפ אי אפשר להישתמש בתוכנה לשם הורדות :)

ובקשר למהירות אני מוריד עכשיו קובץ על 80 יציב, המהירות היא כמו באזאורוס לפי מה שזה נראה עכשיו אבל התוכנה עצמה לוקחת הרבה פחות משאבי מערכת.

פורסם

די ברור... התוכנה לא משתמש ב VIRTUAL MACHINE כמו JAVA במקרה של AZAREUS או PYTHON במקרה של BITTORRENT / BITTORNADO, היא מבוססת על ספריות שכתובת כולן ב C++ ולכן היא יעילה / לוקחת פחות משאבים מתוכנות אלו... יש את BITCOMET שהיא גם כתובה ב C++ ומהירה ולא לוקחת משאבים...

פורסם

exeem לא מוגנת בשום זכויות יוצרים,היא מבוססת על קוד פתוח

אתה בטוח??

יש לך אולי איזה לינק לקוד?(כדיי שאני יוכל לחסוך לעצמי את הסיריאל)

פורסם

אתה בטוח??

יש לך אולי איזה לינק לקוד?(כדיי שאני יוכל לחסוך לעצמי את הסיריאל)

הוא התכוון שהיא מבוססת על פרויקטים אחרים של קוד פתוח (BOOST, LIBTORRENT, WXPERL), הוא לא אמר שהיא בעצמה קוד פתוח... וגם אם היה לך את הקוד, זה לא משנה כלום, כי יכול להיות שהבדיקת / שימוש קוד נעשה בשרת מסויים (בשלבי ה BETA לפחות), ולא בקוד עצמו....

פורסם

כן אבל זה אומר שיהיה אפשר להפיץ גירסא בלי שרת מרכזי ובלי קוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים