פורסם 2005 בינואר 220 שנים שלום לכולם יש לי exeem וזה דבר נחמד הכי מהר שזה הוריד לי בנתיים זה 65 קילובייט בשניה הינה כמה תמונות דרך אגב זאת גירסת setup והיא לא בזיפ
פורסם 2005 בינואר 220 שנים MILK, אל תגרור את הדיון לנושאים לא חוקיים זה לא ממש נושא התארד ואני מאמין שאלכסטזי הוא בטא טסטר חוקי, יותר מזה לא צריך לדעת.. בוא נתעמק בתוכנה ולא באופן עקיפת החסימה.. (אהם.. WAREZ.. ) אלכסטזי, תתחדש, ואתה מוזמן לספר לנו את דעתך על התוכנה, הממשק, כובד על המערכת, אופציות הגדרות וכו.. (:
פורסם 2005 בינואר 220 שנים לא אכפת לי, אני לא חופר וגם אתה לא צריך לחפורכל אחד פה שפותח תארד על "איך צורבים קובץ BIN" אתה לא שואל אותו מאיפה הוא הביא את הקובץ BINלבן אדם יש את התוכנה, הוא משתף אותנו, הוא לא מזכיר שום דבר על אופן ההתקנה או אופן הפריצה (במידה ויש פה פושטקים שפועלים בדרכים לא חוקיות)ולדעתי לא צריך בכלל להכניס לדיון הזה את הנושאים האלה, להתמקד במה שחשוב וזהו.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים K.aleXtazi - אתה מוזמן לספר לנו את דעתך על התוכנה, הממשק, כובד על המערכת, אופציות הגדרות וכו
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר טוב זה לא ממש חשוב עכשיו עם אני בטאטסטר או לאקיצור ככההתוכנה ממש קלה ונוחהלא עושה עומס על המחשב בעיקרון זה ביטורנט לכל דבר כי זה גם מוריד מביטורנטים אחריםיש מיספר באגים רצינים שצריך לתקןסה"כ התוכנה ממש טובה
פורסם 2005 בינואר 220 שנים הבאגים עוד יתוקנו(רובם) , זאת עדיין הבטא.ומה עם משאבי המערכת? כמה היא לוקחת?
פורסם 2005 בינואר 220 שנים חחחחחחחח חזק, ננסה גם אכן, אפשר להשתמש בתוכנה להוריד TORRENT שקיימים, אבל אז זה די דבילי, זה עובד כמו BITTORRENT רגיל... אין לך יכולת SEARCH וגם לא נראה לי TRACKER HOPING
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר הוריד הורדה 1 על 65 לבין 45 קילובייטעכשיו ככההיא כוללת גם מערכת search הדומה לאימול ולכל התוכנות השיתוף שיש בהם מנוע חיפוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.