עבור לתוכן

התחלתי OC למעבד ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

יפים זה ברקו (אני גגרתי אותו לעשות אובר קלוקינג) מה לאזאל ההיתי בטוח שיש לך ליבת נורטווד שהיא חיית אובר קלוק כמו לאח שלי

קיצר שמע תריץ פריים 95 נראה אם יציב ס22ה אני יבוא עליך לילה קר בחוץ ומרים אותו ל2.4 אולי יותר

• תגובות 35
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ברקווו יש לי בעיונת קטנטונת... המאווררים על הלוח אם לא עובדים... הלוח אם עובד אבל... מה אני עושה?! :kopfpatsch:

פורסם

המאוור הגדול לא עובד על המעבד או המאוור הקטן יותר על השבב שבלוחב ואיך אתה יודע ?

יש לך חלון ?

פורסם

אני מדבר מבית של חבר, עשיתי אוברקלוק במחשב שלי ואחרי יום (אחרי שכיביתי תמחשב) המאווררים שעל לוח האם הפסיקו לעבוד (המאוורר של המעבד) המאוורר היה חדש ובגלל שעשיתי אוברקלוק אז הוספתי עוד מאוורר והם עבדו טוב. אה... ואני הוא זה שפתח את התרד

אגב, הורדתי את האוברקלוק ועדיין זה לא עובד מה אני עושה!? :bash: זה דיי דחוף אז תודה לכל העוזרים

פורסם

במעבדים שעשויים ב180 ננומטר יש משהו שנקרא Burn in וזה שלוקחים מעבד באוברקלוק ומעבירים אותו Torture test באיזה תוכנה (רצוי Prime). התוצאה היא מעבד שמסוגל להגיע לאוברקלוק גבוה יותר. אבל לזכור - הכל במידה וזה גם לא עובד על מעבדי 130 ננומטר.

פורסם

נו מישהו יכול להגיד לי מה לעשות משום מה המאוור של המעבד לא עובד אחרי האובר קלוק :\ :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים