פורסם 2005 בינואר 220 שנים אל תבדוק טמפרטורה בלוחות ישנים של ASUS עם תוכנות ניטור (לא MBM לא SANDRA לא EVEREST וכו.. הם כמעט ולא מצליחים לקרוא כמו שצריך את החיישן, תשתמש רק ב ASUS PC PROB!)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר פיייי מזל שאמרת לי... אבל לפי asus pc prob יש לי 40 מעלות... ואני ב1.91, מה אתם אומרים?אה... ותגידו... את הבדיקת יציבות... אני יכול לעשות מחר? כאילו לעלות אותו עד לאן שזה יצליח לכבות את המחשב בלילה ומחר אני אבדוק את היציבות.. זה בסדר?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר אתם אומרים שזה הגיוני? מקודם הגעתי רק ל1.89 וכבר הטמפרטורה שלי קפצה לאיזה 50 ומשהו... ועכשיו הוספתי רק מאוורר אחד ללוח האם, ואני עכשיו עומד על 1.95GHz וזה עומד לי על 41 מעלות... מה אתם אומרים? אה.. ועוד שאלה... איך אני יודע מתי זה הגבול? סתומרת מתי אני יידע שאזור לי להעמיס יותר על הלוח? ואל תגידו לי מתי שזה יישרף... חחח
פורסם 2005 בינואר 220 שנים תבדוק יציבות בPRIME95כל עוד המערכת יציבה, כל עוד הטמפרטורה במאמץ עדיין במצב סביר ואתה לא עובר את המתחים הגבוהים מידי למעבד שלך, אתה במצב טוב (:
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר תגיד... כמה זמן זה התהליך של הבדיקת יציבות לוקח? בערך...ואתה יכול לענות לי בקשר לשאלה הקודמת שלי? אה... ותגידו... את הבדיקת יציבות... אני יכול לעשות מחר? כאילו לעלות אותו עד לאן שזה יצליח לכבות את המחשב בלילה ומחר אני אבדוק את היציבות.. זה בסדר? אגב... הגעתי ל2.07 והטמפרטורה עומדת על 40 מעלות...
פורסם 2005 בינואר 220 שנים שמע עוד כמה מגהרצים זה לא מה שיקפיץ לך את המעלות, מה שיעלה לך את המעלות זה בעיקר המתחלא מומלץ לעבוד על מחשב שהוא לא יציב במאה אחוז, כדאי לבדוק את היציבות במהרה, בלילה זה בסדר גמורעקרונית תוך כדי אוברקלוקינג שאתה ממהר ורוצה להמשיך להעלות שעתיים זה בסדר, שיש לך זמן ואתה רוצה לבדוק יציבות במאה אחוז, 6 שעות זה מצויין, מעבר לזה אין סיבה..בהצלחה.(:
פורסם 2005 בינואר 220 שנים שאלה חצי קשורה, מה המתח המקסימלי המומלץ לוויליאמט'?ד"א, הגעתי עם מעבד דומה לשלך מ1.7G ל2.1 בערך והלוח עשה בעיותאנשים קוטלים את המעבדים האלה יותר מדי לדעתי
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר אני יעשה את הבדיקה כבר מחר... כי אני לא יכול להירדם עם המחשב דלוק חח אממ... במתחים אני לא ממש מבין... תגיד לי אם אני צריך לעשות איזה עוד משהו... תודה אה.. זה לא עובר לי בינתיים את ה40 מעלות.. זה טוב לא? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אתה במתח סטוק זה בסדר גמור40 מעלות זאת טמפרטורה מצויינת אין מה להגיד..אבל איך צנחת ל40 מעלות שבדף הראשון הPC PROB הראה 50 ומשהו..
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר הוספתי עוד מאוורר ללוח אם ומיקמתי אותו ככה שזה מקרר את כל החלק למטה... ויש לי עוד שלושה מאווררים וככה הם כולם מקררים את הלוח אם מכל הכיוונים...יצא דיי טוב הינה תמונהותגיד... מה זה מתח סטוק?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אחלה קירורסטוק זה מקורמתח סטוק זה המתח המקורי שהמעבד צריך לקבל במהירות רגילהמהירות סטוקכמו שאתה יכול להבין זאת המהירות המקוריתאותו דבר לגבי קירור סטוק, וכל דבר אחר שנקרא סטוק זה המצב המקורי כמו שהוא מגיע מהאריזה.. (:ככול שאתה מתקדם באוברקלוקינג המעבד מאבד מהיציבות שלו וצריך להוסיף לו עוד קצת מתח להחזיר אותו למצב יציב...
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר חח תודה... הבנתי מה זה סטוק.. ותגיד שנייה... איך אני יכול להוסיף עוד מתח? תודהחיפשתי פה קצת באתר ולא ממש מצאתי..
פורסם 2005 בינואר 220 שנים תחפש תחת לשונית אדוונס בביוס (איפה שאתה משנה את הבאס) אפשרות לשחק עם המתחים, תחפש ערך בשם VCORE שעומד כרגע על 1.8בכל מקרה אני גם לא ממש בטוח שיש ללוח אם שלך אפשרות לשנות את המתח, כי היה לי ניסיון עם לוח דומה לשלך ולא היה לו את האופציה, אז אולי תצטרך להסתפק במתח מקור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.