עבור לתוכן

התחלתי OC למעבד ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

אל תבדוק טמפרטורה בלוחות ישנים של ASUS עם תוכנות ניטור (לא MBM לא SANDRA לא EVEREST וכו.. הם כמעט ולא מצליחים לקרוא כמו שצריך את החיישן, תשתמש רק ב ASUS PC PROB!)

• תגובות 35
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פיייי מזל שאמרת לי... אבל לפי asus pc prob יש לי 40 מעלות... ואני ב1.91, מה אתם אומרים?

אה... ותגידו... את הבדיקת יציבות... אני יכול לעשות מחר? כאילו לעלות אותו עד לאן שזה יצליח לכבות את המחשב בלילה ומחר אני אבדוק את היציבות.. זה בסדר?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים שזה הגיוני? מקודם הגעתי רק ל1.89 וכבר הטמפרטורה שלי קפצה לאיזה 50 ומשהו... ועכשיו הוספתי רק מאוורר אחד ללוח האם, ואני עכשיו עומד על 1.95GHz וזה עומד לי על 41 מעלות... מה אתם אומרים?  :screwy:

אה.. ועוד שאלה... איך אני יודע מתי זה הגבול? סתומרת מתי אני יידע שאזור לי להעמיס יותר על הלוח?

ואל תגידו לי מתי שזה יישרף... :eek2: חחח

פורסם

תבדוק יציבות בPRIME95

כל עוד המערכת יציבה, כל עוד הטמפרטורה במאמץ עדיין במצב סביר ואתה לא עובר את המתחים הגבוהים מידי למעבד שלך, אתה במצב טוב (:

פורסם
  • מחבר

תגיד... כמה זמן זה התהליך של הבדיקת יציבות לוקח? בערך...

ואתה יכול לענות לי בקשר לשאלה הקודמת שלי?

אה... ותגידו... את הבדיקת יציבות... אני יכול לעשות מחר? כאילו לעלות אותו עד לאן שזה יצליח לכבות את המחשב בלילה ומחר אני אבדוק את היציבות.. זה בסדר?

אגב... הגעתי ל2.07 והטמפרטורה עומדת על 40 מעלות...

פורסם

שמע עוד כמה מגהרצים זה לא מה שיקפיץ לך את המעלות, מה שיעלה לך את המעלות זה בעיקר המתח

לא מומלץ לעבוד על מחשב שהוא לא יציב במאה אחוז, כדאי לבדוק את היציבות במהרה, בלילה זה בסדר גמור

עקרונית תוך כדי אוברקלוקינג שאתה ממהר ורוצה להמשיך להעלות שעתיים זה בסדר, שיש לך זמן ואתה רוצה לבדוק יציבות במאה אחוז, 6 שעות זה מצויין, מעבר לזה אין סיבה..

בהצלחה.

(:

פורסם

שאלה חצי קשורה, מה המתח המקסימלי המומלץ לוויליאמט'?

ד"א, הגעתי עם מעבד דומה לשלך מ1.7G ל2.1 בערך והלוח עשה בעיות

אנשים קוטלים את המעבדים האלה יותר מדי לדעתי

פורסם
  • מחבר

אני יעשה את הבדיקה כבר מחר... כי אני לא יכול להירדם עם המחשב דלוק :s07: חח

אממ... במתחים אני לא ממש מבין... תגיד לי אם אני צריך לעשות איזה עוד משהו... תודה

אה.. זה לא עובר לי בינתיים את ה40 מעלות.. זה טוב לא?

פורסם

אתה במתח סטוק זה בסדר גמור

40 מעלות זאת טמפרטורה מצויינת אין מה להגיד..

אבל איך צנחת ל40 מעלות שבדף הראשון הPC PROB הראה 50 ומשהו..

פורסם
  • מחבר

הוספתי עוד מאוורר ללוח אם ומיקמתי אותו ככה שזה מקרר את כל החלק למטה... ויש לי עוד שלושה מאווררים וככה הם כולם מקררים את הלוח אם מכל הכיוונים...

יצא דיי טוב הינה תמונה

ותגיד... מה זה מתח סטוק?

פורסם

אחלה קירור

סטוק זה מקור

מתח סטוק זה המתח המקורי שהמעבד צריך לקבל במהירות רגילה

מהירות סטוק

כמו שאתה יכול להבין זאת המהירות המקורית

אותו דבר לגבי קירור סטוק, וכל דבר אחר שנקרא סטוק זה המצב המקורי כמו שהוא מגיע מהאריזה..

(:

ככול שאתה מתקדם באוברקלוקינג המעבד מאבד מהיציבות שלו וצריך להוסיף לו עוד קצת מתח להחזיר אותו למצב יציב...

פורסם
  • מחבר

חח תודה...

הבנתי מה זה סטוק.. ותגיד שנייה... איך אני יכול להוסיף עוד מתח?

תודה

חיפשתי פה קצת באתר ולא ממש מצאתי..

פורסם

תחפש תחת לשונית אדוונס בביוס (איפה שאתה משנה את הבאס) אפשרות לשחק עם המתחים, תחפש ערך בשם VCORE שעומד כרגע על 1.8

בכל מקרה אני גם לא ממש בטוח שיש ללוח אם שלך אפשרות לשנות את המתח, כי היה לי ניסיון עם לוח דומה לשלך ולא היה לו את האופציה, אז אולי תצטרך להסתפק במתח מקור.

פורסם
  • מחבר

סבבה... אז אתה אומר שהמתח עכשיו מספיק לי ואני לא צריך לעלות עוד...?

פורסם

לא אמרתי שזה מספיק

אמרתי שלא בטוח שהלוח שלך מאפשר העלאה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים