עבור לתוכן

התחלתי OC למעבד ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

התחלתי OC קטן והינה המערכת שלי... (בתמונה) מה אתם אומרים? עד לאן אני יכול למשוך אותה? ובצד זה הטמפרטורה שלי..

אגב... לוח אם של asus p4s333

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 35
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר בין הOC למעבד לבין הטמפרטורות של הכרטיס מסך?

תבדוק את הטמפרטורה עם התוכנה ASUS PC PROB...

סתם כדרך אגב, העלת מ 1800 ל 1890 !?

בכל מקרה תנסה לסחוט מהמערכת יותר, אל תצפה ליותר מידי כי המעבד שלך (בעל ליבת הוולימייט) לא אוברקלוקר אקסטרים..

פורסם
  • מחבר

הינה...

פורסם

???

עקרונית זאת לא טמפרטורת מוות לליבת ווילמייט אבל אני לא ממליץ להמשיך באוברקלוקינג עד שתשיג קירור נורמלי, מה שלא שווה השקעה כי מראש ידוע שלא תגיע רחוק עם המעבד הזה.. :\

פורסם

אני ממליץ לך לרדת מהרעיון של אוברקלוקינג לוויליאמט גם עם קירור אוויר רציני לא כ'כ הצליחו לעשות אובר 'טוב'

אתה הכסף בקירור הנוסף כדאי לך להשקיע במחשב הבא שלך או במא שבא לך...

פורסם
  • מחבר

בהתחלה רציתי למשוך את המעבד שלי ל2.0 עכשיו הוא עומד על 1.89... אתה אומר שכדאי לי להפסיק עכשיו?

ובקשר לקירור... אני לא ממש רוצה להשקיע בקירור ממש ממש טוב... יש לי עכשיו מאוורר למעבד של Tt TR2 ועוד שניים בצדדים..

אה... ויש לי תמאוורר הישן שקיבלתי עם הלוח אם והמעבד... אני יכול לעשות איזשהו שימוש איתו?

פורסם

אתה לא תרגיש שיפור ביצועיים בין 1800 ל2000, זה סתם ישחוט את המעבד שלך שלא ממש בנוי לאוברקלוקינג

חבל..

פורסם
  • מחבר

הבנתי... אז להשאיר אותו כמו שהוא עכשיו 1.89? או שלהחזיר אותו לאיך שהוא היה 1.8 עם טמפרטורה נורמלית

פורסם

סטוק.. ה90 מגהרץ האלה לא יורגשו אפילו בבנצ'מרק.

פורסם
  • מחבר

ותגיד... אם אני אמרח איזה משחה תרמית... זה יעזור לי במשהו? אה והוספתי עכשיו עוד מאוורר... אז אתה אומר כדאי לי לנסות שוב לעשות את הoc עם המאוורר הנוסף ועוד משחה תרמית?

פורסם

משכה טובה + קירור טוב למעבד (סינק + מאוורר) הוריד לך כמה מעלות

פורסם

המעבד שלך לא בנוי למהירויות גבוהות הרבה יותר - אינטל וויתרו עליו כבר ב 2.0 ג'יגה.  :P

תבדוק איך הוא מתחמם בזמן מאמץ ותחליט. משחה תרמית טובה יכולה לעזור.

אם אתה מגיע למעל 60 מעלות במאמץ, אז חבל על המעבד - זה יקצר לו את החיים.

בשביל מה אתה צריך להריץ אותו יותר מהר? יש משהו שלא עובד עליו מספיק טוב? אתה בטוח שהמעבד הוא צוואר הבקבוק?

פורסם
  • מחבר

תאמת... בינתיים הכל עובד עליו... זה בזכות הכרטיס והזיכרון... אבל במערכת ההפעלה הוא לפעמים עושה טיפה בעיות.. הוא נתקע דיי הרבה בשומרי המסך... בגלל זה אני רוצה כולה להביא אותו ל2.0 ולא יותר מזה...

ד"א, התחלתי עכשיו עוד הפעם לנסות לעלות... וזה הולך דיי יפה... הטמפרטורה לא עוברת את ה40... (הוספתי עוד מאוורר ללוח אם) נרקאה איך זה יילך...

פורסם

הוא נתקע לפעמים בשומר מסך ובגלל זה עשית אוברקלוק, יכול להיות שאני עייף מהעבודה או שאני מדמיין דברים? :sleep:

פורסם
  • מחבר

לא... חחח לא הסברתי את עצמי טוב.. עזוב לא משנה... קיצר התחלתי מחדש ובינתיים הולך לי לא רע, לפחות יותר טוב מקודם... קבלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים