פורסם 2005 בינואר 220 שנים הבנתי שישנה אפשרות לפתוח את אופציית ה Jumperfree, ניסיתי לחפש ב GOOGLE, באתר החברה ואיפה לא... מישהו יכול לומר לי (תמונה תעזור מאד) איך להפעיל את אופציית ה JUMPERFREE בלוח-אם הזה??? הגעתי לתוצאות יפות מאד באוברקלוק עם פריסטים של הלוח אם אבל אני יכול להגיע רחוק יותר עם ה JFree... תודה לעוזרים!!!
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר זה השיא הנוכחי:P4 2GHZ@2.5Albatron trinity 6800אני רוצה להגיע ל 11K וזה אפשרי...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 220 שנים מחבר כמובן,כתוב שם שיש ג'מפר שמאפשר אוברקלוקינג דרך הביוס...בחוברת שקיבלתי לא מצוין היכן נמצא הג'מפר ולא בא לי לנחש ולהרוס משהו...כרגע אני באוברקלוק מוגבל (דרך ה Deepswitch...)
פורסם 2005 בינואר 320 שנים זה ממש לא ברור מהחוברת של אסוס, אבל נראה לי שאתה צריך לעשות את זה בקופסא שקובעת את הFSB, נסה להחזיר אותה למצב 100/66/33 או לשים את הכל על off, לדעתי אחד מהם יעבוד.אם זה לא עובד, שלח אימייל לאסוס, הם יודעים הכי טוב
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר לא עבד...ניסיתי כבר לאפס את העסק לברירת מחדל אבל עדיין נעול בביוס...ננסה אימייל...
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר קיבלתי תשובה מ ASUS!! :-\הלוח שלי לא תומך Jumperfree כך שלא אוכל להעלות VCORE ל CPU...אכלתי אותה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.